Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

defhne ne olur ne olmaz yap yine yarın bir test yaa

yarın bi de sabah yapayım bakalım canım. sabah çişi uğurlu gelir belki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bence birkaç gün daha bekle kırmızılar gelmezse tekrar denersin.hamilelik testinde geç görünebilir belki hamiş olduğun.umarım çift çizgiyi görürsün canım.

inşallah canım :Saruboceq:

olmuyor canim herkeste. hep farkli oluyor. benim kizimda hic olmadi

merhaba canım. çok teşekkür ederim. yarın sabah tekrar denerim. bu akşam eczacı ile konuşayım hassas olanını alırım testin. sağol tekrar opuyorumnanaktan

selam kızlar benide alın aranıza
benimde en son regl tarihim 6 kasım ben aralık ayını bekliycem artık :umursamaz:
bu ay 6 ay olcak çocuk için çalışmaya başlıyalı:kedi:
umarım hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz :Saruboceq:

amin canımm :Saruboceq: hoşgeldin daha önce gördüm ben sanki seni bu topikte CADIARZU

hmm peki kaçıncı haftada şişmeye başlarr acaba ben çok merak ediyorum da.. 8+3 oldum bugün.. sanki şişiyo gibi geliyo da bana öyle geliyo sanırım kaydirigubbakcemile3
canım valla bu aralar çok şişti ama senin kadarkende ufak ufak başlamıştı bak bizim topikte göbeğimin resmi var ordan bakabilirsin 2010 mayıs anneleri ve tatlı göbüşleri:))
ayyyyy ne güzel. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inş :Saruboceq: inş gönlüne göre olur :Saruboceq:

saol canım seninde inşallah

defhne sağol cnm hoşbulduk
evet daha önce bu topiğe girmiştim

resimden hatırladım snei :lepi:

defhne cnm sen yoksa hamilemisin

bilmiyorum ki tatlım bende onun için kızların başını şişiriyorum. ya kan testi yaptırmam diye de yemin etmiştim yoksa çoktan gitmiştim kan testi yaptırmaya kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum ki tatlım bende onun için kızların başını şişiriyorum. ya kan testi yaptırmam diye de yemin etmiştim yoksa çoktan gitmiştim kan testi yaptırmaya kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

hadi bakalım cnm inş. güzel hebrler verirsin bizlere yerimseniben
neden kan testi yaptırmıyosunki bence dayanamayıp yaptırcaksın gibi geliyo sengözlerimebaksanab

hadi bakalım cnm inş. güzel hebrler verirsin bizlere yerimseniben
neden kan testi yaptırmıyosunki bence dayanamayıp yaptırcaksın gibi geliyo sengözlerimebaksanab

benim 13 ay oldu canım. baya bi kan testi yaptırdım çok hayal kırıklığına uğradım. en son dedim eee bu ne hemen adet günüm gelmeden kan testine koşuyorum yemin edeyimde bari engel olur bana dedim kaydirigubbakcemile3 sonra da yemin ettim işte idrar testinde pozitif görmeden kan testi yaptırmam diye kaydirigubbakcemile3 mecbur bekleyeceğim bakalım

iyi bir karar almışsın cnm her seferinde hayal kırıklığına uğramaktansa beklemek en iyisi
benimde 6 ay oldu cnm ama inanki beklemek gerçekten çok zormuş
hadi bakalım inş. bu seferki bekleyişin mutlu son olur

inş canım inş sende tez zamanda bebişine kavuşursun :Saruboceq: bak bizim topiğin geçmişi oku. özgecay arkadaşımın taktikleri var. test edildi onaylandı kaydirigubbakcemile3 nerdeyse hergün açıklıyor yazıyor sağolsun. sende bak işine yarar bence :jeyyar:

inş. cnm hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz onlara
o zaman ben hemen şimdi bi geçmişe bakim
çokta var ama neyse bi şekilde hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…