Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kzlar hala güzel haber yok galiba(umarum yakın zamanda gelir.azizede yok doktora gidicekti noldu acaba...

hamişimiz yok bu aralar bakalım.kızlar size müjdem var adanaya kayınvaldemlere gitmiyoruz. yani yumurtlama dönemi rahatım

kızlar benim çalışma günümde yrn baslıyor. hayırlısı bakalım. eylül annesi oluruz inşallah. eğer ben hamiş kalırsam bu ay süper olcak. yarı dönem seneye okula gitmicem. izni patlatcam

kızlar benim çalışma günümde yrn baslıyor. hayırlısı bakalım. eylül annesi oluruz inşallah. eğer ben hamiş kalırsam bu ay süper olcak. yarı dönem seneye okula gitmicem. izni patlatcam

tatlım hadi hayırlı bereketli bol çalışmalar sana valla süper olur hem tatilde de şu bizim işi hallederiz beşik kertiği unutmadın demi opuyorumnanaktanbirde ikimizinde kızı yada oğlu oluyomuş o zaman ne yapıcaz kader arkadaşım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…