Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sagol canim dü$ünmen yeter opuyorumnanaktandün ak$am geldim ama biraz gec tam eve geldim koci$le konusurken oglan sesimi duydu uyandi sonrada zorluk cikardi uyumadi bir süre sizin saatle 2 de uyuydu ben geldim ama kimsecikler yoktu(
kolay gelsin canım ya ah tatlım ya keşke yakın olsaydıkta yardım edebilseydm sana.opuyorumnanaktan

sagol canim dü$ünmen yeter opuyorumnanaktandün ak$am geldim ama biraz gec tam eve geldim koci$le konusurken oglan sesimi duydu uyandi sonrada zorluk cikardi uyumadi bir süre sizin saatle 2 de uyuydu ben geldim ama kimsecikler yoktu(

canım bende saat 1 re kadar bekledim sonra uyudum kociş evde ya sabahları erken kalkıyorum kahvaltı felan kociş varken o yüzden geç saate kadar kalamıorum canım opuyorumnanaktan

kuşum hoşgeldin...hemen neden panik yapıyorsun dur bakalım :)

hapın etkisi olmaz diyor doktorlar...3 ay falan bekle bence önce ondan sonra strese gırersın.umarım bebiş haberi alırız senden.

folik asite başladın mı

Çok sağol canım. Folik asiti hapı bırakmadan son ay kullanmaya başlamıştım. Ama şimdi kutum bitti falbiol kullanıyordum; geçen ay da olmayınca yeni kutu almadım. Sizce başlayayım mı yine 50 adet içtim

sedemm inşallah bu topik sanada uğurlu gelir en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnım ya inşallah cmlemiz en kısa zamanda bebişine kavuşur :Saruboceqpuyorumnanaktan

sedemm inşallah bu topik sanada uğurlu gelir en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnım ya inşallah cmlemiz en kısa zamanda bebişine kavuşur :Saruboceqpuyorumnanaktan

Canım ben uğurlu geleceğini düşündüğümden geldim zaten 1,5 senedir sitenizi okuyorum yeni üye oldum Kızlar kendinize iyi bakın. Ben işten çıkıyorum eve gidip daha yemek yapıcam ve tabii gece bebek çalışmaları var:asigim: Dua edinnnn.

hamileliğin 3.ayına kadar içiliyor bildiğim bırakma devam kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk tatlım adet oldum sabah biliyomusun.bir tuhafım bukadar kötü olmamıştım hiç
evet anım ya bu gün okuum yazdıklarını

sana cevap yazdım ama sen görmedin heralde eski sayfalarda kaldı .çok üzüldüm ama kendini üzme canım ya bu ay çok çalışırız olur inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…