Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

saol tatlım deneyeyim dediklerini,kaydirigubbakcemile5..bugün adetimin 18 günü son güne kadar gün aşırı çalışmalara devam:kedi: inşallah canım güzel haberler veririz hep beraber..

ayşecim bu sefer tutturdun galiba... hadi inaşşallah canım...

berrakada heyecan ve merakla müjdeyi bekliyoruz

kaydirigubbakcemile2

canım inşallah tutmuştur çok istiyorum çok

iyi akşamlar kızlarrr....ayşe geçmişi okuyodum bana hamilesin gibi geliyor cnmm

tatlım inşallah öyleyimdir müjdecim siz olursunuz

ben erken olduğunu bile bile dayanamadım test yaptım malesef negatif ama üzülmüyorum çünkü sanki bana bbeişim geldi gibi geliyor

saol tatlım deneyeyim dediklerini,kaydirigubbakcemile5..bugün adetimin 18 günü son güne kadar gün aşırı çalışmalara devam:kedi: inşallah canım güzel haberler veririz hep beraber..

birde bir arkadaşın dr.u ; 10-12-14-16-18-20 bu günlerde ilişkiye girin demiş.Yani çift günlerde bilmiyorum ne derece doğru :umursamaz: bu arada ne kadarlık evlisin? ne zamandır hamile kalamıyorsun?

birde bir arkadaşın dr.u ; 10-12-14-16-18-20 bu günlerde ilişkiye girin demiş.Yani çift günlerde bilmiyorum ne derece doğru :umursamaz: bu arada ne kadarlık evlisin? ne zamandır hamile kalamıyorsun?

cnm biz 10 aylık evliyiz..hemen çocuk istedik 2 ay korunduk sadece..çift günlerde yaptık biz de mantık sperm 2 gün canlı kalabiliyo ya mantık odur herhalde..2 günde bir olmasının sebebi de sperm kalitesini artırmak..bakalımm 9 günüm var meraktayım..umarım hamişizdirkaydirigubbakcemile2

bu arada y3sm3n hoşgeldin cnm.:hulya:

hoşbulduk tatlım
canım bu sabah yaptım ben ovülasyonumu tam olarak biliyorum bugün 11.gün yani 3 günüm var artık salıya kadar beklerim yada bekleyemem ptesi yaparımdelikafaduldendelikafadulden

valla ben bekleyecem artık salıyı hayırlısı CADIARZUadet belirtimde yok offf bilmiyorum ne karışık işler yakaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tatlım

valla ben bekleyecem artık salıyı hayırlısı CADIARZUadet belirtimde yok offf bilmiyorum ne karışık işler yakaydirigubbakcemile3

canım ben adetlerimi sessizce olurum olmadan farkına varmam ama bu sefer belim kopuyor eğer bebiş yoksa bevliyeye gitmem gerekiyor

canım ben adetlerimi sessizce olurum olmadan farkına varmam ama bu sefer belim kopuyor eğer bebiş yoksa bevliyeye gitmem gerekiyor

hayırlısı artık tatlım ya inşallah vardır canım :Saruboceq:bendede kocaman 1 tane sivilce çıkar öyle anlarım ama bu ay yok CADIARZUpsikolojik olarak sivilceninde çıkmasını engelledim herhaldekaydirigubbakcemile3artık salı günü belli olacak hayırlısı neyse o olsun

slm kızlar nasılsınız benimde 25 kasım günüm ama insallah olmam kaldı 11 gün 24 agustosta kürtaj oldum boş gebelikten ilk denememizde olmstu fakat kürtajdan sonra korunmadık hiçgecen ay umutluydum malesef olmadı bakalım bu ay nolcak

kızlar ben de 24 kasımı bekliyorum 10 günüm kaldı. 5 kasımdan bu yana 5-7-9-10-11-13 kasımda kaydirigubbakcemile çalışmaları bıraksak mı artık ne dersiniz?

selamlar kızlar ben bugün gördüm bebişin kalp atışlarını birbuçuk santime yaklaşmış ufacık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…