bende iyiyim kızlar sağolun
dün 1 2 damla pembe akıntım olmuştu bugün iyiyim,sanırım yumurtlama günlerindeyim
çalışmalara tam gaz devam neticesi Allahtan hayırlısıyla hepimiz için inş.
kızlaarrrr
napıyorsunuuuuzzzzzzzz opuyorumnanaktan
herkes kayboldu yaa:gitme:
aaa nereye gitmişleeerrr :1rolleyes: yemek yemeye gitmişlerdir belkiii cokacimcoook
olabilir canım nasılsın bu arada tatlım sanki hiç görüşemiyoruz gibi geldi yakaydirigubbakcemile3bebiş nasıl bakalım opuyorumnanaktan
iyiyim canım valla yaaa..
şu ilk 3 ayı atlatmaya çalışıyorum işte..
ilk 3 ay riskli ya, korkuyor insan tabi ne kadar olsa..
ööle idare ediyoruz bir sıkıntım yo çok şükür..
sen napıyorsun canım var mı belirti fln
kıs valla belirtiye benziyor bunlar hamişsindir belkide hamişşşş....
hadi bakalım inşallah pozitif cıkar canım yaaa
inşallah canım pempe akıntılarım gelmişti hatırlarsın o zaman yumurtluyorum diye çalıştım 2 gün öncede kahverengi 1 2 damlam geldi sonra çalışmayı bıraktım inşallah yerleşme kanamasıdır o artık kısmet canım ya inşallah ama bu ay gerçekten çok istiyorum ya:gitme:
arkadaşlar mrb ben yeni üyeyim sizlere sormak istedigim bişey var ben ekimin 13 ünde adet oldum 28 günde bazende 30 günde adet oluyorum.bu ayda çalışmamız oldu yumurtlama günlerimi kaçırmadım çok çalıştım beklentim yüksek gebelik konusunda sizce ne zamn test yapayım
canım valla hamileye benziyorsun sen..
hadi bkalım inşallah
arkadaşlar mrb ben yeni üyeyim sizlere sormak istedigim bişey var ben ekimin 13 ünde adet oldum 28 günde bazende 30 günde adet oluyorum.bu ayda çalışmamız oldu yumurtlama günlerimi kaçırmadım çok çalıştım beklentim yüksek gebelik konusunda sizce ne zamn test yapayım
biri bana bilgi verebilirmi?
y3s3mincim dualarım seninle
şimdi yapsam çıkarmı sizce sabah ilk idrar örnegiyle daha sağlıklı olmazmı çıkarsa sonuç yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?