Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kolay gelsin tatlim,,,masallah gece gece pek hamaratsin,,,bende hafifden alyans paragimi sakatladim,,,is fln hak getire agiryoda acciik,,,

oo o da erken baya yaa
ee sen bu kadar geç yatarsan nasıl kalkıyosun o saatte
tabi kahvaltıda edilmez yaa o saatte
allah onlara güç kuvvet versin

yaa canım baya stres atıyorum bayrama bitireyim dedim ama yetişmeyecek zannımca

hayrola nasıl sakatladın kötü bişey yoktur inşlhh

yok tatlim biz onu taa yeni evlendigimizde konustuk kocisim o saatte kahvalti yapmiyo cani istemiyomus oyuzden rahatim yani,,,saolsun sabah benim yatakdan kalkip uykumun bolunmesini istemiyo beni yatakda oper gider,,,,parmagimda anlamadim canim yaa kaynimin 3 yasinda ogllu var onlardaydik cocuk kapiyi acamadi bende oturdugum yerden kapiya uzanip actim kapi zor aciliyodu parmagimi zorladimmi bilemiyorum sisti ve morardi,,,agri var azicik,sanirim ya damar damar ustune bindi yada etim ezildi bilemiyorum bide uzun yoldan geldim direksiyonu tutarkende zorladim parmagimi alyansimi diger parmagima gecirdim sis ya acitio oyle iste tatlim,,,

benim isler karisti tatlim ya son adet tarihlerim
9 ekim-14 ekim
28 ekim-1 kasim
21 kasim baslangic bitisi daha ne zaman bilemiyorum bikac gune biter heralde,,,doktorum aralikda randvu verdi ozamana hamis kalamazsam laparoskopi ameliyati var dedi,,,bekliyoruz bakalim sanirim ameliyat yolu gozukuyo bana,,,

benim eşimde sabahçı olduğu zamanlar öle yapıyo sağolsun kaldırmıyo sabah insanın yiyesi gelmiyo ama ben yine bişeler yedirmeye çalışyıorum

geçmiş olsun canım incinmiştir 3 güne geçer harhal

evet tatlim ya ben sabah 9da okula gdiyorum o saatte bile yiyesim gelmiyo 10 bucukda molamiz oluyo ozman biseyler atistiriyorum,,, kocis napsin 5 bucukda yemekmi yenir ,,,,seninkide anlayisliymis iyi bari hayatim,,,saol ins gecer tatlim azicik agriyo ama bakalim,,,

canım bende şubata kadar bekliycem olmazsa yumurta takibine başlıycaz herhalde
ayyy düşününce bile moralim bozuluyo yaaa
rabbim hastane yollarına düşmeden nasip etsin bizlere inşlhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…