Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayseece tatlım senin şekerin düşük değil istersen netten sende bi araştır ama yüksekte değil sakın yanlış anlama tatlım sadece sınıra yakın sen bebek istediğin için özellikle kontrol altına almış olabilir dktrun

ya tatlım şeker konusunda net birşey diyemem annem felan şeker hastası ondan bilerek düşük geldi ama doktor verdise bildiği birşey vardır evt yumurtlamaya yardımcı oluyor daha doğrusu yumurtaların büüyüyp çatlamasına yardımcı oluyor sen doktora danış 1 e düşür seni sarsıyosa ve zayıflatıyo ayrıca

tatlım şeker hastası bi insanın değerleriyle sağlıklı bi insanın değerleri bir olmaz

ya kızlr birde ben yumurtlama takibi yaptırdım buay çatlamasına göre ilişkiye girdik sonra bıraktık yani 14 gün çatladı 16.gün bıraktık erkenmi bıraktık sizce yaa:sinifsinif:

tatlım şeker hastası bi insanın değerleriyle sağlıklı bi insanın değerleri bir olmaz

cnm biliyorum tabiki ben arkadaşımızı üzmemek için dedim merak etme doktor verdise vardır mutlaka faydası biraz öncede yazdım zaten doktora söyle die yoksa kafadan hap kullanılmazda bırakılmazda cnm

ya kızlr birde ben yumurtlama takibi yaptırdım buay çatlamasına göre ilişkiye girdik sonra bıraktık yani 14 gün çatladı 16.gün bıraktık erkenmi bıraktık sizce yaa:sinifsinif:

tatlım yumurtlama geç olmuş olabilir bırakmasaydın keşke talım ya genede sen bilirsin ama 16 18 20 22 günleri de değerlendiriyoruz normalde genede tabiki sen dktr kontrolü altında yapıyorsan o zaman bişey diyemem sen dktrun ne dediyse onu uygula bilmeden zarar vermiyelim sana

tatlım doktorlar 20. güne kadar ilişki diyorlar. benimde 14. gün çatlar genelde doktorum 20. güne kadar ilişki dedi

neyse kızlar zaten 1 aralıkta gitcem tekrar hormona bakılcak.21. gün yumurtlamaya bakılıyomuş.ozamana kadar idare ederim. gidince anlatırım derdimi

cnm biliyorum tabiki ben arkadaşımızı üzmemek için dedim merak etme doktor verdise vardır mutlaka faydası biraz öncede yazdım zaten doktora söyle die yoksa kafadan hap kullanılmazda bırakılmazda cnm

tatlım yanlış anlama tabiki arkadaşımız üzülmesin ama sen düşük deyince yanliş bişey yapar diye korktum o yüzden yoksa tabiki çok şükür yüksek değil seni kıracak bişey söylediysem özür dilerim arkadaşım ama yanlış bişey yapmasından korktum benim için burdaki tüm arkadaşlarım çok önemli

hadi ya kaçırdıkmı yani ay ne salaklık yaptım ya bende tmm çatladı bitti die neyse inşallah tutsun buayda offff offffff valla kızlar ne olcak halimiz yaa

yok cnm ne kırılması ya doğru söylüyorsun tabi ama ayseece arkadşımız eğitimci bilinçli bir insan.yani yüksek değil tabi hiç üzülmesin normal şeyler bunlar kırılmam cnm :)

canlarım benim sağolun ikinizde. dua edinde doktor düşmüş gerek yok desin. ağır bir hapmış

canlarım benim sağolun ikinizde. dua edinde doktor düşmüş gerek yok desin. ağır bir hapmış

inşallah tatlım ya bu ay bebişin gelir inşallah çalışma günlerinide kurtardın artık iş çalışmaya ve stres yapmamaya kaldı :kedi:inşallah rabbim burdaki tüm arkadaşları en kısa zamanda sevindirir :Saruboceq:

amin keremcim umarım hamiş olalımda hayırlısıyla sonrada bebişlerimizi konuşalım:ecrin_bebek:

zor xx canım belki tutmuştur ya.eskiden ninelerimiz yumurtlamamı bilirmiş. olur gidermiş. ümitsizliğe kapılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…