Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

meralcim senin için buldum canım. zaten hersayfada çıkıyor karşımıza kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

özgeeeeeee bak bidaha yazma diye hemen buldum değerimi bil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

meralcim senin için buldum canım. zaten hersayfada çıkıyor karşımıza kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

özgeeeeeee bak bidaha yazma diye hemen buldum değerimi bil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

vallaaa ağzım açık kaldııı kız :1shok:

kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Ben de bebek istiyorum. İlacı 2 ay önce bıraktım. Geçen ay tüm yapılması gerekenleri yaptım ama olmadı; herkes hapı yeni bıraktığın için dedi ama ben çok üzüldüm. 1 sene 3 aylık evliyim ve artık eşim de ben de bebek çok istiyoruz. SAT'im 27 ekim ve okuduklarıma göre yumurtlama günlerimdeyim. Sizce olur mu? Beni de listeye ekleyin hamile kalamazsam 24 kasım gibi regl olucam.

:sinifsinif:

Merhaba canım aramıza hoşgeldin. Azize arkadaşımız seni ilk sayfadaki listeye ekleyecektir.

Daha çok erkenmiş canım hemen moralini bozma. doktorlar 1 sene müddet veriyor. umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun :Saruboceq:

Erken belki ama insan hapı bırakır bırakmaz olsun istiyor, ya bebeğim hiç olmazsa diye korkuyorum. Oysa 1 seneden fazladır olmasın diye dua edip haplar içiyordum. Benim halamın çocuğu olmadı(eşinden dolayı) ve neler yaşadığını çok iyi biliyorum. Çok korkuyorum rüyalarıma bile giriyor. 3 gün önce çok güzel bir erkek bebeğim olmuştu rüyamda(rüyalar çıkar diyorlar işallah). Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin işallah

merhaba aramiza hosgeldin.insallah en yakin zamanda hami$ olursun canim.Allah gönlüne göre versinzemuszemus

aminnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: sen bence kötüsünü düşünme. iyi düşün ki herşey iyi olsun canım. benim bir arkadaşım hapı bırakır bırakmaz hamile kaldı. biri de 1 seneyi buldu. belli olmuyor. bünyene göre değişir.

defhne,berrakada,skorpion hoşbulduk kızlar .az öne nette bi srun oldu o yüzn hemen cevap yazamadım e nasılsınız kızlar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…