yedi hafta dört günlük dedi hemen hemen iki ay bitmiş haziranın onsekizi dogum tarihi gözüküyo ama on gün önce alıcaz dedi yani haziranın sekizinde dogacak kısmetse:CüvCüv:
evet ona gidiyorum güzel ilgileniyo konuşuyo her sordugumu cevapladı güzel güzelde bi telefon açıcam bizim sigorta bazen yüzde elli bazen yüzde yirmi ödüyomuş gişede kız 3600 dedi işte ama bi telefon açıp bilgi alın dedi ne kadar ödiyeceginiz hakkında dedi pazartesi arayıp bilgi alıcamhayırlısı olsun canım.filiz hanımamı gidiyon?
3 600 müş sezeryanla dogum akannehir
Valla kızlar ben de 4 gün önce yaptım ama negatifti.Nitekim bugün adet oldum. Ama ben 16. günden sonra çalışmamıştım. Bu ay sıkı çalışıcağım. Galiba geç döllenme istisna tabi ama varsa çıkıyo testte hamilelik.Bir de ben erken döllenmeden şüphelendiğimden test yapmıştım.
Bu arada Azize beni 10 aralık olarak yazarmısın? 27 güne indi benim adetler.
normal fiyatı benim dedigim sana ssk fiyatını söylemişlerdir dogumm bölümü çok güzelmiş benim konuştuklarımda öyle dedi benim eşim bankada hafta içi her zaman izin alamaz çok yogun zaten cumartesilere denk getirmeye çalışıyorum onla gideyim diye zaten bide avcılarda medicana dediler ordan da fiyat alıcam acıbadem sigorta geçiyosa tabi orayı söylediler güzel diye ordanmı randevu aldın sen azize:uhm:neeeeeeeee ben sordum 2,750 dediler gerçi buda pahalıda.o ne yaa...
ben avcılara gidicem salı günü randevum var hospitalda...nil hanıma gidicem eşim araştırmış tavsiye etmişler dr. hem evede yakın...zaten eşim götürcek beni beni tek bırakmaz...doğan hastanesini hiç önermiyolar canım yaa sende başka bi yer bul.
normal fiyatı benim dedigim sana ssk fiyatını söylemişlerdir dogumm bölümü çok güzelmiş benim konuştuklarımda öyle dedi benim eşim bankada hafta içi her zaman izin alamaz çok yogun zaten cumartesilere denk getirmeye çalışıyorum onla gideyim diye zaten bide avcılarda medicana dediler ordan da fiyat alıcam acıbadem sigorta geçiyosa tabi orayı söylediler güzel diye ordanmı randevu aldın sen azize:uhm:
Bu arada bugün regl günümdü.Henüz olmadım.Yarın sabah test yapıp haber veririm size. :))
chileck45 tinkerbelle arkadaşlar aynı kaderi paylaşıyorz bakalım adet olacakmıyız
günaydınnnn kimsecikler yok yine nerdesiniz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?