ozgecay ve y3s3min biraz önce test yaptım pozitif çıktı ne diyecegimi bilemiyorum çok mutlu oldum.beni cesaretlendirdiginz için tşk ederim size hala inanamıyorum hissediyordum ama cesaret edemiyordum,ilk kez test yaptım.Allah tüm bayanlara bu duyguyu nasip etsin umarım sağlıklı bi şekilde devam eder hersey bu test başlangıç.sizede gönlünüzdekini verir insallh yüce rabbim
arkadaşlar ben bu ay kesinlikle hamile kalmak istiyorum
haziran sonu annesi olmak istiyorum. eşimde izin alsın bebişimize beraber bakalım istiyorum bu benim hakkım :umursamaz: .
bu ay yapacaklarım
1. kesinlikle ovulasyon testi alıp şu bir türlü tutturamadığım ovulasyon günümü tespit edicem
2. reglimin 3. gününde hormonlarıma bi daha baktırıcam
3. preeseed alıcam
3,5. eşimi bi daha kontrole göndericem (bundan emin değilim ya. bi daha göndersem mi kızlar bi akıl akannehir )
4. reglimin son gününe kadar çoook çalışacam sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey .
yaziim de kesin uygulayayım. sonra vazgeçiyorum yerimseniben .
(ya kızlar ben hakkaten de bu ay bunalıma giricem ne oluyyoo ya. ben niye hamile kalamıyorum. :1no2: )
selam tatlım bu aradaopuyorumnanaktan
selam canımm
slmm kızlarrr..
bende bebiş düşünüyorumm.. 3.5 yıllık evliğimm iki aydır denemeler devam ediyoooruzz.. inşş bu ayy tutarr ..opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz
özgeeee nasıl gidiyor hamilelik canım? uslu duruyor mu bebişin?
ozgecay ve y3s3min biraz önce test yaptım pozitif çıktı ne diyecegimi bilemiyorum çok mutlu oldum.beni cesaretlendirdiginz için tşk ederim size hala inanamıyorum hissediyordum ama cesaret edemiyordum,ilk kez test yaptım.Allah tüm bayanlara bu duyguyu nasip etsin umarım sağlıklı bi şekilde devam eder hersey bu test başlangıç.sizede gönlünüzdekini verir insallh yüce rabbim
canımcım duruyor herhalde yaaa..
uyku halsizlik ve çabuk yorulma dışında bir sıkıntım yok benim..
sabırsızlıkla şu ilk 3 ayın geçmesini bekliyorum riskli dönemi atlatabilmek için..
içini ferah tut canım herşey yolunda gidecek Allahın izni ile :Saruboceq: :Saruboceq: hem bak çok uslu olacak demekki hiç sorun çıkarmıyor sana bebişin
OO ARAMIZA HOSGELDIN
UMARIM SEN BIZIM KADAR BEKLEYENLERDEN DEGILDE HEMEN NETICEYE ULAŞANLARDAN OLURSUN
BOL SANSLARRkaydirigubbakcemile5
yas3m3n ben ce sen de hamişsin baksana yavsib ile aynı belirtileri yaşamışsın.hadi inş. canım.
yerleşme sırasındaki pembe ya da kahverengi akıntılar herkeste görülüyor mu? yoksa görülmeyebilir mi?merak ettim.
ben hala adet olmadım arkadaşlar. hiç belirtimde yok. sadece yanıyorum ateşim çıktı. içime kurt düştü iyice yaa CADIARZU otomatik hesaplayıcıya göre adet günüm 11 kasımdı. geçen ay 14 kasımda adet oldum. 10 kasımda test yaptım negatif. yarın sabah yine yapsammı cumartesiye kadar beklesemmi? hiç umutlanmak istemiyorum çünkü hamile olmam zor bir ihtimal.
yas3m3n ben ce sen de hamişsin baksana yavsib ile aynı belirtileri yaşamışsın.hadi inş. canım.
yerleşme sırasındaki pembe ya da kahverengi akıntılar herkeste görülüyor mu? yoksa görülmeyebilir mi?merak ettim.
ben hala adet olmadım arkadaşlar. hiç belirtimde yok. sadece yanıyorum ateşim çıktı. içime kurt düştü iyice yaa CADIARZU otomatik hesaplayıcıya göre adet günüm 11 kasımdı. geçen ay 14 kasımda adet oldum. 10 kasımda test yaptım negatif. yarın sabah yine yapsammı cumartesiye kadar beklesemmi? hiç umutlanmak istemiyorum çünkü hamile olmam zor bir ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?