Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Tamam canım, atarım sana mesaj.Aklımda ne varsa sorarım doktora zaten.O konuda çekinmem.İnşallah bişeycik çıkmaz :dance: . Amin .opuyorumnanaktan

Haklısın tabi tatlım..Yani bende kendimi biliyorum ne kadar da mücadele etsem 1 gün öncesi 1 gün sonrası yine yapcam test..Huylu huyundan vazgeçemez.. :)))))))))))
Bide dayanamıyor ki insan..
Ama birdaha bu kadar erken yapmam kaydirigubbakcemile3

senağlamaya kıslar çok kasıklarım ağrıyor yaa ilaçda içmek istemiyorum ne yapmalıyım acaba bazen çok fena ağrıyor sonra duruyor anlamadım ne yapayım yaff senağlama

senağlamaya kıslar çok kasıklarım ağrıyor yaa ilaçda içmek istemiyorum ne yapmalıyım acaba bazen çok fena ağrıyor sonra duruyor anlamadım ne yapayım yaff senağlama

canım kıymam sana ben tatlım yaa bende öleyim biliyomusun bi sancı giriyo sonra bi bakıyorum geçiyo anlamıyorum noluyo sakın ialç felan alma tatlım ne olur ne olmaz geçer inş canım kendine dikkat et üşüme :teselli:

Şeniz saol canım teşekkür ederim. aslında ofis çok sıcak bende bozaklı kazak pişiyorum ama üşümüyorum yani anlamadım. inşallah geçer. saol hayatım benim :1hug:

Kıslar sıcak su torbanız falan yok mu kasıklarınıza koysanız çok iyi gelir..kalın çorap falan giyinin ayaklarınıza..kötü mevsimdeyiz hasta,grip falan olmayın dikkat edin..

Şeniz saol canım teşekkür ederim. aslında ofis çok sıcak bende bozaklı kazak pişiyorum ama üşümüyorum yani anlamadım. inşallah geçer. saol hayatım benim :1hug:

olsun terlersin sıcağınla dışarı çıkarsın bilemezsin üşütme sen dikkat et genede sıcak olduda iyi işte bizim ofis soğuk mesela ben üşüyorum boğazlı kazak üstüne yüün ceket halada üşüyorum sen dikkat et tmm mı canım sıcağınla dışarı çıkma üstüne bişiler al mutlaka ayaklarında yer durmasın çöp kovasının üstüne koy kaydirigubbakcemile3
ayaktan hemen alır insan tmm canım

Kıslar sıcak su torbanız falan yok mu kasıklarınıza koysanız çok iyi gelir..kalın çorap falan giyinin ayaklarınıza..kötü mevsimdeyiz hasta,grip falan olmayın dikkat edin..

aman bizi de düşünürmüş annem yirim seniiiiii:icecream:cokacimcoook

opuyorumnanaktan

tamda aradım şey su tuluğu canım ama iş yerinde olmuyo ki yaa pat diye biri geliyo aya kalkıyosun felan olmuyo ancak akşam eve gidince rahatlıyo insan ama önerin için yani bizleri düşündün için tşk tatlım opuyorumnanaktan

ayy saol canım beni düşündüğün için. ayaklarımda kışlık harley botlarım var. valla kalın yeleğimi de giydim şimdi. üşümüyorum canım merak etme saol hayatımm benim :1hug:

canım birşey soracağım. kasıklara sıcak su torbası koymak iyi değil diyorlar ama babannem mesela 78 yaşında o koyma der bana hep sakıncası var mı acaba? kafamçokkarıştı

ayy saol canım beni düşündüğün için. ayaklarımda kışlık harley botlarım var. valla kalın yeleğimi de giydim şimdi. üşümüyorum canım merak etme saol hayatımm benim :1hug:

ah ah üşümüyorum kelimesini demeyi ne çok isterdim bi bilsen ama ben donuyorum

canım birşey soracağım. kasıklara sıcak su torbası koymak iyi değil diyorlar ama babannem mesela 78 yaşında o koyma der bana hep sakıncası var mı acaba? kafamçokkarıştı

valla canım bende öyle biliyorum annemde koydurmazdı ayaklara koydururdu fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…