- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
biri bana bilgi verebilirmi?
y3s3min sanada tşk ederim görmemişim iletini
bu arada ozgecay bana bilgi verdigin için tşk ederim çok kibarsın
slmm kızlarrr..
bende bebiş düşünüyorumm.. 3.5 yıllık evliğimm iki aydır denemeler devam ediyoooruzz.. inşş bu ayy tutarr ..opuyorumnanaktan
arkadaşlar mrb ben yeni üyeyim sizlere sormak istedigim bişey var ben ekimin 13 ünde adet oldum 28 günde bazende 30 günde adet oluyorum.bu ayda çalışmamız oldu yumurtlama günlerimi kaçırmadım çok çalıştım beklentim yüksek gebelik konusunda sizce ne zamn test yapayım
slmm kızlarrr..
bende bebiş düşünüyorumm.. 3.5 yıllık evliğimm iki aydır denemeler devam ediyoooruzz.. inşş bu ayy tutarr ..opuyorumnanaktan
Slm herkese , bende de bu ay şüpheli durum vardı ancak bugün gününden de erken regl oldum , aralık ayına yazabilirsiniz beni , beklenen adet tarihim 7 aralık...Bu arada tüm hamileleri tebrik ederim...
ozgecay ve y3s3min biraz önce test yaptım pozitif çıktı ne diyecegimi bilemiyorum çok mutlu oldum.beni cesaretlendirdiginz için tşk ederim size hala inanamıyorum hissediyordum ama cesaret edemiyordum,ilk kez test yaptım.Allah tüm bayanlara bu duyguyu nasip etsin umarım sağlıklı bi şekilde devam eder hersey bu test başlangıç.sizede gönlünüzdekini verir insallh yüce rabbim
ozgecay ve y3s3min biraz önce test yaptım pozitif çıktı ne diyecegimi bilemiyorum çok mutlu oldum.beni cesaretlendirdiginz için tşk ederim size hala inanamıyorum hissediyordum ama cesaret edemiyordum,ilk kez test yaptım.Allah tüm bayanlara bu duyguyu nasip etsin umarım sağlıklı bi şekilde devam eder hersey bu test başlangıç.sizede gönlünüzdekini verir insallh yüce rabbim
selam arkadaşlar
selam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?