Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slmm kızlarrr..
bende bebiş düşünüyorumm.. 3.5 yıllık evliğimm iki aydır denemeler devam ediyoooruzz.. inşş bu ayy tutarr ..opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım...ben adetime 4gün vardı test yaptım ve iki çizgi çıktı.
sende bi dene istersen?adet günün nezaman?

Slm herkese , bende de bu ay şüpheli durum vardı ancak bugün gününden de erken regl oldum , aralık ayına yazabilirsiniz beni , beklenen adet tarihim 7 aralık...Bu arada tüm hamileleri tebrik ederim...

hoşgeldin canım...hayırlı olur inşallah:lepi:eklerim canım.
Slm herkese , bende de bu ay şüpheli durum vardı ancak bugün gününden de erken regl oldum , aralık ayına yazabilirsiniz beni , beklenen adet tarihim 7 aralık...Bu arada tüm hamileleri tebrik ederim...

ozgecay ve y3s3min biraz önce test yaptım pozitif çıktı ne diyecegimi bilemiyorum çok mutlu oldum.beni cesaretlendirdiginz için tşk ederim size hala inanamıyorum hissediyordum ama cesaret edemiyordum,ilk kez test yaptım.Allah tüm bayanlara bu duyguyu nasip etsin umarım sağlıklı bi şekilde devam eder hersey bu test başlangıç.sizede gönlünüzdekini verir insallh yüce rabbim

hayırlı olsun canımmmm opuyorumnanaktan Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: uğurlu topik burası uğurluuuu hihoyyyt

valla çok sevindimm canımmm ne güzel bir haber yahihoyyyt

valla benim de içime doğmuştu hihoyyyt
hadi bakalım canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahhh :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…