- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Ne demek tatlım,tekrar geçmiş olsun.Yarın izin yapacağım.Dışarda işlerim var burayı takip edemeyebilirim.Sen doktordan gelince bana özelden mesajla ne oldu bitti durumundan haberdar et.Aklında da ne varsa doktora çekinmeden sor.Kuruluk oluyorsada açıkça söyle.Ona göre bişeyler önerir. Bu arada çantana bi tane kolonyalı mendil at.Hastane ortamı,kalabalık bir şehir.. ne bileyim tedbir açısından cnm
ya öylede tatlım dr larda insanı sinir ediyolar ben bu ay yumurta takibi yaptım (ilaçsız)doktorum bi hafta geçerse gel kanda bakalım diyo ben nasıl sabrediyim o kadar ama haksız mıyım yaaaa kafamçokkarıştı
YAP CANIM YAP BOŞVER SEN İÇİNDE KALACAĞINA DIŞINA VURSUN zemuszemus
senağlamaya kıslar çok kasıklarım ağrıyor yaa ilaçda içmek istemiyorum ne yapmalıyım acaba bazen çok fena ağrıyor sonra duruyor anlamadım ne yapayım yaff senağlama
canım kıymam sana ben tatlım yaa bende öleyim biliyomusun bi sancı giriyo sonra bi bakıyorum geçiyo anlamıyorum noluyo sakın ialç felan alma tatlım ne olur ne olmaz geçer inş canım kendine dikkat et üşüme :teselli:
senağlamaya kıslar çok kasıklarım ağrıyor yaa ilaçda içmek istemiyorum ne yapmalıyım acaba bazen çok fena ağrıyor sonra duruyor anlamadım ne yapayım yaff senağlama
canım üşütme kendini sıcak tut
Şeniz saol canım teşekkür ederim. aslında ofis çok sıcak bende bozaklı kazak pişiyorum ama üşümüyorum yani anlamadım. inşallah geçer. saol hayatım benim :1hug:
Kıslar sıcak su torbanız falan yok mu kasıklarınıza koysanız çok iyi gelir..kalın çorap falan giyinin ayaklarınıza..kötü mevsimdeyiz hasta,grip falan olmayın dikkat edin..
Kıslar sıcak su torbanız falan yok mu kasıklarınıza koysanız çok iyi gelir..kalın çorap falan giyinin ayaklarınıza..kötü mevsimdeyiz hasta,grip falan olmayın dikkat edin..
olsun terlersin sıcağınla dışarı çıkarsın bilemezsin üşütme sen dikkat et genede sıcak olduda iyi işte bizim ofis soğuk mesela ben üşüyorum boğazlı kazak üstüne yüün ceket halada üşüyorum sen dikkat et tmm mı canım sıcağınla dışarı çıkma üstüne bişiler al mutlaka ayaklarında yer durmasın çöp kovasının üstüne koy kaydirigubbakcemile3
ayaktan hemen alır insan tmm canım
ayy saol canım beni düşündüğün için. ayaklarımda kışlık harley botlarım var. valla kalın yeleğimi de giydim şimdi. üşümüyorum canım merak etme saol hayatımm benim :1hug:
canım birşey soracağım. kasıklara sıcak su torbası koymak iyi değil diyorlar ama babannem mesela 78 yaşında o koyma der bana hep sakıncası var mı acaba? kafamçokkarıştı
valla canım bende öyle biliyorum annemde koydurmazdı ayaklara koydururdu fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?