defhne ne olur ne olmaz yap yine yarın bir test yaa
bence birkaç gün daha bekle kırmızılar gelmezse tekrar denersin.hamilelik testinde geç görünebilir belki hamiş olduğun.umarım çift çizgiyi görürsün canım.
yas3m3n ben ce sen de hamişsin baksana yavsib ile aynı belirtileri yaşamışsın.hadi inş. canım.
yerleşme sırasındaki pembe ya da kahverengi akıntılar herkeste görülüyor mu? yoksa görülmeyebilir mi?merak ettim.
merhabalar
adet gününden önce yapmışsın testi çıkmaması çok normal ki idrar testlerinin hassasiyeti kana oranla düşük en iyi sonucu almak için adetin 3 gün geçmesi lazım yarın bi dene bence ama eczacıya testin hassasiyetini de sor
selam kızlar benide alın aranıza
benimde en son regl tarihim 6 kasım ben aralık ayını bekliycem artık :umursamaz:
bu ay 6 ay olcak çocuk için çalışmaya başlıyalı:kedi:
umarım hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz :Saruboceq:
selmacım karnın ne zaman şiştii kaydirigubbakcemile3
merhaba canım. çok teşekkür ederim. yarın sabah tekrar denerim. bu akşam eczacı ile konuşayım hassas olanını alırım testin. sağol tekrar opuyorumnanaktan
valla şişti resmen hamile oldum
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bende yarın akşam cinsiyetini öğrenmeye gidicem
canım valla bu aralar çok şişti ama senin kadarkende ufak ufak başlamıştı bak bizim topikte göbeğimin resmi var ordan bakabilirsin 2010 mayıs anneleri ve tatlı göbüşleri:))hmm peki kaçıncı haftada şişmeye başlarr acaba ben çok merak ediyorum da.. 8+3 oldum bugün.. sanki şişiyo gibi geliyo da bana öyle geliyo sanırım kaydirigubbakcemile3
ayyyyy ne güzel. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inş :Saruboceq: inş gönlüne göre olur :Saruboceq:
defhne sağol cnm hoşbulduk
evet daha önce bu topiğe girmiştim
defhne cnm sen yoksa hamilemisin
hadi bakalım cnm inş. güzel hebrler verirsin bizlere yerimseniben
neden kan testi yaptırmıyosunki bence dayanamayıp yaptırcaksın gibi geliyo sengözlerimebaksanab
hadi kızlar iyi akşamalr kendi topiğime geçiyorum öptüm hepinizi
benim 13 ay oldu canım. baya bi kan testi yaptırdım çok hayal kırıklığına uğradım. en son dedim eee bu ne hemen adet günüm gelmeden kan testine koşuyorum yemin edeyimde bari engel olur bana dedim kaydirigubbakcemile3 sonra da yemin ettim işte idrar testinde pozitif görmeden kan testi yaptırmam diye kaydirigubbakcemile3 mecbur bekleyeceğim bakalım
iyi bir karar almışsın cnm her seferinde hayal kırıklığına uğramaktansa beklemek en iyisi
benimde 6 ay oldu cnm ama inanki beklemek gerçekten çok zormuş
hadi bakalım inş. bu seferki bekleyişin mutlu son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?