Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Ben geldim dilara

Cumartesi gününü iple çekiyorum bakalım ne çıkacak kan testinde.Bende pek bilmiyorum cevabı aynı gün veriyorlarmı ama bence verirler.Evimin yakınlarında bir poliklinik var telefonda sordum yapıyomusunuz diye.Yapıyoruz dediler çokta ayrıntılı konuşamadım işten aradığım için.O yüzden bende tam olarak bilmiyorum canım

Ya kızlar bende hiç belirti yok, oysa daha bikaç gün öncesine kadar ne kadar da ümitliydim olmicak mı acaba yaa nazo senin adet 25 miydi? Ne zaman yapıcan testi?

slm arkadaşlar benim bugün kırmızılar geldi inş.sizinkiler gelmezde bebeklerinize kavuşursunuz ben 7-8 aydır uğraşıyorum yumurtam gelişiyor çatlıyor ama içine kanama yapıyor sonuçta bu oluyo yumurta gelişimi için kullandığınız kürler varmı binimkiler geç büyüyor biraz geçen ay 2 kutu menagon bitirdim bu ayda 5.günden itibaren başlıycam büyümesi için başka destek olarak ne alabilirim bilginiz varmı

nazo aynı gün içinde veriyolar bazıları telefonlada sonucu söylüyor gitmeye bile gerek kalmıyor canım

ben bişeyler buldum bal çörekotu ve tarçın karışımı adetin 2.günü başlanıp yumurtlama gününe kadar yani normal adet görenlerde 12 gün sabah akşam bir çay kaşığı yenilecekmiş

birde adaçayı var ama herkes iyi demiyor çünkü gebelik varsa düşük tehlikesi oluyomuş yumurtlama zamanına bilenler içsin yumurtlama gününe kadar

canım benim yarındı beklenen günüm bende pko var ama hep geç olurdum ilk defa erken oldum bu ay

selam kizlar, nasilsiniz?? bakiyorum herkes beklemede...bende öyle yaaaaa aslinda umutlanmak istemiyorum ama iste bekliyor insan...
bu arada sitede sorun var ya zor giriliyor

Hayirlisi insallah… bak bende merak ettim simdi. Haber verirsin. tamammi canim...

Sende hiç belirti varmı canım

bende söyle… hep bi damar atmasi gibi hissediyorum. sanki birseyler oynuyor icimde… belimde bazen coook agriyor. bakalim hayirlisicumartesi bende dayanamiyacam o erken testlerden yapacam. negativ ciksa erkendir diye yine moralimi bozmam

canim benim o dedigin bal cörekotu ve tarcin karisimi bitkisel. ilac olarak benim bildigim bide Klomen var. bende doktorum bu ay Kolmen kullandirdi. Yumurta takibi yaptirdi. onu bak sende yaptir. Yumurta takibi. ondan sonra bana bide en önemli günleri söyleyebiliyor. Klomen le tam istedigi gibi büyümesseydi yumurta bide yumurta catlatma ignesini vuracakti…
ama cok sükür iyi büyümüstü yumurta onun icin vurmadi igneyi Rabbim hepimize saglikli bebisler versin.

canım ben kolmeni 2 aydır kullanmıyorum onun öncesinde kullandım geçen ay menagon diye bir iğne kullandım 2 kutu bu ay tekrar başlıycaz benim yumurtalar büyüyor ama geç büyüyor çatlatma iğneside 2 aydır kullanıyorum çatlıyor ama yumurta içine kan birikiyor regl oluyorum allahtan kiste çevirmiyor ben 7-8 aydır doktor tedavisi görüyorum bu benim 2.doktorum bundan çok memnunum ilk doktorum bana klomen verdi tek bir tane yumurtam vardı oda 17mm çatlatma iğnesi verdi vuruldum tutmadı zaten bende pko var adetim bir gün geçti hemen test yaptı ondan sonrada tedavi durdu bu doktorum hem adeti düzenliyo hemde bu doktorda yumurta gelişimim iyi 20-25 mm arasında oluyo inş.sizde bi sıkıntı olmaz bizimkisi gibi uğpraşmöazsınız

mirage 1983 bi baksana nette neden bir yumurtanin ici kanla dolar??? sordunmu hic doktora??? yada baktinmi nette??? dur ben bakiim… merak ettim

yaaaa sorun var KK da kizlar yaaa

biz hamile kalmak istiyoruz ama olmuyorrrr

ne kadar zamandır.... dr a gittiniz mi hiç?

hepimizin sorunu aynı..burda zamanı daha kolay atlatıyoruz..sıkıntılarımızı hatta kimseye anlatamadıklarımzıı paylaşıyoruz

aramıza hoşgeldinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…