Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

mam bencede sürekli nasıl çift çizgi çıkıyor kullanmadığım için yorum yapamıyorum cnm geç yumurtlama felan desem kaç gün sürerki?

günaydın portakal arkadaşım sen nasılsın?

Teşekkür ederim ben iyiyim cnm.

bide cnm sende 26 kasımı bekliyordun deme daha çok erken dimi belirti için?

Evet aynı günü bekliyoruz.Henüz belirti aramıyorum çalışmalara devam :kedi:

Bazı şeyler oluyor ama ben hamile kalırsam o zaman onları belirtiye yoracağım.Çünkü şuan psikolojik olarak gelişiyor her şey diye düşünüyorum.

bende doktora giderek yumurtlama takibi yaptırdım büyümesini çatlamasını takip ettik ona göre çalıştık umarım buay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz tatlım.isteyen bekleyen herkez kavuşsun inşallah

mam sen çalışmalara aralıksız devam et cnm başka hiçbirşey düşünme bence tek çizgi çift çizgi.

Kızlar test, yaptım.Tek çizgi.Ama hala regl olmadım ve hiç bi belirti yok bunla ilgili.Dünden beri midem bulanıyo, kusuyorum.Yarın kan testi yaptırıp kesin sonucu öğrenicem inşallah. Pek sanmıyorum hamile olucağımı.idrar testinde çıkmayınca umudum azaldı biraz. :)

bende geldim kızlar aranıza aslında daha bebek düşünmek için erken diyodum ama eşimde çok istediği için bizde çalışmalara başladık 29 30 gibi adet olmam gerek bakalım hayırlsı kendimi çok fazla dinlememeye herşeyi acaba hamilemiyim diye değerlendirmemeye çalışıyorum takdir rabbimden hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı evladlar versin

slm arkadaslar nasilsiniz..bende kirmizi karti gordum.malesef bu ayda olmadi butun umutlar bos cikti benide aralik ayina yazarmisiniz yeni adet tarihim 13 aralik simdiden cok tesekuler

iyi akşamlar kızlar ayşe test yaptınmı cnm görünce sorayım dedim bugün yapçaktın dimi?

ben 26 kasımı bekliyorum cnm yumurtlama takibi yaptırdım ilkkez ona göre çalıştık gerisi Allaha kalmış cnm inşallah olur olmazsa rahim filmi çekilicem buay..

ben 26 kasımı bekliyorum cnm yumurtlama takibi yaptırdım ilkkez ona göre çalıştık gerisi Allaha kalmış cnm inşallah olur olmazsa rahim filmi çekilicem buay..

yumurtlaman ne zaman oldu canım inşallah tutmuştur sen o kadar içten geldinki bana bende senin için dua edicem

ay saol cnm bende fazla konuşmasakta burda sürekli takip ettim seni ondan merak ettim görünce.sen yinede fazla üzülme olurmu olur hiç belli olmaz bu işler adet belirtisiyle aynı diolar çünkü.

ay saol cnm bende fazla konuşmasakta burda sürekli takip ettim seni ondan merak ettim görünce.sen yinede fazla üzülme olurmu olur hiç belli olmaz bu işler adet belirtisiyle aynı diolar çünkü.

bu arada sakıncası yoksa ismin ne öyle hitap etmek isterim bu arada ben izmirliyim
sen neresindensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…