yok şekerim malesef tam ona kavuştum derken geri kaybettim 10 haftalıkken karnımda öldü ve aldırmak zorunda kaldım canım :sinifsinif::sinifsinif:
5ay oldu aldıralı o gündür bugündür ha oldu ha olacak diye bekliyoruz eşimle oda zaten çok zor olmuştu onuda 1,5 yılda anca bulmuştuk şimdi bu yaşadım olay yüzündende bazı tedirginliklerim var ama rabbime sığındın herşeyin en iyisini o bilir inş hakkımda hayırlı olanı nasip eder
size iyi sohbetler canlarım ben gidiyim azcık sonra görüşürz
inş canım yaa bende korkuyorum tekrar aynı şeleri yaşamak istemiyorum çok zor gerçekten tam kalp atışlarını duyduk ve 1 hafta sonra tekrar kontrole gittimde öldünü öğrendik
evet bi sürü test yapıldı eşime ve bana çıkan tek şey bel açıklığı oldu canım bayanlarda omurilik altında salgılanan bi horman varmış ve bu hormonda bel açıklığını kapatıyormuş o hormon bende salgılanmadığı için bel açıklığı oluşuyor ve bebek ana rahmine tutunamıyormuş canım şimdi işte bu hormon salgılanması için ilaç alıyorum ve bebek olupda doğana kadar bunu içmel zorundayım rabbim kimseye bunu yaşatmasın
çok üzüldüm canım ya hakkımızda hayırlısı inşallah. olumsuz düşünmek olumsuzlukları getirir tatlım sen pozitif düşün inşallah herşey güzel olacak bu topicte herkesi hamiş yapacaz bu enerji ile.. hihoyyyt alkisalkisalkis
inş canım yaa bende korkuyorum tekrar aynı şeleri yaşamak istemiyorum çok zor gerçekten tam kalp atışlarını duyduk ve 1 hafta sonra tekrar kontrole gittimde öldünü öğrendik :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
evet bi sürü test yapıldı eşime ve bana çıkan tek şey bel açıklığı oldu canım bayanlarda omurilik altında salgılanan bi horman varmış ve bu hormonda bel açıklığını kapatıyormuş o hormon bende salgılanmadığı için bel açıklığı oluşuyor ve bebek ana rahmine tutunamıyormuş canım şimdi işte bu hormon salgılanması için ilaç alıyorum ve bebek olupda doğana kadar bunu içmel zorundayım rabbim kimseye bunu yaşatmasın
slm kızlar
kırmızı kartı gördüm 2 gün önceden malesef mafoldumben
hayatımda ilk defa böle bişey oldu yaaa 27 gün
herhalde tsh düzeldi ve reglim düzelmeye başladı
bebiş yok ama bu da iyi bişey benim içinn
ne yapalım umutlar aralık ayına kaldı :Saruboceq:
kızlar bu topiki kam bu hale getirmiş?benim adıma aralık ocak vs yazmışlar?
kızlar bu topiki kam bu hale getirmiş?benim adıma aralık ocak vs yazmışlar?
kendi kendine olmuş galiba canım kimse bilmiyo ne oldugunu sinirlenme dikkat et kendinekızlar bu topiki kam bu hale getirmiş?benim adıma aralık ocak vs yazmışlar?
hayatcım evet bende öle bildiğim için yani ilk aydan olmuycağını fazlada umutlanmamıştım erkende gelmesi iyi oldu aslında hiç ümit yapmadım
canım kasım sonu demişti bayramdan önce giderim işte 20 si gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?