Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bide canim erkekler nedense hasta olunca bebek gibi oluyolar seninkide öyle mi ?benimki hasta olcana ben olayim daha iyikaydirigubbakcemile3

bende o soruyu çok sorarım kendime yaaa
eşim hasta olunca çok moralim bozuluyo kıyamıyorum hiç canım benim yaaa
benim eşimde grip olmuştu ama öksürük kaldı biraz daha ilaçlara devam ediyo
portakal mandalina suyu sıkıyorum her gün içiriyorum bal limon yapıyorum
ben hasta olunca hiç takmıyorum kendimi
rabbim kimseleri hastane kapısına düşürmesin
onlarıda eksik etmesin tabiki

kızlar ben kaçıyorum artık uyku basturdı sabaha temzilik var sonra misafir gelecek baya yoğunum dinleneyim artık
hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

sen kalda canim.kizlara deme öyle kurallari bozmasinlarkaydirigubbakcemile3

sen kalda canim.kizlara deme öyle kurallari bozmasinlarkaydirigubbakcemile3

ya büyük konuşmak istemiyorum ama bebişimiz bi gelse birkaç ay çalışmak falan istemiyorum çok sıktı artık bu iş görev gibi .kesin değilde bu gün eşimle konuştuk bu ay olmazsa birkaç ay ara verebiliriz bebek işine ama kesin değil daha karar vermedik çok stres yapıyoruz ne kadar yapmıyalım desekte bu durumda bizi çok yoruyo yıpratıyo o yüzden ama belli değil biz gene dayanamayıp devam ederiz bebiş çalışmalarına :kedi:kaydirigubbakcemile3

canim en güzeli kafaya takmamak, stres yapmamak böyle yapabilirseniz daha iyi olur

canim en güzeli kafaya takmamak, stres yapmamak böyle yapabilirseniz daha iyi olur

tatlım ne kadar takmıyalım stres yapmıyalım desekte olmuyo biz başaramadık artık her geçen ay daha kötü olmaya başladı ya biz unutsak etrafımızdaki insanlar izin vermiyo her ay soruyolar bebek varmı ne oldu birde sonra şaka yapıyorlarmış akılları sıra tembel bi çocuk yapmayı beceremedin diyip gülüyolar ama şaka yaptıklarını zannediyolar bi bilseler benim canımın ne kadar yandığını senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…