Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Bende evde hep patiklerle ve yelekle geziyorum üşütmiyim bitaraflarımı diye akannehir ama arada bi ateş basıyo ne var ne yok çıkarasım geliyo :gitme: bu arada beklenen adet tarihiniz ne zaman bu ay, madem hep burdasınız paylaşalım ki çabuk geçsin zaman:) ben sabırsızlıktan ölüyorum, sıkıldıkça burda sizlerle paylaşmaya çalışıyorum

çok üzüldüm canım ya hakkımızda hayırlısı inşallah. olumsuz düşünmek olumsuzlukları getirir tatlım sen pozitif düşün inşallah herşey güzel olacak bu topicte herkesi hamiş yapacaz bu enerji ile.. hihoyyyt alkisalkisalkis

size iyi sohbetler canlarım ben gidiyim azcık sonra görüşürz

GÜLE GÜLE CANIM

derdi veren allah dermanı da verir canım arkadaşım herşeyde bir hayır vardır. inaşşal sağlıkla kucağına laacaksın hayatım..

tşk ederim canım sağol desteğin için kaydirigubbakcemile5

slm kızlar
kırmızı kartı gördüm 2 gün önceden malesef mafoldumben
hayatımda ilk defa böle bişey oldu yaaa 27 gün
herhalde tsh düzeldi ve reglim düzelmeye başladı
bebiş yok ama bu da iyi bişey benim içinn
ne yapalım umutlar aralık ayına kaldı :Saruboceq:

Heyy allahım sen büyüksün neler var yaa..Neyseki bir ilacı ve tedavisi varmıs bitanem bu çok güzel birşey..Sen içini ferah tut kimler kimler bebeklerini kucaklarına alıyorlar inan ki ben gördüm..Ne imkansızlar aldı..Yeterki doktorun iyi olsun.Sonra ilk önce allaha sonra doktoruna emanetsiniz..

bu arada kızlar birimiz aralık ocak ayı sayfası açsın tarihlerimizi yazalım ne kadardır bebek istediğimiz yazaalım regl günümüzü yazalım karşısına
ne dersiniz????
ben becerebilsem yaparım aama malesef bveceremiyorummm
bu kutsal görevi kim üstlenecek hihoyyyt

Sağlık olsun tatllım..Hoşgeldin..Bu da güzel en azından tshın düzene girerse hamile kalman daha kolaylaşır ..sen dur bakalım daha yeni başladın tedaviye ,biraz sabırlı ol kader arkadaşım..Senin bi dahki doktor kontolun ne zamadı canımcım aralık mı?

kıslar çok güzel bir grafik yaptım ama onu http adres olarak nasıl yapacağım bilmiyorum

hayatcım evet bende öle bildiğim için yani ilk aydan olmuycağını fazlada umutlanmamıştım erkende gelmesi iyi oldu aslında hiç ümit yapmadım
canım kasım sonu demişti bayramdan önce giderim işte 20 si gibi

valla bende bilmiyorum kim değiştirdi beni yeni sayfa açalım demiştim azizecim
bu topic baya doldu bazen zor açılıyo

kızlar soruma cevap verin yaaa biri liste düzenlesin

Hadi bakalım inşallah düşmüştür değerlerin ..Bende Aralık 10 gibi gitcem..sabırsızlanıyorum :))düştü mü acaba diye.

azizecim ekim ayı geçti diye belki de sitenin admnleri değiştirmiştir..
senden başka kimsenin değiştirme yetkisi yoktur zaten..
hatta topiği açanın da topic ismi değiştirme yetkisi var mı bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…