Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar beni hatırladınız mı bilmem. 20 kasım beklenen adet tarihimdi. bu ay ümitlendim açıkçası. hastalanmayacağım diye ümit ediyordum. ama buğün kırmızı kartı yedim. canım sıkıldı hakkaten. yeni ay yeni umut ne yapalım....

bende bu ay çok ümitlenmiştim canım ama maaalesef. hakkımızda hayırlısı olsun .allah can sağlığı versin ilk baş

canım erken daha acele etme. bak bende 7ay oldu. doktora kaç kere gittim. dediği tek şey acele edipstresyaparsan olmaz. o zaman bir hormonsalgılanıp engellermiş hamileliği. oluruna bırak yeni evlesin.

evet herşeyin hayırlısı kızlar,benim bu ay kist yüzünden gitti ne yazıkki ilaç kullanıyorum.umarım bir ayda geçerde çalışmalara devam edebiliriz,aralık ayında...herşeyyin başı sağlık...

hoşgeldin tatlım .üzme kendini kısmet değilmiş tatlım ya tabiki yeni ay yeni umut hepimiz böyle yapıyoruz ve bundan başka da yapıcak birşey yok tatlım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun :Saruboceq:

tatlım soğan kürünü yapmayı hiç düşündünmü birçok arkadaşımızın kistini bile temizlemiş canım ya bi araştır istersen

yeni gelen arkadaşlar hamiş olmak istiyorsanız stres yapmayın en büyük neden bu hamiş olamamanın stres yapmayın yoksa bizim gibi aylarca beklersiniz hiç bi sorun yokken

kızlar ben birde birşeyi merak ettim. fitil bebeğe zararlımı. yani kullanıyoruz diyelim o sırada hamiş kaldık. zrarı olurmu acaba

ya denemedim canım ya , ama nasıl içerim bilmiyorum denesemde.zaten bir sğre evde olmıycaz ,dışardada zor olur.bakalım şu ilaç bitsinde umarım erir bu ay olmadı denerim.sağol tatlım..
bu arada topiği göremedim arkadaşı gördümde,topik adı yok...

ızlar ya bu kürleri uyguluyoruz da bir tanıdık sey dedi eğer bebiş varsa bebişi de götürürmüş

tatlım evet soğan kürünü hamile olmadığından emin olduktan sonra yapıcan yoksa rahmi temizlerken tamamen temizliyo bebiş varsa oda gidiyo yani hamile olmadığınızdan emin olmadan soğan kürü yapmayın ama kızlr süper temizliyormuş rahmi

birde kızlar doktor bana seker hapı verdi 115 ti şekerim çok yüksekdeğilmiş. ama o ilaç beni mahvetti. mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyo. kullanmasam nolurki

tatlım yanlış gönderdim galiba sıkıntıdan ne yaptığımı bilmiyorum dur tekrar gönderirim şimdi kusura bakma olurmu

yüksek değilki tatlım şekerin sınır 125 bildiğim kadarıyla niye ilaç verdi ki anlamadım?
ben bu ay çok gülüyorum ya bebiş istiyorum ama kistten dolayı hayatımda ,lk defa doğum kontrol hapı kullanıyorum,şaka gibi dime:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…