Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

mam sende daha uyanamadın sanırım :) geçmişi bırak da sohbet edelim

yok canım ya baktım kimse yok sıkıldım çıktım ben de.geçmişte okuyacak bişey yoktu.bu
aralar herkesin canı sıkkın sohbet etmek istemiyor sanırım.yakında herkes gene burada olur belirtilerini paylaşılar.benim gibi belirtileri yoksa ondan girmiyorlardır.

misskapris merhaba canım sen ne kadarlık hamilesin

Daha ne kadarlık olduğumu bilmiyorum canım adetimiden 5 gün geçti sadece ve evde yaptığım idrar testini biliyorum sadece yarın sabah kanda baktırmaya gidicez.Ama ben hamişlikle birlikte kum döküyormuşum akşam acilde bu anlaşılda o belimdeki ağrıların sebebi buymuş.Ama çok korkuyorum kumla birlikte bebişçikte giderse diye.Bize dua edin kızlarrrr...:gitme:

ay allah korusun...aklına gteırme oyle seyler dınlenmeye bak

korkma canım kum idrar yolları ile ilgili bir durum.bebişine bişey olmaz.sen kendini yorma yeter.hayırlı olsun bizlere de dua et.

24 kasıma kadar kırmızılar gelecek anlaşıldı yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı inadıma yapar gibi.

ay allah korusun...aklına gteırme oyle seyler dınlenmeye bak

Nasıl dinleniyim be tatlım herşey bu kadar mı üstüsüte gelir.

Gripten yeni çıktım vücut kırgınlığım var.

Şehirdışından yatılı misafirlerim geldi bugün.Bi sürü yemek yapmakla uğraştım.Sağolsun eşim temziliği yaptı ama yemek yapmak bile bana yetti.

Bugün ehliyet almak iççin direksiyon sınavım vardı.Soğukta 2 saat bekledik.

Yarın iş başı var.Ve evde misafir.Onlara da söyleyemiyorum şimdiden daha kan tahlilim bile yok nasıl söliyim.

Kum döküyorum onun ağrıları yetiyo zaten.

Ama ben yine de bebişime bi zarar gelsin istemiyorum.Sakınmaya çalışıyorum.Rabbim korusun onu.Ben ona kıyamam dah çok çok küçük be teyzesi.

Kızlaaar nerdesiniz ben konuşmak istiyorum ses verin hadiiiiii....

korkma canım kum idrar yolları ile ilgili bir durum.bebişine bişey olmaz.sen kendini yorma yeter.hayırlı olsun bizlere de dua et.

Saol canım inşallah dediğin gibi bebişime bişi olmaz.Sizler için hep dua ediyorum buna emin olabilirsiniz.Çocukluk arkadaşlarımdan biri de bebek istiyo çok, bi kaç problemi var onla beraber herkese dua ediyorum sadece onun adına diil isteyen herkese nasip et rabbim diye dualar ediyorum.Ama bi gün olacağına inanın anne olmuş halinizin hayalini kurun gözleri kapatınca, ben bu inançla çabucak kaldım sanırım.

ben buradayım.allah kolaylık versin herşey üstüste gelmiş.

olsun ben o kadar inatçıyımdır ki eşim de öle bu bebişe hiç bişiler olmaz annesiyle babasına benzerse tutunur kalır hayata canım benim inşallah.Bu arada kızlar direksiyon sınavını geçmişim ben yaa.Ehliyetim de oldu Allaha şükür bebişim gelmeden.:lepi:

misafirlere üzerim de kırgınlık var kum da döküyorum beni mazur görün de yatmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…