ya tatlım şeker konusunda net birşey diyemem annem felan şeker hastası ondan bilerek düşük geldi ama doktor verdise bildiği birşey vardır evt yumurtlamaya yardımcı oluyor daha doğrusu yumurtaların büüyüyp çatlamasına yardımcı oluyor sen doktora danış 1 e düşür seni sarsıyosa ve zayıflatıyo ayrıca
tatlım şeker hastası bi insanın değerleriyle sağlıklı bi insanın değerleri bir olmaz
ya kızlr birde ben yumurtlama takibi yaptırdım buay çatlamasına göre ilişkiye girdik sonra bıraktık yani 14 gün çatladı 16.gün bıraktık erkenmi bıraktık sizce yaa:sinifsinif:
cnm biliyorum tabiki ben arkadaşımızı üzmemek için dedim merak etme doktor verdise vardır mutlaka faydası biraz öncede yazdım zaten doktora söyle die yoksa kafadan hap kullanılmazda bırakılmazda cnm
neyse kızlar zaten 1 aralıkta gitcem tekrar hormona bakılcak.21. gün yumurtlamaya bakılıyomuş.ozamana kadar idare ederim. gidince anlatırım derdimi
tatlım yanlış anlama tabiki arkadaşımız üzülmesin ama sen düşük deyince yanliş bişey yapar diye korktum o yüzden yoksa tabiki çok şükür yüksek değil seni kıracak bişey söylediysem özür dilerim arkadaşım ama yanlış bişey yapmasından korktum benim için burdaki tüm arkadaşlarım çok önemli
tatlım yanlış anlama tabiki arkadaşımız üzülmesin ama sen düşük deyince yanliş bişey yapar diye korktum o yüzden yoksa tabiki çok şükür yüksek değil seni kıracak bişey söylediysem özür dilerim arkadaşım ama yanlış bişey yapmasından korktum benim için burdaki tüm arkadaşlarım çok önemli
hadi ya kaçırdıkmı yaniay ne salaklık yaptım ya bende tmm çatladı bitti die neyse inşallah tutsun buayda offff offffff valla kızlar ne olcak halimiz yaa
kader arkadaşım doktorunun numarası varsa bi ara sor acaba sende yan etki mi yaptı
canlarım benim sağolun ikinizde. dua edinde doktor düşmüş gerek yok desin. ağır bir hapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?