birde kızlar doktor bana seker hapı verdi 115 ti şekerim çok yüksekdeğilmiş. ama o ilaç beni mahvetti. mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyo. kullanmasam nolurki
hı anladım canım yanlışlık oldu herhal,olsun canım sağol tekrar.arkadaş ekledim bide bu arada kabul et emi:)))
tatlım doktrna sormadan bırakma bence ona bi danış şeker çok önemli açlik kan şekerin mi 115 çıktı
yüksek değilki tatlım şekerin sınır 125 bildiğim kadarıyla niye ilaç verdi ki anlamadım?
ben bu ay çok gülüyorum ya bebiş istiyorum ama kistten dolayı hayatımda ,lk defa doğum kontrol hapı kullanıyorum,şaka gibi dime:)))
evet cnm açlıkşekerim 115. yüksekmi sence
kızlar sleepy cim hislerim benim çok kuvvetlidir. balık burcuyum ya ondan heralde.sen bence şubata kalmadan hamiş olcan bak gör dedi dersin
ayseece hangi şeker hapını kullanıyosun cnm glukofenmi o çok çarpıyo insanı cnm miğde bulantısı yapar ayrıca yumurtlamak içinde veriyorlar sen gittin deme hormon testi felan?
:uhm:
peki bennnnnnnnnnn:uhm:
valla cnm sende en geç mart.bu 4 ay içinde tabiki allah bilir içime doğan bu. kendimde en geç subatta diyorum
ya tatlım ben bu aydan ümitlenmek istiyorum yaaaaaaaa mart mı :gitme:ya tabi hayırlısıyla sağ salim gelsinde istediği zaman gelsin
glucophage diye bir hap.bumu cnm senin bahsettiğin
aynı zaten onlar cnm etkileri aynı evt baya bir sarsıyo bende kullanmıştım 2 taneyle başlyadım ama sonra 1 e düşürdüm.yumurtlama için vermişti bana ayrıca senin şekerin düşük senin
aynı zaten onlar cnm etkileri aynı evt baya bir sarsıyo bende kullanmıştım 2 taneyle başlyadım ama sonra 1 e düşürdüm.yumurtlama için vermişti bana ayrıca senin şekerin düşük senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?