Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

üzülme canim benim Allah biliyodur ne zaman verecegini.kendini bilmez insan dolu bide $aka diyolar komik olmayan $aka.eh i$te akillari o kadar eriyo.kar$imdakini in citirmiyim diyen yok.sen üzülme yinede takmamaya cali$ kendini bilmezleri.

elimden geldiği kadar takmamaya çalışıcam canım inşallah bebişimde gelir artık daha fazla bekletmez e sen anlat biraz nasılsın ege nasıl bana pek bakma bu gece biraz duygusallığım tuttu işte arada bir böle içindekiler dışarı vuruyo ne kadar saklasanda tabi senin arkadaşlığın sayesinde tatlım :1hug:

bizde ne yapalim.bugun kadin doktorum vardi kan aldilar hamilelik hormonu tam gitmismi vücudumdan diye simdiye kadar tam gitmemisti azaldi ama tam gitmesi lazimmis.bizde yilbasi tatiline gelcez iste tr ye 18 aralikta kismetse ordayiz.

bizde ne yapalim.bugun kadin doktorum vardi kan aldilar hamilelik hormonu tam gitmismi vücudumdan diye simdiye kadar tam gitmemisti azaldi ama tam gitmesi lazimmis.bizde yilbasi tatiline gelcez iste tr ye 18 aralikta kismetse ordayiz.

nasıl yani tatlım hamilelik hormonu nasıl yani.:uhm:
ohh ne güzel işte yılbaşında bol bol gezersin hasret giderirsin memleket neresi tatlım opuyorumnanaktan

gene gece kuşu olduk bu gece. eşim yanımda uyuya kaldı uyandıracam yatağa gitsin diye ama sohbeti bırakamıyorumkaydirigubbakcemile3

hamileydim ya kürtaj oldum.ama hormonlar hemen gitmiyo vücüttan.tekrar hamilelik icin herseyin temiz olmasi lazim.ona bakiyolar.benim memleket kirklareli esim bandirmali.kaynimin ni$ani olcak 27 aralikta istanbulda orayada gelip gitcez mecburen yoksa biz cogunluk k.elinde kaliyoruz.siz nerelisiniz?
nasıl yani tatlım hamilelik hormonu nasıl yani.:uhm:
ohh ne güzel işte yılbaşında bol bol gezersin hasret giderirsin memleket neresi tatlım opuyorumnanaktan

en iyisi yatalim sohbete doyum olmaz yarin sabahta erken kalkcan sen.ordada 2 oldu saat benim koci$ cocugu uyutuyodu kendi uyudu oglan hala ayakta.bende egecigi yatirayim zorlada olsa artik gec oldu.
gene gece kuşu olduk bu gece. eşim yanımda uyuya kaldı uyandıracam yatağa gitsin diye ama sohbeti bırakamıyorumkaydirigubbakcemile3

anladım tatlım düşüğün için çok üzüldüm Allah ege ye ve bundan sonraki olacak evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin canım bizde adanalıyız

en iyisi yatalim sohbete doyum olmaz yarin sabahta erken kalkcan sen.ordada 2 oldu saat benim koci$ cocugu uyutuyodu kendi uyudu oglan hala ayakta.bende egecigi yatirayim zorlada olsa artik gec oldu.

olur tatlım sen bugün çok yoruldun galiba erkenden uykun geldi bu gecesengözlerimebaksanab:kedi::kedi::kedi:

yok kizz ben otururumda oglan bensiz uyumaz ben oturursam oda oturcak.yani benimki mecburiyetkaydirigubbakcemile3onu uyutmayi ba$arirsam ben gene kalkarim belki belli olmazakannehir

tamam tatlım rabbim ağzınızın tadını evinizin neşesini huzurunu hiç bozmaz inşallah rabbim bizede verir inşallah ege gibi tatlı bi melek egeye de sanada iyigeceler tatlı rüyalar canım ikinizide öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:

Amin canim .sizin yuvanizida bir melekle süslesin yüce rabbim insallah.mutlulugunuzu arttirsin.sanada iyi geceler öpüyoruz egeyle seniopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…