Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

5 günüm kaldı kızlar hiçbir belirti yaşamıyorum normal bir durum mu bu acaba?belirti olmadan da hamiş kalınır mı acaba?galiba olmadı yine.

tatlım tabikide hiç bir belirti yaşamıyan insanlarda var ya zaten belirtiler insandan insana değişiyo inşallah bebişin gelmiştir sen sakin ol stres yapma olmazsada kısmet önümüzdeki ay daha çok çalışırsın :kedipuyorumnanaktan

5 günüm kaldı kızlar hiçbir belirti yaşamıyorum normal bir durum mu bu acaba?belirti olmadan da hamiş kalınır mı acaba?galiba olmadı yine.

Tabiki gayet normal belirti illaki olacak diye bisey yok diye biliyorum...artik ablalarim, hamile kalanlar daha ii bilir...cok umutlanma derim ben ama insallah bebisin seninledir...AMIN:Saruboceq:

sağolun arkadaşlar inş.en kısa zamanda hamiş kalırız.fazla ümitlenmiyorum belirti olmadığı için.olmazsa da bayramdan sonra doktora gideceğim.en azından sağlıklı mıyım onu söyler.

kızlar birde kızamık aşısı yapılıyor sağlık ocaklarında yaptırmayın yada korunduğunuzdan emin olun arkadaşım aşı olup hamile kalmış hemde adet görmüş 3 aylık olmuş bebek hiçbelirti yaşamadan ve aldırmış söylemek istedim

canim belirti dediginiz ayni adet gördügündeki gibi oluyo hic bir farki yok o yüzdende anlayamiyosun hangisi gelicek diye bekleyip görmek gerekiyo
Tabiki gayet normal belirti illaki olacak diye bisey yok diye biliyorum...artik ablalarim, hamile kalanlar daha ii bilir...cok umutlanma derim ben ama insallah bebisin seninledir...AMIN:Saruboceq:

zorxx canım senin sorunun ne yanlış anlamadıysam aşılama yaptıracaksınız galiba

ya cnm benim sorunum ameliyat oldum çikolta kistinden mart ayında ve hala olmadı yumurtlama normal çatlıyo adetlerim düzenli hiç şaşmaz şimdi sıra rahim filmi ve aşılama dedi doktor ilk önce bakalım nasip

evet tatlım ya bu günde müjdeli haber yok ama beklekte olan arkadaşlarımız var inşallah onlardan daha sonrada bizler iyi haberi veririz opuyorumnanaktan

Vallahi beklemekteyiz insallah birseyler olur, kirmizi karti görmek istemiyorum...Allah o kadar büyükki her isteyenin kucagina birgün bebisi verecektir insallah...en yakin zamanda diyorum insallah AMIN AMIN AMIN

ya cnm benim sorunum ameliyat oldum çikolta kistinden mart ayında ve hala olmadı yumurtlama normal çatlıyo adetlerim düzenli hiç şaşmaz şimdi sıra rahim filmi ve aşılama dedi doktor ilk önce bakalım nasip

anladım tatlım en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…