Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benim kocada yazık pazar gününde bu saate kadar aşağıda 2 3 salak prtalığı karıştırmış yine
bende onu bekliyorum çalışmalar başlamadı reglim devam ediyor
bu arada hastayım öksürüyorum çok kötüyüm

selam kizlar.ya benim bu ayin 26 sindadir günüm... dayanamadim bugün karar vermistim test yapacam diye... evde kesin bir test daha vardi biliyordum yaaaaa. megersem yokmus :-((( oooff yaaa yapamadim meraktan catliyacam...

canim yazik sana :))seni iyi anliyorum merak insani delirtiyo.napcaksin bu gece daha sabir yarin sabahtan alir yaparsin.
selam kizlar.ya benim bu ayin 26 sindadir günüm... dayanamadim bugün karar vermistim test yapacam diye... evde kesin bir test daha vardi biliyordum yaaaaa. megersem yokmus :-((( oooff yaaa yapamadim meraktan catliyacam...

canim yazik sana :))seni iyi anliyorum merak insani delirtiyo.napcaksin bu gece daha sabir yarin sabahtan alir yaparsin.

maalesef... yarin sabah erkenden ise gidecem. daha dükkanlar acmamis oluyor. acilmis olsaydilar test i alip valla isyerinde bile yapardim...
yarin is cikisi alip ancak sali yapabilirim... sabah yapilmasi gerekiyor yaa.... ooof ooof

ben hamileliklerimde hic te sabah idrariyla yapmadim testleri.ama adet günümden 1 gün sonrasinda yaptim hep.
maalesef... yarin sabah erkenden ise gidecem. daha dükkanlar acmamis oluyor. acilmis olsaydilar test i alip valla isyerinde bile yapardim...
yarin is cikisi alip ancak sali yapabilirim... sabah yapilmasi gerekiyor yaa.... ooof ooof

ayy kimsecikler kalmıyo yaa herkes gidiyo
bende ne hamaratım yaaa kaydirigubbakcemile3
bi yandan kazak örüyorum bi yandan yazıyorum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…