hangi topik o adını yazarmısın bana özelden merka ettim,kimler var diye..burda çoğu kişi yok artık,demek ondanmış..
tatlım bende alıştım ama diğer topikte de çok sevdiğim arkadaşlarım var
selam kızlar beni hatırladınız mı bilmem. 20 kasım beklenen adet tarihimdi. bu ay ümitlendim açıkçası. hastalanmayacağım diye ümit ediyordum. ama buğün kırmızı kartı yedim. canım sıkıldı hakkaten. yeni ay yeni umut ne yapalım....
herkese iyi akşamlar arkadaşlar burası iyiymiş sevdim:):) bende hamile kalmak istiyorum yaa 5 aylık evliyim henüz hamile değilim malesefzaman geçtikçe endişelerimde artıyor malesef Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah tüm isteyenler bebeklerini kucağına alırlar :ecrin_bebek:
selam kızlar beni hatırladınız mı bilmem. 20 kasım beklenen adet tarihimdi. bu ay ümitlendim açıkçası. hastalanmayacağım diye ümit ediyordum. ama buğün kırmızı kartı yedim. canım sıkıldı hakkaten. yeni ay yeni umut ne yapalım....
evet herşeyin hayırlısı kızlar,benim bu ay kist yüzünden gitti ne yazıkki ilaç kullanıyorum.umarım bir ayda geçerde çalışmalara devam edebiliriz,aralık ayında...herşeyyin başı sağlık...
ızlar ya bu kürleri uyguluyoruz da bir tanıdık sey dedi eğer bebiş varsa bebişi de götürürmüş
ya denemedim canım ya , ama nasıl içerim bilmiyorum denesemde.zaten bir sğre evde olmıycaz ,dışardada zor olur.bakalım şu ilaç bitsinde umarım erir bu ay olmadı denerim.sağol tatlım..
bu arada topiği göremedim arkadaşı gördümde,topik adı yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?