Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

zor xx canım belki tutmuştur ya.eskiden ninelerimiz yumurtlamamı bilirmiş. olur gidermiş. ümitsizliğe kapılma.

evt cnm biz 3 kardeşiz düşün babam elini değse annem hamiş kalmışkaydirigubbakcemile3 artık neden böyle ya anneme söylüyorum ne yumurtlaması dio kadın :) hiç hesap kitap yok

tamam tatlım kendine çok iyi bak dinlen sen biraz daha çok çalışacaksın demi işlerin çok :kedi:tatlım birde çıkmadan özeline opuyorumnanaktanbakarmısın

baktım canım. öpüyorum kocaman. kendiniz eiyi bakın. ben erkenden sızcam bugün. yarın adoping olsun dimi. göüşmek üzere

mai sor cnm yardımcı olmaya çalışırız sana aşkısı iiyiz cnm konuşuyoruz işte öyle dertleşiyoruz

teşekkür ederim,aslında durum biraz karışık ve can sıkıcı.6 haftalık hamileyken ekimin birinde düşük oldu,doktor kürtaj dedi,çok kanama vardı tamam dedim.bende çift rahim yada benzeri bişey var rahim filmi çektirmediğim için bilmiyorum.kürtajı yapan doktor boş rahimi temizlemiş.ben bozuk kesenin varlığını bir ay sonra başka bi doktordan öğrendim ve tekrar kürtaj oldum.yani doktorun hatası yüzünden tek gebelikte iki kürtaj yaşadım.15 gün oldu kanama akıntı şeklinde zaman zaman ve can sıkıcı biçimde hala devam ediyor.normal mi yoksa endişelenmelimiyim bilmiyorum.ne dersiniz?

Ay canim gecmis olsun...vallahi böyle durum yasamadim, ama doktora hic danismadinmi? boyle boyle dir CADIARZUsurumum var en azindan bir telefon etseydin...

tatlım çok üzüldüm geçmiş olsun.ama benim hiç düşük yaşamadım ve bu konuda da pek bi bilgim yok tatlım ama mutlaka burdaki bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır burdaki arkadaşlık dostluk çok güzel opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…