vallahi iyidir, heycan, bekleyis falan filan....herkesin yasadiklari seyler....insallah herkes hamile kali bu ay
:asigim:
teşekkür ederim,aslında durum biraz karışık ve can sıkıcı.6 haftalık hamileyken ekimin birinde düşük oldu,doktor kürtaj dedi,çok kanama vardı tamam dedim.bende çift rahim yada benzeri bişey var rahim filmi çektirmediğim için bilmiyorum.kürtajı yapan doktor boş rahimi temizlemiş.ben bozuk kesenin varlığını bir ay sonra başka bi doktordan öğrendim ve tekrar kürtaj oldum.yani doktorun hatası yüzünden tek gebelikte iki kürtaj yaşadım.15 gün oldu kanama akıntı şeklinde zaman zaman ve can sıkıcı biçimde hala devam ediyor.normal mi yoksa endişelenmelimiyim bilmiyorum.ne dersiniz?
amin canım ya inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah senden de iyi haberi alırız :CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
cnm keşke yardımcı olacağım bi konu olsaydı seve seve yazardım ama hiç bilgim yok tatlım sen bence ihmal etmeden doktora git.şuraya bak ya insanları mafediyorlar 2 defa kürtaj nasıl beceriyorlar anlamıyorum
evt hayatım var malesef birisinden duydum kızda kist varmış ameliyata alıyorlar doktora zor geliyor ve kızım yumurtalık tüp ne varsa alıyor düşün ne kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?