zor xx canım belki tutmuştur ya.eskiden ninelerimiz yumurtlamamı bilirmiş. olur gidermiş. ümitsizliğe kapılma.
amin keremcim umarım hamiş olalımda hayırlısıyla sonrada bebişlerimizi konuşalım:ecrin_bebek:
kızlar ya ben izninizi isteyim biraz midem kötü uzansam iyi olcak.yine girerim.görüşürüz kızlar
tamam tatlım kendine çok iyi bak dinlen sen biraz daha çok çalışacaksın demi işlerin çok :kedi:tatlım birde çıkmadan özeline opuyorumnanaktanbakarmısın
keremcim kaldık başbaşa aşağıda kızlar var ama yazmıyorlar..
evet tatlım kaldık olsun biz sohbet ederiz olmazmı bak bi arkadaşımız daha geldi hoşgeldin askisi opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar,bende sadece okuyarak katılanlardandım ama bugün biey sormak istiyorum
slm arkadaşlar,bende sadece okuyarak katılanlardandım ama bugün biey sormak istiyorum
Selam kizlar, nasilsiniz bakalim? umarim hersey yolundadir...sengözlerimebaksanab
iyiyiz canım ne olsun bebişimizi bekliyoruz sohbet ediyoruz çok şükür halimize sen nasılsın canım opuyorumnanaktan
teşekkür ederim,aslında durum biraz karışık ve can sıkıcı.6 haftalık hamileyken ekimin birinde düşük oldu,doktor kürtaj dedi,çok kanama vardı tamam dedim.bende çift rahim yada benzeri bişey var rahim filmi çektirmediğim için bilmiyorum.kürtajı yapan doktor boş rahimi temizlemiş.ben bozuk kesenin varlığını bir ay sonra başka bi doktordan öğrendim ve tekrar kürtaj oldum.yani doktorun hatası yüzünden tek gebelikte iki kürtaj yaşadım.15 gün oldu kanama akıntı şeklinde zaman zaman ve can sıkıcı biçimde hala devam ediyor.normal mi yoksa endişelenmelimiyim bilmiyorum.ne dersiniz?
teşekkür ederim,aslında durum biraz karışık ve can sıkıcı.6 haftalık hamileyken ekimin birinde düşük oldu,doktor kürtaj dedi,çok kanama vardı tamam dedim.bende çift rahim yada benzeri bişey var rahim filmi çektirmediğim için bilmiyorum.kürtajı yapan doktor boş rahimi temizlemiş.ben bozuk kesenin varlığını bir ay sonra başka bi doktordan öğrendim ve tekrar kürtaj oldum.yani doktorun hatası yüzünden tek gebelikte iki kürtaj yaşadım.15 gün oldu kanama akıntı şeklinde zaman zaman ve can sıkıcı biçimde hala devam ediyor.normal mi yoksa endişelenmelimiyim bilmiyorum.ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?