cnm normal eşimin değerleri ama ben ameliyat geçıirdim çikolata kistinden mart ayında,şimdide uzun bir süre olmayınca ilkyapılcak şey bu dedi film için.
Bu arada zorxx avatarın muhteşem tıpkı biz :)
selam arkadaslar
çok şükür iyi gidiyo tatlım ama son 3 günümüz kaldı inşallah tutturabiliriz .sizler napıyosunuz bakiiim kızlar adet gününüz yakın mı delikafaduldenopuyorumnanaktan
çok şükür iyi gidiyo tatlım ama son 3 günümüz kaldı inşallah tutturabiliriz .sizler napıyosunuz bakiiim kızlar adet gününüz yakın mı delikafaduldenopuyorumnanaktan
İnşallah hayırlısıyla olsun tatlım.Sonrada darısı bize olsun.Benim yumurtlama tarihim bayrama geliyor .Çalışacağız :jeyyar:
hoşgeldin tatlım nasılsın ya kaç günden beri görüşemedik ege nasıl kocaman öp yerime . hemen işe gitmiyceksin demi :çok üzgünümpuyorumnanaktan
Komşum gelmiş çıkmam lazım hepinizi öpüyorum.güzel haberleriniz bekliyorum.
inşallah cnm eşinde gidiyordu senin olsunda ne güzel döndüğünde hamile olduğunu öğrensin benim 26 kasım cnm adetim az kaldı ama belirti felan yok
Komşum gelmiş çıkmam lazım hepinizi öpüyorum.güzel haberleriniz bekliyorum.
tatlım eşim gidene kadar bi hamile kalsam :gitme:çok güzel olacakta zaten adetim yeni bitti o yüzden benimde stresim sadece bir hafta çalışma olucak inşallah tutarsenağlama
kismetse o bir haftada da tutar canim
5 günüm kaldı kızlar hiçbir belirti yaşamıyorum normal bir durum mu bu acaba?belirti olmadan da hamiş kalınır mı acaba?galiba olmadı yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?