Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım birşey soracağım. kasıklara sıcak su torbası koymak iyi değil diyorlar ama babannem mesela 78 yaşında o koyma der bana hep sakıncası var mı acaba? kafamçokkarıştı

canım gerçi bana sormamışsında ben maydonoz olum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ilk öle hamile kaldım kasıklarıma ve karnıma sıcak su koyarak vucudu soğuk olanlar felan yumurta çatlaması zor oluyormuş ve sıcak su vucut ısılarını yükseltip yumurta çatlamasına yardımcı oluyormuş öle duymuştum ve yapmıştım ve işe yaramıştı bu ay yine yaptım bakalım yine işe yarıyacak mı

canım birşey soracağım. kasıklara sıcak su torbası koymak iyi değil diyorlar ama babannem mesela 78 yaşında o koyma der bana hep sakıncası var mı acaba? kafamçokkarıştı

Uzun süreli koymak iyi değil diye biliyorum tatlım.Ben yıllardır sancılı adet günlerimde koyarım ama çok ağrım varsa..

ayy kafam karıştı koysakmı koymasakmı yansakmı üşüsekmi kaydirigubbakcemile3

estafurullah canım ne demek maydanoz olmak ya aşkolsun canım.inşallah bu ay tutmuştur hayatım. senin bir çocuğun var mı?

valla canım ne diyim ben şimdi sana dur bende yine işe yararsa koyun diyim ama yaramaz ise size bırakım bu sitede gene okumuştum sıcak su torbası koyarak hamile kalmış bende işe yararsa yine sizde yapın

valla canım ne diyim ben şimdi sana dur bende yine işe yararsa koyun diyim ama yaramaz ise size bırakım bu sitede gene okumuştum sıcak su torbası koyarak hamile kalmış bende işe yararsa yine sizde yapın

tamam canım en azından ona göre bizde yaparızopuyorumnanaktan

:)))) ne yan ne üşü tatlım,yok mu patikler neyim giyinin ayacıklarınızaa,evdeyseniz torbanızıda alın bi kasıgınıza bi ayağınıza gezdirin durun...
Yaaaa bu arada ben bu siteye bu topic'e fena takıldım..Bütün gün neredeyse bilgisayar başındayım..Arayan müşterilerle kısa ve öz konusuyorum artık ,derrsss merss hakketireeeee kaldı mı kaldıııı :))) ama napıyım sevyom sizleriiiiiiiiiiii

estafurullah canım ne demek maydanoz olmak ya aşkolsun canım.inşallah bu ay tutmuştur hayatım. senin bir çocuğun var mı?

yok şekerim malesef tam ona kavuştum derken geri kaybettim 10 haftalıkken karnımda öldü ve aldırmak zorunda kaldım canım :sinifsinif::sinifsinif:
5ay oldu aldıralı o gündür bugündür ha oldu ha olacak diye bekliyoruz eşimle oda zaten çok zor olmuştu onuda 1,5 yılda anca bulmuştuk şimdi bu yaşadım olay yüzündende bazı tedirginliklerim var ama rabbime sığındın herşeyin en iyisini o bilir inş hakkımda hayırlı olanı nasip eder

valla patiklerim eksik olmuyor canım yeleğimide giyiyorum sonra fenalık geliyor ateşlenip atıyorum bütün gün öyle devam ediyorumm valla canım benim bizde seni seviyoruzopuyorumnanaktan

hakkt yaaa süpersiniz kızlar bende çıkamıyorum siteden ŞenizŞeniz

aa bilmiyordum canım ben bunu ...Araştırıldı mı peki neden ölmüş karnında..Çok zor canım ya..Allah bir daha verir inşallahh.Sağlıkla,sıhhatle..

rabbim büyüktür canım tez zamanda inşallah bebişin gelir

aa bilmiyordum canım ben bunu ...Araştırıldı mı peki neden ölmüş karnında..Çok zor canım ya..Allah bir daha verir inşallahh.Sağlıkla,sıhhatle..

inş canım yaa bende korkuyorum tekrar aynı şeleri yaşamak istemiyorum çok zor gerçekten tam kalp atışlarını duyduk ve 1 hafta sonra tekrar kontrole gittimde öldünü öğrendik :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
evet bi sürü test yapıldı eşime ve bana çıkan tek şey bel açıklığı oldu canım bayanlarda omurilik altında salgılanan bi horman varmış ve bu hormonda bel açıklığını kapatıyormuş o hormon bende salgılanmadığı için bel açıklığı oluşuyor ve bebek ana rahmine tutunamıyormuş canım şimdi işte bu hormon salgılanması için ilaç alıyorum ve bebek olupda doğana kadar bunu içmel zorundayım rabbim kimseye bunu yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…