Ben geldim dilara
Cumartesi gününü iple çekiyorum bakalım ne çıkacak kan testinde.Bende pek bilmiyorum cevabı aynı gün veriyorlarmı ama bence verirler.Evimin yakınlarında bir poliklinik var telefonda sordum yapıyomusunuz diye.Yapıyoruz dediler çokta ayrıntılı konuşamadım işten aradığım için.O yüzden bende tam olarak bilmiyorum canım
Sende hiç belirti varmı canım
slm arkadaşlar benim bugün kırmızılar geldi inş.sizinkiler gelmezde bebeklerinize kavuşursunuz ben 7-8 aydır uğraşıyorum yumurtam gelişiyor çatlıyor ama içine kanama yapıyor sonuçta bu oluyo yumurta gelişimi için kullandığınız kürler varmı binimkiler geç büyüyor biraz geçen ay 2 kutu menagon bitirdim bu ayda 5.günden itibaren başlıycam büyümesi için başka destek olarak ne alabilirim bilginiz varmı
canım benim yarındı beklenen günüm bende pko var ama hep geç olurdum ilk defa erken oldum bu ay
Hayirlisi insallah… bak bende merak ettim simdi. Haber verirsin. tamammi canim...
bende söyle… hep bi damar atmasi gibi hissediyorum. sanki birseyler oynuyor icimde… belimde bazen coook agriyor. bakalim hayirlisicumartesi bende dayanamiyacam o erken testlerden yapacam. negativ ciksa erkendir diye yine moralimi bozmam
canim benim o dedigin bal cörekotu ve tarcin karisimi bitkisel. ilac olarak benim bildigim bide Klomen var. bende doktorum bu ay Kolmen kullandirdi. Yumurta takibi yaptirdi. onu bak sende yaptir. Yumurta takibi. ondan sonra bana bide en önemli günleri söyleyebiliyor. Klomen le tam istedigi gibi büyümesseydi yumurta bide yumurta catlatma ignesini vuracakti…
ama cok sükür iyi büyümüstü yumurta onun icin vurmadi igneyiRabbim hepimize saglikli bebisler versin.
biz hamile kalmak istiyoruz ama olmuyorrrr
biz hamile kalmak istiyoruz ama olmuyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?