Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bafocum sende aşılama yaptırcaktın sanırım benimde buay olmazsa rahim filmi sonra aşılama olucak sen oldunmu cnm?

bafocum sende aşılama yaptırcaktın sanırım benimde buay olmazsa rahim filmi sonra aşılama olucak sen oldunmu cnm?

evet dr aralıkda yapalım dedi. ama belki de bir mucize olur gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3

ama umudum yok acıkcası

olmadıgını ogrenınce resmen saldım :hulya:

rahım fılmı cektırdım canım baya korkmustum once cunku ınternette hep kotu hıkayeler okudum gıttıgımde de resmen tıtrıyordum ama süper bır yer cıktı once dr benımde 10 dk sohbet ettı benı motıve ettı operasyonda hep konustu ve benım hıssettıgım sadece yaraya tendurdıyot surunce bır sızlama olurya o kadar oldu ve ıslem 5 dk surdu bıtınce de hayat nrmal devam ettı bır acı falan hıc hıssetmedım.. radyomar a gıttım izmirde varmı bilmiyorum tabi
ve 320 liraydı sgk da karsılamıyor

ama canım ıns. bunlara gerek kalmadan sende de bır mucıze olur:lepi:

ay saol cnm en çok korktuğum şey biliyomusun ondan dua ediyorum inşallah buay olurda gerek kalmaz.aşılamada düşük bir ihtimal diyorlar ama napıcaz bilmiyorum.

ay saol cnm en çok korktuğum şey biliyomusun ondan dua ediyorum inşallah buay olurda gerek kalmaz.aşılamada düşük bir ihtimal diyorlar ama napıcaz bilmiyorum.

eşinin değerleri nasıldıineden aşılama dedi dr ?

ama hsg o kadar korkulacak bısey degıl ınan ama ıyı bıryerde yaprıt saglıın ıcın olacaksa da

bırde bundan sonra gevelık sansı daha cok artıyormus bılıyormusun,kadının sorunları varsa ama.cunku ıcındekı ılac hem tuplerı acıyor hemde varsa sorun gecırıyormus

ama benım erkek faktorlu oldugu ortaya cıktı

cnm normal eşimin değerleri ama ben ameliyat geçıirdim çikolata kistinden mart ayında,şimdide uzun bir süre olmayınca ilkyapılcak şey bu dedi film için.

Selam kızlar bende bebiş için uğraşanlardanım.Doktora gittim problemin kafamda olduğunu söyledi:roflol:
Stresin hamiş kalmaya engel olduğunu söyledi. Bende unutmaya çalışıyorum... olduğu kadar

valla eğer başarırsan unutmayı formülü bizede söyle lütfen:) aynı benim avatar gibi bebekler kafamda dönüyoooor

Selam kızlar bende bebiş için uğraşanlardanım.Doktora gittim problemin kafamda olduğunu söyledi:roflol:
Stresin hamiş kalmaya engel olduğunu söyledi. Bende unutmaya çalışıyorum... olduğu kadar

Sükürler olsun ki büyük bir sorunun yokmus...dikkatini baska seylere vermen gerekir canim, hic dusunmemeye calismalisin...eger evde oturursan kendini dinlersin...disari cik, veya el isi yap...Canim insallah birgün bebisin seninle olur, anne olursun canim...dualarimizin seninle

valla eğer başarırsan unutmayı formülü bizede söyle lütfen:) aynı benim avatar gibi bebekler kafamda dönüyoooor

Allah iyiligini versin canim...aslinda öyle ama napalim, kendimizi baska seyklere vermeliyiz demi ama
Vallah alemsin canim yaaaaaa helede resmi gördükten sonra..kaydirigubbakcemile3

Amin tatlım. İnşallah hepimiz hamiş oluruz:Saruboceq: hayırlısıyla tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…