Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gülegüle tatlım hadi sana hayırlı işler kolay gelsin tatlım inşallah bu ay tutturursunuz:kedipuyorumnanaktan

vallacanım uzanıyorum belim kopuyor saki kasıklarımda çok fena göğüslerimde acıyor kocama ne desem yazık hamilemisin diyo heves etmesin diye yok üşüttüm herhalde diyorum

yok canım ya bence de söleme eğer olmazsa en azından o umutlanıp ta üzülmez yazık inşallah hamilesindir o zaman sürpriz yaparsın o zaman süper olur işte işallah hamilesindir canım ya :Saruboceq:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

azize cnm benim 26 kasım adetim aralık yazmışsın ama daha kasımı bekliyorum cnm düzeltirmisin inşallah aralık listesine girmeyip hamiş listesinde olurum

azizecim ellerine sağlık yeni aralık listesi yapmışsın canım zahmet olmazsa benide yazarmısın kasımda adet olunca sende liste yapmıyalım böle devam edelim deyince sildirmiştim ama aralık listesini görünce sevindim canım benide yazarmısın 7 aralık zahmet olucak sanada ama böle hamiş hamiş opuyorumnanaktan

gül bu ay ben kendimden çok umutluyum çok değişik şeyler hissediyorum inşallah haklıyımdır
ama eşimede her ay hamileyim ben derken bu ay hiç bekleme yumurtlama günlerini kaçırdık dedim
eğer olursa bomb aolacak inşallah aminnnnnnnnnnnn

iyi akşamlar canım inşallh olur canım ya Allahtan ümit ksilmez opuyorumnanaktan

evt cnm o ümit olmasa zaten nasıl dayanırız dimi heray ne kadar üzülsekte yeni aya ümitle başlıyoruz olucak olucak patlama olucak bak burda içime doğuyo buayzemuszemus

ne zahmeti şekerim zevkle yazarım tatlım...yterki sen isteyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…