Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

misafirlere üzerim de kırgınlık var kum da döküyorum beni mazur görün de yatmaya çalış.

Ayyy ben var ya hiç diyemem öyle de sağolsun eşim terminalden eve getirirken anlatmış durumu.Anlayışlı insanlar Allahtan.İşte şimdi onlar içerde muhabbet ediyolar ben de yataktayım burda sizlerlen yazışıom bu bana çok iyi geliyo bu arada ne güzel bişi bu KK yaa.Birazdan yemeğe geçicez.Ben giderim o zaman dinlendim sayılır zaten uzanmak iyi geldi bana.Bu arada laptop karnımın üstünde ama çok hafif bişi olur mu ki?

aaa bu arada sen de öğretmensin galiba mam?Ne tesadüf ben de bilgisayar öğretmeniyim de.

Ve ankarada yaşıyosun ben de orda okudum Kayınvalidemler ankarada geliyoruz ara sıra.Çok severim Ankarayı misafirlerimiz de ankardan geldi işte.

ben sınıf öğretmeniyim 7.yılımı çalışıyorum.keşke içine doğduğu gibi olsa ama sabah test yaptım negatifti.24 kasıma hediye gelseydi annesine keşke.darısı öbür aya inş.

laptopu kucağına ve karnına alma altından radyasyon yayıyor.masaya koysan daha iyi olur ben de de var ordan biliyorum.

aynı anda yazmışız ben iyiyim bu ayı da boş geçirdim göbüşüm öbür ay dolar inşallah.

sağol canım bende iyi sayılırım
inşlhh aralık ayı bizim ayımız olur canım
valla iyice unutkanlık başladı bende yaşadığım olaylardan kaynaklanıyo herhalde yaaa
mafoldumben

dün kaynanamla konuşuyoruz eşime diyoki oğlum daha ne bekliyonuz bi kuş yapın kendinize boş durmayın diyoo
ayyy bi canım sıkıldı ki sorma yaaa
sanki biz istemiyoz ama ben konuşsaydım allah ne zaman verirse o zaman bizde size sölicem diycem
zati moral sıfır senağlama

sıkma canını konuşan konuşana.artık bu bebek işleri öyle şıp diye olmuyor.bizim nesil onların zamanındaki gibi sağlıklı değil.zor bebek sahibi oluyor herkes.kimseyi ilgilendirmez durumumuz.
açıklama yapmak zorunda değilsin.ben hiç cevap vermiyorum yorum yapmıyorum.
olduğu zaman söyleriz zaten.sağlıkla gelsin hele bebişlerimiz.inş.yeni yıla bebişlerimizle gireriz canım.
kaynanalar bu dünyaya muhalefet için gelmişler.ben öyle bir kayınvalide olmayacağım.

selam canımmm nasılsınnn
eşim nöbette canım malesef tekim bu gecede mafoldumben
sen nasılsın senin başladımı çalışma günleri
nedense ben bu ay pek dikkate almıyorum zaten bal kürünüde uygulayamadık cenazemizden dolayı
bu arada resimlerine baktım canım çokk hoş olmuşsunn
bir ömür sağlık huzur mutluluk dileklerimle
opuyorumnanaktan

tatlım mozilla firefox varmı bilgisayarında ordan yüklemek kolay oluyor
ondan sonrada profilinde albüm ekle yeri var ordan ister arkadaşlarına özle ister genel albüm oluşturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…