Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşallah canm hamiş olmanı çok istiyorum ve inşallah ta hamişsndir canım ama dikkat et pskolojk olmasın sonra çok üzülürsün ama inşall hamilesindir :Saruboceq::Saruboceq:

azizecim, benimde inşallahhhh adet olmam dediğim tarih 23 kasım. belli değildi ya. eklersen çok sevinirim canım!! vereliniortak

evt cnm o ümit olmasa zaten nasıl dayanırız dimi heray ne kadar üzülsekte yeni aya ümitle başlıyoruz olucak olucak patlama olucak bak burda içime doğuyo buayzemuszemus

ağzından bal damlıyo canım benim ya inşallahcanım bir patlama olurda inşallah birçok arkadaşımız amiş olur :Saruboceq:tabi inşallah bu patlamanın içinde bende varım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

azize cim sağol tatlım yazdığın için senide orduk ama canım seni kanamaların ne alemde hala devam ediyomu opuyorumnanaktancanım birde sen gün aşırı çalıştın demi :kedi:

evet meralcim günlerimiz aynı bu ay çok çalışalım :kedi:inşllah canım birlikte hamiş olruz :Saruboceq:

evet cnm bende bu ay çok çalışırız diye ümit etmiştim ama hafta sonu eşim hastaydı sanırım ondan bana geçti şimide de ben hastayım :umursamaz:
uamrım hemen iyileşirimde günleri kaçırmamış oluruz :kedi:

selam kızlar,varmı güzel haberlet bugün geçmişi şimdi oluycamda.azizecim listeyi hazırlamana çok sevindim,canımbenim 8 aralık 10 yazıyorda,yorcam seni ama iki gün bile çok önemli oluyo heyecan olarak,sağol tatlım inşallah bu ay olurda senden hamiş olarak yazmanı rica ederim:))

bugün allaha çok şükür hiç bişey olmadı :Saruboceq:
evet tatlım ben adet bitiminden itibaren gün aşırı çalıştım :kedi:
bidahaki adetime 10 gün kalana kadar:jeyyar: ve işte sonuç :CüvCüv:
tavsiye edrim:kedi:
azize cim sağol tatlım yazdığın için senide orduk ama canım seni kanamaların ne alemde hala devam ediyomu opuyorumnanaktancanım birde sen gün aşırı çalıştın demi :kedi:

biraz sıkıntılı geçiyo canım yaa...sürekli lekelenmelim oluyodu düşük yapcam diye bekledim ama çok şükür rabbim korudu bugün hiç lekelenmelim olmadı.
ama sürekli uzanıyorum hiç bi iş yapmıyom canım.
şu an 5+4 haftalık oldum 16 kasımda kısmetse dr.gidicem kalp atımını görcez inşallah:Saruboceq:
ellerin dert görmesin canımmmm opuyorumnanaktan hamilelik nasıl geçiyo canım ya. inşallah senin ve bebişinin keyfi yerindedir

geçmiş olsun canım ya inşallah çabuak iyileşirsin de çalışmalara başlarsın canım :Saruboceq:

canım inşallah bu ay bizde gün şırı deniycez:kedi:
inşallah bizide sonuç hamiş olur azize bize dua edin olurmu senin meleğinin yüzü suyu hürmetine bizimde meleklerimiz gelir inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin canım yeni hamişlerimiz malesef yok anım ya ama yeni arkadaşlarımız var hamiş adayları inşallah bizim ve cümlemizin bebişleri gelir en kısa zamanda :Saruboceqpuyorumnanaktan

:1hug: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…