Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

cnm normal eşimin değerleri ama ben ameliyat geçıirdim çikolata kistinden mart ayında,şimdide uzun bir süre olmayınca ilkyapılcak şey bu dedi film için.

anladım canm cok gecmıs olsun...senın asılama sansın benden yuksek ...bak buda biseydir....ama belkide bir mucize olur heekaydirigubbakcemile5

çok şükür iyi gidiyo tatlım ama son 3 günümüz kaldı inşallah tutturabiliriz .sizler napıyosunuz bakiiim kızlar adet gününüz yakın mı delikafaduldenopuyorumnanaktan

İnşallah hayırlısıyla olsun tatlım.Sonrada darısı bize olsun.Benim yumurtlama tarihim bayrama geliyor .Çalışacağız :jeyyar:

çok şükür iyi gidiyo tatlım ama son 3 günümüz kaldı inşallah tutturabiliriz .sizler napıyosunuz bakiiim kızlar adet gününüz yakın mı delikafaduldenopuyorumnanaktan

inşallah cnm eşinde gidiyordu senin olsunda ne güzel döndüğünde hamile olduğunu öğrensin benim 26 kasım cnm adetim az kaldı ama belirti felan yok

ay bafocum inşallah buay mucize olsunda hepimiz hamiş olalım nerde bekleyen isteyen kim varsa :Saruboceq:

kızlar azize neden girmiyoki artık inşallah bir sorun yoktur bıraktı bizi valla

inşallah cnm eşinde gidiyordu senin olsunda ne güzel döndüğünde hamile olduğunu öğrensin benim 26 kasım cnm adetim az kaldı ama belirti felan yok

tatlım eşim gidene kadar bi hamile kalsam :gitme:çok güzel olacakta zaten adetim yeni bitti o yüzden benimde stresim sadece bir hafta çalışma olucak inşallah tutarsenağlama

zorxx canım zaten belirtilere takılma bizde belirti oluyoda noluyo sonuç kırmızı kart .inşallah bebiş gelmiştir sana süpriz yapar delikafadulden

5 günüm kaldı kızlar hiçbir belirti yaşamıyorum normal bir durum mu bu acaba?belirti olmadan da hamiş kalınır mı acaba?galiba olmadı yine.

5 günüm kaldı kızlar hiçbir belirti yaşamıyorum normal bir durum mu bu acaba?belirti olmadan da hamiş kalınır mı acaba?galiba olmadı yine.

cnm aynen bendede hiç belirti yok kerem arkadaşımızda onu diyordu boşver arama belirti olursa sürpriz olur düşünsene hiç umut yokken bebiş var:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…