dualarim seninle in$allah bu ay olur canim yaa
sağol canım hiç ihmal edermiyim sabahtan beri onla uğraşıyorum zaten mafoldumbenacaba benmi hasta olsaydım diye düşünüyorum hasta olmakmı daha kolay hastaya bakmakmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
aman canim iyiki degilmis.hastaneler ne eksik olsun nede muhtac olalim.
bide canim erkekler nedense hasta olunca bebekgibi oluyolar seninkide öyle mi ?benimki hasta olcana ben olayim daha iyikaydirigubbakcemile3
benim eşim diyoki yaa ben hep hastamı olsam neeeee delikafadulden
kızlar ben kaçıyorum artık uyku basturdı sabaha temzilik var sonra misafir gelecek baya yoğunum dinleneyim artık
hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçıyorum artık uyku basturdı sabaha temzilik var sonra misafir gelecek baya yoğunum dinleneyim artık
hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
iyi uykular
egede uyumadi ögen 3 saat uyudu simdi oturuyo benle :)
tatlım senle kaldık baş başa . eğer bu ay hamile olursam benim için büyük bi süpriz olucak o zaman kızlara diycem bırakın gün aşırı ilişkiyi ayda birkaçkez yapın yeter diycem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
egeyide al gel bize beraber oturalım .canım benim ya dünyanın en güzel varlığı onlar ya inşallah benimde meleğim en kısa zamanda hayırlısıyla gelir daha fazla bekletmez bizi :Saruboceq:senağlama
sen kalda canim.kizlara deme öyle kurallari bozmasinlarkaydirigubbakcemile3
ya büyük konuşmak istemiyorum ama bebişimiz bi gelse birkaç ay çalışmak falan istemiyorum kesin değilde bu gün eşimle konuştuk bu ay olmazsa birkaç ay ara verebiliriz bebek işine ama kesin değil daha karar vermedik çok stres yapıyoruz ne kadar yapmıyalım desekte bu durumda bizi çok yoruyo yıpratıyo o yüzden ama belli değil biz gene dayanamayıp devam ederiz bebiş çalışmalarına :kedi:kaydirigubbakcemile3
canim en güzeli kafaya takmamak, stres yapmamak böyle yapabilirseniz daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?