Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende iyiyim kızlar sağolun
dün 1 2 damla pembe akıntım olmuştu bugün iyiyim,sanırım yumurtlama günlerindeyim
çalışmalara tam gaz devam neticesi Allahtan hayırlısıyla hepimiz için inş.

AAAAAAAAAA NELKİ DE YERLEŞME KANAMASIDIR

BELKIDE HAMIS SINDIR :lepi:

olabilir canım nasılsın bu arada tatlım sanki hiç görüşemiyoruz gibi geldi yakaydirigubbakcemile3bebiş nasıl bakalım opuyorumnanaktan

iyiyim canım valla yaaa..
şu ilk 3 ayı atlatmaya çalışıyorum işte..
ilk 3 ay riskli ya, korkuyor insan tabi ne kadar olsa..

ööle idare ediyoruz bir sıkıntım yo çok şükür..

sen napıyorsun canım var mı belirti fln

inşallah canım sağlıkla kucağına alırsın canım bebişini çok mide bulantılarım var canım sabah akşam rahatsız ediyor iştahsızımda birde sol tarafım ağrıyor ara ara ağrılarım var o yüzden çalışmaları bıraktım haftasonu test yapacam inşallah bu ay bebişim benimledir yamafoldumben

kıs valla belirtiye benziyor bunlar hamişsindir belkide hamişşşş....

hadi bakalım inşallah pozitif cıkar canım yaaa

kıs valla belirtiye benziyor bunlar hamişsindir belkide hamişşşş....

hadi bakalım inşallah pozitif cıkar canım yaaa

inşallah canım pempe akıntılarım gelmişti hatırlarsın o zaman yumurtluyorum diye çalıştım 2 gün öncede kahverengi 1 2 damlam geldi sonra çalışmayı bıraktım inşallah yerleşme kanamasıdır o artık kısmet canım ya inşallah ama bu ay gerçekten çok istiyorum ya:gitme:

arkadaşlar mrb ben yeni üyeyim sizlere sormak istedigim bişey var ben ekimin 13 ünde adet oldum 28 günde bazende 30 günde adet oluyorum.bu ayda çalışmamız oldu yumurtlama günlerimi kaçırmadım çok çalıştım beklentim yüksek gebelik konusunda sizce ne zamn test yapayım

canım valla hamileye benziyorsun sen..
hadi bkalım inşallah

beklenen adet tarihin geçtikten sonra yap canım inşallah hamilesindiropuyorumnanaktan

canım bence adete 2 gün kala test ypmayı bir dene.. yani bence bugün bir dene çıkma ihtimali var..

eger çıkmazsa da umutsuz olma, herkeste 2 gün önce çıkmıyor.. sonra 2 gün sonra tekrarlarsın testi..

hadi yap bakalım test. bize de haber ver sonra

şimdi yapsam çıkarmı sizce sabah ilk idrar örnegiyle daha sağlıklı olmazmı çıkarsa sonuç yapayım

valla silik de olsa çizgi çıkabilir.
aslında 28 günde bir ise dünmüş sanırım senin adet tarihin.. 30 günde birse de yarın.. işte ikisinin ortası bugün.. bence bir dene..
çok ucuz zaten o testler..
almışken 2 tane alırsın.
silik çizgi varsa da hamilelik var demek oluyo %98
2 gün sonra da tekrarlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…