benim tam zamanında oldu yumurtlamam cnm 14.günde çatladı
benim ismim buket cnm bucada oturuyorum ben benim kuzenim ağrıda öğretmen biliyomusun çok sıkılıo orda kıyamam.
Selam kızlara.s. Zorxx ben de yumurta takibi yaptırmak istiyorum.Bugün 3. günü adetimin kaçıncı günü gitmiştin sen?
canım çok zor bende diyadindeyim eşim polis şark işte düştüm geldim peşine yeni evliyim ben 4 ay oldu izmirde çalışıyordum istifa ettim ama olsun eşimle çok mutluyum sen kaç yaşındasın ne zamandır bebiş istiyorsun
cnm ben adetin 3.günü gitmiştin sonra 9-10-12-14 günler gittim cnm ama 4.günüde gidebilrisn adetli olman önemli
ben 28 yaşındayım cnm 15 aylık evliyim mart ayında ameliyat oldum çikolata kistinden ondan beri bekliyoruz bakalım fazla bekletmeseler bari sen kaç yaşındasın cnm
cnm olabilir ben hem hormonlar için hemde kist varmı die gittim hemde yumurtlamama bakıldı sen bilirsin olabilir sanırım.
olur cnm sen ümidini kaybetme bak ben çok zorlu bişi geçirdim 7 saat sürdü ameliyatım tüpümün bir kısmını aldılar ama ben bekliyorum hala
ilişki zamanını dicektim dilemma sor ayrıca önemli değil yardımcı oluyoruz birbirimize cnm.
Çok sağol canım..Ben 6 ay önce kürtaj oldum.6 haftalık bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için.:çok üzgünüm: Şimdi yine deniyoruz 4 ay oldu yok.Bakalım bir doktor a gideyim. Yani allah hayırlısını nasip etsin.Hep hayırlısını isteyin kızlar.
ayşecim kafamızdan atsak olurda olmuyo benim avatardaki kadın gibi sürekli aklımda bebiş zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?