Allahım yarabbim..
bakın son kez yazıyommmm.. iyi okuyunn..
adetin ilk gününü 1. gün olarak aldıgınızda, adetin 10. gününden başlayarak gün aşırı çalışma yapacaksınız...
10.-12.-14.-16.-18.-20. günlerde, hatta 22. gün dahil çalışın..
çalıştıktan sonra sırtüstü uzanırken, dizlerinizi kendinize doğru çekin, rahat olsun diye bacaklara sarılabilirsiniz de.. ööle 10-15 dk. uzanın..
meralcim senin için buldum canım. zaten hersayfada çıkıyor karşımıza kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
özgeeeeeee bak bidaha yazma diye hemen buldum değerimi bil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlar a.s.
eheh benim taktikler meşhur oldu kaydirigubbakcemile3
eheh benim taktikler meşhur oldu kaydirigubbakcemile3
slm kızlar a.s.
Selamm.Naber kızlar?
ben şimdi çıktım kızlar hepinize iyi akşamlar
sonra yine görüşürüz zemuszemus
selam arkadaslar bende burdayim:))
evet meshur olmuş galiba :dance:bende bu ay bu taktikleri yapıcam sositososito
inş. işe yarar bende de :Saruboceq:
iyilik canım senden naber?
Ben de iyiyim :))).
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Ben de bebek istiyorum. İlacı 2 ay önce bıraktım. Geçen ay tüm yapılması gerekenleri yaptımama olmadı; herkes hapı yeni bıraktığın için dedi ama ben çok üzüldüm. 1 sene 3 aylık evliyim ve artık eşim de ben de bebek çok istiyoruz. SAT'im 27 ekim ve okuduklarıma göre yumurtlama günlerimdeyim. Sizce olur mu? Beni de listeye ekleyin hamile kalamazsam 24 kasım gibi regl olucam.
:sinifsinif:
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Ben de bebek istiyorum. İlacı 2 ay önce bıraktım. Geçen ay tüm yapılması gerekenleri yaptımama olmadı; herkes hapı yeni bıraktığın için dedi ama ben çok üzüldüm. 1 sene 3 aylık evliyim ve artık eşim de ben de bebek çok istiyoruz. SAT'im 27 ekim ve okuduklarıma göre yumurtlama günlerimdeyim. Sizce olur mu? Beni de listeye ekleyin hamile kalamazsam 24 kasım gibi regl olucam.
:sinifsinif:
Erken belki ama insan hapı bırakır bırakmaz olsun istiyor, ya bebeğim hiç olmazsa diye korkuyorum. Oysa 1 seneden fazladır olmasın diye dua edip haplar içiyordum. Benim halamın çocuğu olmadı(eşinden dolayı) ve neler yaşadığını çok iyi biliyorum. Çok korkuyorum rüyalarıma bile giriyor. 3 gün önce çok güzel bir erkek bebeğim olmuştu rüyamda(rüyalar çıkar diyorlar işallah). Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?