Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hı anladım canım yanlışlık oldu herhal,olsun canım sağol tekrar.arkadaş ekledim bide bu arada kabul et emi:)))

birde kızlar doktor bana seker hapı verdi 115 ti şekerim çok yüksekdeğilmiş. ama o ilaç beni mahvetti. mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyo. kullanmasam nolurki

tatlım doktrna sormadan bırakma bence ona bi danış şeker çok önemli açlik kan şekerin mi 115 çıktı

kızlar sleepy cim hislerim benim çok kuvvetlidir. balık burcuyum ya ondan heralde.sen bence şubata kalmadan hamiş olcan bak gör dedi dersin

kızlarrrrrr midem çok bulanıyo. ilaç mahvetti beni. okuldada fenalaştım zaten. mide bulantısı baş dönmesinden

evet cnm açlıkşekerim 115. yüksekmi sence

tatlım yüksek değil ama bildiğim kadarıyla sınıra çok yakın tatlım bak benim tahlildeki sonuçları yazıyorum
70-105 sınır
benimki de 58 çıktı tatlım korkma yüksek değil doktr sadece sınırda olduğu için önlem almış galiba ama tabi bu benim bildiğim canım yanlış biliyo da olabilirim

ayseece hangi şeker hapını kullanıyosun cnm glukofenmi o çok çarpıyo insanı cnm miğde bulantısı yapar ayrıca yumurtlamak içinde veriyorlar sen gittin deme hormon testi felan?

glucophage diye bir hap.bumu cnm senin bahsettiğin

aynı zaten onlar cnm etkileri aynı evt baya bir sarsıyo bende kullanmıştım 2 taneyle başlyadım ama sonra 1 e düşürdüm.yumurtlama için vermişti bana ayrıca senin şekerin düşük senin

aynı zaten onlar cnm etkileri aynı evt baya bir sarsıyo bende kullanmıştım 2 taneyle başlyadım ama sonra 1 e düşürdüm.yumurtlama için vermişti bana ayrıca senin şekerin düşük senin

açlık şekerim cnm 115. niye verdi bu doktor ya kafam berbat midem berbat. yumurtlamayada mı yardımcı oluyo bu hap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…