Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

o zaman onlarda bizim gibi kanki olurlar tatlım ya

sağolun kızlar hepinizi opuyorumnanaktan

ya kızlar neden hamiş yok listedeee
regl günü geçmiş herkesin ama ses
mi yok yoksa benmi bilmiyorum

sağolun kızlar hepinizi opuyorumnanaktan

ya kızlar neden hamiş yok listedeee
regl günü geçmiş herkesin ama ses
mi yok yoksa benmi bilmiyorum

listeyi değiştirmek için azizenin olması lazım ondan haber yok
beklemede olan arkadaşlarımızda var adet olan arkadaşlarımızda var ama hamiş yok tatlım

bölündü dedin ya başka bi topikmi açtı bazı arkadaşlar,ben görmedimde hiç öle bi topik ondan sordum canım..

herkese iyi akşamlar arkadaşlar burası iyiymiş sevdim:):) bende hamile kalmak istiyorum yaa 5 aylık evliyim henüz hamile değilim malesef zaman geçtikçe endişelerimde artıyor malesef Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah tüm isteyenler bebeklerini kucağına alırlar :ecrin_bebek:

amin tatlım amin :Saruboceq:hoşgeldin tatlım inşallah en kısa zamanda bebişine sende kavuşursun opuyorumnanaktan

hıı anladım canımm..
hoşgeldin arkadaşım aramıza.ama daha çok erken umutlarını yitirmen için hem yeni evlisin hemde çok az olmuş.burda o kadar uzun zamandır bekliyenler varki.ben bile 1,5 yıllığım ama hala umutluyum..kafanı çok takma rahat ol,umarım yakın zamanda kavuşursun bebişine...

hangi topik o adını yazarmısın bana özelden merka ettim,kimler var diye..burda çoğu kişi yok artık,demek ondanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…