Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Tebrikler canim. Rabbim saglikli bir sekilde kucaga almayi da nasip eder insallah a.s.

Nevki bende ayni durumdayim ve ben bu ay bahsettigin ovulasyon testlerini kullandim ama dogru zamana denk getirebildim mi bilemiyorum. reglimden sonraki 12. gun basladim (kutusunda oyle yaziyo) her aksam ayni saatte yaptim ve tam 16. gun cift cizgiyi gordum. o gun birliktelik oldu ama bilmedigim kismi ertesi gun de mi olmasi gerekiyordu aceba? doktorum gun asiri birlikte olunmasi gerek demisti, hizi dusuyormus spremlerin her gun olunca.. ultrasonda yumurtami da gormustum ama dogru gune denk getirip getiremedigimi bilemiyorum su anda..

bikac gun daha deneme yapmamizi soyledi.. ondan sonrasini da bekliycez artik... Allah tum isteyenlere bebislerini bu ay versin insallah... kaydirigubbakcemile5

slmm kızlarrr..
bende bebiş düşünüyorumm.. 3.5 yıllık evliğimm iki aydır denemeler devam ediyoooruzz.. inşş bu ayy tutarr ..opuyorumnanaktan

OO ARAMIZA HOSGELDIN

UMARIM SEN BIZIM KADAR BEKLEYENLERDEN DEGILDE HEMEN NETICEYE ULAŞANLARDAN OLURSUN

BOL SANSLARRkaydirigubbakcemile5

Şeniz Şeniz

özgeeee nasıl gidiyor hamilelik canım? uslu duruyor mu bebişin?

canımcım duruyor herhalde yaaa..
uyku halsizlik ve çabuk yorulma dışında bir sıkıntım yok benim..
sabırsızlıkla şu ilk 3 ayın geçmesini bekliyorum riskli dönemi atlatabilmek için..

:lepi: :lepi: :lepi:

HARIKAAA HADI HAYIRLI OLSUN DARISI TUM BEKLEYENLERIN BASINA O ZAMAN

canımcım duruyor herhalde yaaa..
uyku halsizlik ve çabuk yorulma dışında bir sıkıntım yok benim..
sabırsızlıkla şu ilk 3 ayın geçmesini bekliyorum riskli dönemi atlatabilmek için..

içini ferah tut canım herşey yolunda gidecek Allahın izni ile :Saruboceq: :Saruboceq: hem bak çok uslu olacak demekki hiç sorun çıkarmıyor sana bebişin

ben hala adet olmadım arkadaşlar. hiç belirtimde yok. sadece yanıyorum ateşim çıktı. içime kurt düştü iyice yaa CADIARZU otomatik hesaplayıcıya göre adet günüm 11 kasımdı. geçen ay 14 kasımda adet oldum. 10 kasımda test yaptım negatif. yarın sabah yine yapsammı cumartesiye kadar beklesemmi? hiç umutlanmak istemiyorum çünkü hamile olmam zor bir ihtimal.

yas3m3n ben ce sen de hamişsin baksana yavsib ile aynı belirtileri yaşamışsın.hadi inş. canım.
yerleşme sırasındaki pembe ya da kahverengi akıntılar herkeste görülüyor mu? yoksa görülmeyebilir mi?merak ettim.

inşallh canım yaopuyorumnanaktan valla bilmiyorum ki herkeste oluyormu:bbo:

bence birkaç gün daha bekle kırmızılar gelmezse tekrar denersin.hamilelik testinde geç görünebilir belki hamiş olduğun.umarım çift çizgiyi görürsün canım.

herkeste olmuyo canım.. bende olmadı hiç

merhabalar
adet gününden önce yapmışsın testi çıkmaması çok normal ki idrar testlerinin hassasiyeti kana oranla düşük en iyi sonucu almak için adetin 3 gün geçmesi lazım yarın bi dene bence ama eczacıya testin hassasiyetini de sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…