Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ilaç verdi test yaptı kanım düşükmüş kan hapı verdi bulantı için ilaç verdi bide vitamin veriyorum dedi bir ay sonra renkli ultrason istedi bide beş aylıkken oluyomuş galiba ama ikiyüz dediler doganda hemde erkek bakıyomuş başka bi yerde yaptırıcam onu

hayırlısı olsun canım.filiz hanımamı gidiyon?
yedi hafta dört günlük dedi hemen hemen iki ay bitmiş haziranın onsekizi dogum tarihi gözüküyo ama on gün önce alıcaz dedi yani haziranın sekizinde dogacak kısmetse:CüvCüv:

hayırlısı olsun canım.filiz hanımamı gidiyon?
evet ona gidiyorum güzel ilgileniyo konuşuyo her sordugumu cevapladı güzel güzelde bi telefon açıcam bizim sigorta bazen yüzde elli bazen yüzde yirmi ödüyomuş gişede kız 3600 dedi işte ama bi telefon açıp bilgi alın dedi ne kadar ödiyeceginiz hakkında dedi pazartesi arayıp bilgi alıcam

neeeeeeeee ben sordum 2,750 dediler gerçi buda pahalıda.o ne yaa...
ben avcılara gidicem salı günü randevum var hospitalda...nil hanıma gidicem eşim araştırmış tavsiye etmişler dr. hem evede yakın...zaten eşim götürcek beni beni tek bırakmaz...doğan hastanesini hiç önermiyolar canım yaa sende başka bi yer bul.
3 600 müş sezeryanla dogum akannehir

Üşendim tekrar yazmaya.Beni 10 aralık olarak değiştirir misin Azize?

normal fiyatı benim dedigim sana ssk fiyatını söylemişlerdir dogumm bölümü çok güzelmiş benim konuştuklarımda öyle dedi benim eşim bankada hafta içi her zaman izin alamaz çok yogun zaten cumartesilere denk getirmeye çalışıyorum onla gideyim diye zaten bide avcılarda medicana dediler ordan da fiyat alıcam acıbadem sigorta geçiyosa tabi orayı söylediler güzel diye ordanmı randevu aldın sen azize:uhm:

ben avcılar medicanaya gittim geçen hafta özgür hanıma çok tatlı bi bayan tavsiye ederim muayene ücreti çok uygun 22tl...doğumda en fazla 1milyar300dür.
ama eşime avcılar hospitalı da tavsiye etmişler nil hanımı çok süper bi dr.muş.
eşimin işyerinde 2hafta önce arkadaşı orada doğum yapmış çok memnun kalmışlar sezeryanle...kısmetse salı günü randevum var eşim götürcek. ben istesen doğanada giderim para sorun deyil aslında şu nil hanımıda bi göriyim beyenirsem devam edicem.
sende bi git istersen.

bakıcam canım hayırlısı galiba ben nisaya gitcem gene bu gidişle neyse bebek oluyo doktor telaşı başlıyo offfffff ne yapalım onuda halletcez artık neyse midem gene basladı şu verdigi ilacı alıyımda biraz uzanıyım hadi görüşürüz canım kendine iyi bakopuyorumnanaktan

Bu arada bugün regl günümdü.Henüz olmadım.Yarın sabah test yapıp haber veririm size. :))

kızlar merhaba.size birşey danışacağım.adetime 9 gün kaldı ama 4 gündür ovulasyon testinde ikinci çizgiyi koyu olarak görüyorum.2.çizginin silikleşmesi gerekmez mi artık.anlamadım ne olduğunu.test bozuk olamaz çünkü ilk başlarda görememiştim çift çizgiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…