- 28 Mart 2009
- 673
- 5
- 116
Canım dr.bana enfeksiyon hamileliği engeller demişti.Fitilim 2 tane kaldı bu gece ve yarın gecede kullanıcam yalnız dün regl günümdü geçti bugünde olmadım fitilide kullansammı diye düşünüyorum açıkcası CADIARZU Bu arada enfeksiyon için hap ve fitil kullanan ark.lar hemen kalmışlar sende hemen kalırsın bence sıkma canını ilişki esnasında da bebek olacak diye düşünme relax ol kurma kendine her ay kısmet de ayrıca tavsiye edebileceğim ben her sabah yiyemesemde aç karnına tarçın bal karışımı ye.birde keçiboynuzunu tavsiye ederim benim eşim her akşam 2-3 tane yiyor oda kaliteli sperm sayısını arttırıyormuş.Yine enfeksiyon için maydanoz suyu içebilirsin bende içiyorum ara sıra.Hadi bakalım bol şans sana banada tabi kaydirigubbakcemile5
ayşecim bu sefer tutturdun galiba... hadi inaşşallah canım...
berrakada heyecan ve merakla müjdeyi bekliyoruz
kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar kızlarrr....ayşe geçmişi okuyodum bana hamilesin gibi geliyor cnmm
saol tatlım deneyeyim dediklerini,kaydirigubbakcemile5..bugün adetimin 18 günü son güne kadar gün aşırı çalışmalara devam:kedi: inşallah canım güzel haberler veririz hep beraber..
birde bir arkadaşın dr.u ; 10-12-14-16-18-20 bu günlerde ilişkiye girin demiş.Yani çift günlerde bilmiyorum ne derece doğru :umursamaz: bu arada ne kadarlık evlisin? ne zamandır hamile kalamıyorsun?
ne zaman yaptın ayşecim testi ve birdaha ne zaman yapacan
hoşbulduk tatlımcnm biz 10 aylık evliyiz..hemen çocuk istedik 2 ay korunduk sadece..çift günlerde yaptık biz de mantık sperm 2 gün canlı kalabiliyo ya mantık odur herhalde..2 günde bir olmasının sebebi de sperm kalitesini artırmak..bakalımm 9 günüm var meraktayım..umarım hamişizdirkaydirigubbakcemile2
bu arada y3sm3n hoşgeldin cnm.:hulya:
canım bu sabah yaptım ben ovülasyonumu tam olarak biliyorum bugün 11.gün yani 3 günüm var artık salıya kadar beklerim yada bekleyemem ptesi yaparımdelikafaduldendelikafadulden
hoşbulduk tatlım
valla ben bekleyecem artık salıyı hayırlısı CADIARZUadet belirtimde yok offf bilmiyorum ne karışık işler yakaydirigubbakcemile3
canım ben adetlerimi sessizce olurum olmadan farkına varmam ama bu sefer belim kopuyor eğer bebiş yoksa bevliyeye gitmem gerekiyor
slm kızlar...
selamlar kızlar ben bugün gördüm bebişin kalp atışlarını birbuçuk santime yaklaşmış ufacık ya
yedi hafta dört günlük dedi hemen hemen iki ay bitmiş haziranın onsekizi dogum tarihi gözüküyo ama on gün önce alıcaz dedi yani haziranın sekizinde dogacak kısmetse:CüvCüv:gözün aydın canım...kaç haftalık oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?