iyidir gülcüm sen nasılsın?
bendede iyilik bir yandan yemek yapiyorum bir yandan buraya kosuyorum i$ saatimde yaklasiyoya stres yapiyo bana:))
kolay gelsin canım ya ah tatlım ya keşke yakın olsaydıkta yardım edebilseydm sana.opuyorumnanaktan
sagol canim dü$ünmen yeter opuyorumnanaktandün ak$am geldim ama biraz gec tam eve geldim koci$le konusurken oglan sesimi duydu uyandi sonrada zorluk cikardi uyumadi bir süre sizin saatle 2 de uyuydu ben geldim ama kimsecikler yoktu(
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Ben de bebek istiyorum. İlacı 2 ay önce bıraktım. Geçen ay tüm yapılması gerekenleri yaptımama olmadı; herkes hapı yeni bıraktığın için dedi ama ben çok üzüldüm. 1 sene 3 aylık evliyim ve artık eşim de ben de bebek çok istiyoruz. SAT'im 27 ekim ve okuduklarıma göre yumurtlama günlerimdeyim. Sizce olur mu? Beni de listeye ekleyin hamile kalamazsam 24 kasım gibi regl olucam.
:sinifsinif:
sende hoşgeldin bafo opuyorumnanaktancum
kuşum hoşgeldin...hemen neden panik yapıyorsun dur bakalım :)
hapın etkisi olmaz diyor doktorlar...3 ay falan bekle bence önce ondan sonra strese gırersın.umarım bebiş haberi alırız senden.
folik asite başladın mı
bende geldim kızlarrrrr
bende geldim kızlarrrrr
hoşgeldin kader arkadaşım opuyorumnanaktan
hosgeldin.bende cikiyorum kizlar hazirlanayim.gece gelince birileri olursa görüsürüz öpüldünüzzopuyorumnanaktan
sedemm inşallah bu topik sanada uğurlu gelir en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnım ya inşallah cmlemiz en kısa zamanda bebişine kavuşur :Saruboceqpuyorumnanaktan
Çok sağol canım. Folik asiti hapı bırakmadan son ay kullanmaya başlamıştım. Ama şimdi kutum bitti falbiol kullanıyordum; geçen ay da olmayınca yeni kutu almadım. Sizce başlayayım mı yine 50 adet içtim
evet anım ya bu gün okuum yazdıklarınıhoşbulduk tatlım adet oldum sabah biliyomusun.bir tuhafım bukadar kötü olmamıştım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?