Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

cnm keşke yardımcı olacağım bi konu olsaydı seve seve yazardım ama hiç bilgim yok tatlım sen bence ihmal etmeden doktora git.şuraya bak ya insanları mafediyorlar 2 defa kürtaj nasıl beceriyorlar anlamıyorum

cnm keşke yardımcı olacağım bi konu olsaydı seve seve yazardım ama hiç bilgim yok tatlım sen bence ihmal etmeden doktora git.şuraya bak ya insanları mafediyorlar 2 defa kürtaj nasıl beceriyorlar anlamıyorum

valla tatlım ya doğru söylüyorsun birde biz onlara güveniyoruz canımızı yavrumuzu emanet ediyoruz sinir oluyorum böyle dktrları duyunca klava:

evet aslında bende burdaki arkadaşların samimiyetine güvenerek yazdım,ikinci kürtajı yapan doktor bihayli deneyimli güveniyorum ama pek ısınamadık herhalde birbirimize arayıp soramıyorumda.başka birinden aldım randevu.arada bir tüm olumsuz düşünceler kafama üşüşüyo, yine öyle bi durum

evt hayatım var malesef birisinden duydum kızda kist varmış ameliyata alıyorlar doktora zor geliyor ve kızım yumurtalık tüp ne varsa alıyor düşün ne kötü

evt hayatım var malesef birisinden duydum kızda kist varmış ameliyata alıyorlar doktora zor geliyor ve kızım yumurtalık tüp ne varsa alıyor düşün ne kötü

tatlım birkaç ay önce benim küzenimin doğum esnasında rahminin yarısınıda almışlar neler çekti kanaması o kadar çok oldu ki nerdeyse allah korusun allah gecinden versin ölüyordu nerdeyse allahtan 3 çocuğu var şu anda kendiside iyi çok şükür

Allah'im yaaaaaaaaaa neler var su dünyada...evet su dünyada dedim iyi dedim peki ya öbür dünyada ne yapacaklar bu insanlar???klava: Böyle insani sikayet etmek lazim...Allah böyle seyleri basa vermesin...kizlar bilmediginiz doktorlara gitmeyin lütfen...offfffffff insan ne zorluklarla hamile kaliyor

aman iyi bereket kötü birşey olmamış valla ne güzel 3 çocuk bende çok isterim çok çocuğum olsun:) birtane gelse gerisi gelirkaydirigubbakcemile3

Neese o arkadasima tavsiyem doktora gitsin, güvenilir birine git güzelim danis...Allah yardimcin olsun

valla kızlar bende 4 çocuk istiyorum eşimde bende çocukları çok seviyoruz tabi önce herşeyin hayırlısı daha birtaneyi bile yapamadık ama neyse en kısa zamanda gelir inşallah bebişlerimiz kaydirigubbakcemile3

ilkini özelde ikincisini devlette yaptırdım, 25 senelik doktor ama içime kurt düştü ya artık nasıl güvenicem bilmiyorum. neyse saolun arkadaşlar ben doktor arayışına devam edicem sanırım. inşaallah hepimiz güzel meleklerimizi alırız kucağımıza..

gelicek inşallah cnm ahh ahh fazla bekletmeseler bide hayırlısı ama birde bikaçgündür sitede test yapan pozitif çıkan fos çkıo bebişler düşüyo felan Allah hayırlısını versin.

neyse kızlar size iyi sohbetler işlerim var ama sizleri bırakıp gidemiyorum ama işleride yapmam lazım gene gelirim görüşürüz inşallah kızlar iyi geceler opuyorumnanaktan

neese ben ciktim kizlar, sonra görüsürüz yine...opuyorumnanaktan insallah güzel haberler bulurum sitemizde geldigimdezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…