Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benim ismim buket cnm bucada oturuyorum ben benim kuzenim ağrıda öğretmen biliyomusun çok sıkılıo orda kıyamam.

benim ismim buket cnm bucada oturuyorum ben benim kuzenim ağrıda öğretmen biliyomusun çok sıkılıo orda kıyamam.

buket bende bucalıyımşirinyerdenim
ay ne kadar sevindim hemşom
ağrının neresinde kuzenin burası çok kötü hele izmirden sonra berbat

bukadar olur cnm ya hemşo çıktık kuznim hamurda öğrtmen ama merkezde oturuyo cnm ya cnndan bezdi kız valla sanada zordur

Selam kızlara.s. Zorxx ben de yumurta takibi yaptırmak istiyorum.Bugün 3. günü adetimin kaçıncı günü gitmiştin sen?

Selam kızlara.s. Zorxx ben de yumurta takibi yaptırmak istiyorum.Bugün 3. günü adetimin kaçıncı günü gitmiştin sen?

cnm ben adetin 3.günü gitmiştin sonra 9-10-12-14 günler gittim cnm ama 4.günüde gidebilrisn adetli olman önemli

ben 28 yaşındayım cnm 15 aylık evliyim mart ayında ameliyat oldum çikolata kistinden ondan beri bekliyoruz bakalım fazla bekletmeseler bari sen kaç yaşındasın cnm

cnm olabilir ben hem hormonlar için hemde kist varmı die gittim hemde yumurtlamama bakıldı sen bilirsin olabilir sanırım.

ben 28 yaşındayım cnm 15 aylık evliyim mart ayında ameliyat oldum çikolata kistinden ondan beri bekliyoruz bakalım fazla bekletmeseler bari sen kaç yaşındasın cnm

geçmiş olsun canım
25 yaşındayım tatlım bendede pko var daha doğrusu varmış
korunmadan önce doktora gittim test filan yapsın diye o zaman öğrendim gebe kalmam zor yani bende korunmaktan vazgeçtim ne zaman gelirse gelsin bebişim dedim bakalım ne kadar nazlı

olur cnm sen ümidini kaybetme bak ben çok zorlu bişi geçirdim 7 saat sürdü ameliyatım tüpümün bir kısmını aldılar ama ben bekliyorum hala

cnm olabilir ben hem hormonlar için hemde kist varmı die gittim hemde yumurtlamama bakıldı sen bilirsin olabilir sanırım.

Peki hani doktor çağırıyor ya iki günde bir falan.Yumurta olgunlaşınca çatlatıyor mu?Yoksa kendinin çatlaması mı bekleniyor? Sen iğne oldun mu?Çok sordum kusura bakma

olur cnm sen ümidini kaybetme bak ben çok zorlu bişi geçirdim 7 saat sürdü ameliyatım tüpümün bir kısmını aldılar ama ben bekliyorum hala

ben saldım canım Rabbim ne zaman verirse o zaman biz bi kılını bile yaratamayız dua edicez beklicez sana çok büyük geçmiş olsun inşallah gelir bebişler

cnm ben ilaç tedavisi almadım kendiliğinden çatladı tabi gidiyorsun günaşırı bakıyor doktorun gelişimine normalse ilaç vermez ama sen bilirsin zamanını

ilişki zamanını dicektim dilemma sor ayrıca önemli değil yardımcı oluyoruz birbirimize cnm.

ayşecim kafamızdan atsak olurda olmuyo benim avatardaki kadın gibi sürekli aklımda bebiş zemuszemus

ilişki zamanını dicektim dilemma sor ayrıca önemli değil yardımcı oluyoruz birbirimize cnm.

Çok sağol canım..Ben 6 ay önce kürtaj oldum.6 haftalık bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için.:çok üzgünüm: Şimdi yine deniyoruz 4 ay oldu yok.Bakalım bir doktor a gideyim. Yani allah hayırlısını nasip etsin.Hep hayırlısını isteyin kızlar.

geçmiş olsun cnm evt hep dua ederken hayırlısı die ederim cnm umarım bişey çıkmaz.

ayşecim kafamızdan atsak olurda olmuyo benim avatardaki kadın gibi sürekli aklımda bebiş zemuszemus

allahi ne yalan söyleyeyim bende avatarını görünce işte ben dedim:)
benim bu aydan umutlu olmamın sebebi erken yumurtladım bunu bilmeden kebdimi kasmadan sadece istediğim için birlikte oldum eşimle
tutar dedim ama tutmadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…