5 günüm kaldı kızlar hiçbir belirti yaşamıyorum normal bir durum mu bu acaba?belirti olmadan da hamiş kalınır mı acaba?galiba olmadı yine.
5 günüm kaldı kızlar hiçbir belirti yaşamıyorum normal bir durum mu bu acaba?belirti olmadan da hamiş kalınır mı acaba?galiba olmadı yine.
Tabiki gayet normal belirti illaki olacak diye bisey yok diye biliyorum...artik ablalarim, hamile kalanlar daha ii bilir...cok umutlanma derim ben ama insallah bebisin seninledir...AMIN:Saruboceq:
bugün de müjdeli haberler yok herhalde.inş.güzel haberleri biz verebiliriz.
ben kaciyorum güzeller saatim geldi.ho$cakalinnnkaydirigubbakcemile2
zorxx canım senin sorunun ne yanlış anlamadıysam aşılama yaptıracaksınız galiba
evet tatlım ya bu günde müjdeli haber yok ama beklekte olan arkadaşlarımız var inşallah onlardan daha sonrada bizler iyi haberi veririz opuyorumnanaktan
ben kaciyorum güzeller saatim geldi.ho$cakalinnnkaydirigubbakcemile2
site halen sorunlu yahuu bu arada iyi akşamlar kızlar gelip gidebilirim açılmıyor bazen...
site halen sorunlu yahuu bu arada iyi akşamlar kızlar gelip gidebilirim açılmıyor bazen...
ya cnm benim sorunum ameliyat oldum çikolta kistinden mart ayında ve hala olmadı yumurtlama normal çatlıyo adetlerim düzenli hiç şaşmaz şimdi sıra rahim filmi ve aşılama dedi doktor ilk önce bakalım nasip
sanki biraz daha iyiopuyorumnanaktanSelam, sorun cözüldü gibi galiba, bende eskisi gibi sorun yok...
hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?