tatlim ben 6 yildir evliyim 15 ay once esimin yanina gelebildim,15 aydir istiyoruz bebis,,,onceleri pek duzenli calistigimiz soylenemez sadece korunmuyoduk ,,,son 3 aydir fln gunlerimi takip etmeye calisiyorum 2 aydir da ates olcuyorum 1 senedir fln folik asit ve parlodel kullaniyorum cunku prolaktin hormonum aziicik yuksek cikmisti gerci temmuzda normale donmustu ama doktor hamis kalana kadar devam et dedi,,,,bu ameliyat rahimden bakiliyomus yada gobek deliginin altindan ve ustunden 2 kucuk delik acilip aletlerle karin icindeki ve rahimdeki organlara bakiyolarmis,tuplerde tikaniklik,rahimde bi problem,herangi bi kist kotu bisye varmi neden olmuyo cocuk die bakiyolarmis tatlim,,,
skorpion canım sende bütün tedavileri oldun herhalde yaa
sorun ne acaba senin??
canim neden o kadar uzun sürdü oraya gitmen?hollandadaydin sen dimi?ben hemen gelebildim dügünden sonra.birde sen meslek okulunami gidiyon yoksa dil kursuna mi?
hımm canım yurtdışına gelin gittin zor ama olsun eşin yanında olduktan sonra hiç korkma
allah yardımcın olur inşlhhh ben ameliyathaneye girdim 10 ay önce parmağımdan ameliyat olmuştum zaten anlamıyosun canım ben sadece dikiş atılırken anlamıştım
girmeden önce 11 ayetel kürsi oku canım allahın izniyle hiç bişey olmaz
neden uzun surdu tatlim butun sanssizliklar beni bulduda ondan,,,ben 16 yasinda evlendim 1 sene sonra 17 yasina girdigimde hollanda yas siniri 18 di ben 18 ime girmeme 4 ay kala ,,,yinede denedik sansimizi ve red yedik yastan dolayi,,,sonra ben 18 oldum bu sefer maas kanunu cikarttilar 3 aylik maas bordrosu fln istediler ozaman esim okadar maas almiyodu asgrari ucretin % 120 siydi gaaliba boyle bi rakam istiyoalrdi,,tam onu hallettik bu sefer yas kanunu 21 e cekildi hollandada yasayan es de getirdigi es de 21 yasinda olmak zorunda dediler tam 21 e yaklastim kendi ulkende bizim dilimizi ogrenip sinava katilip hollandayi tanidihini kanitlicaksin dediler onuda yaptik fln fln derken ancak 15 ay once hallettik herseyi,,,bu yuzden anca gelebildim tatlim,,,ben simdi dil okuluna gidiyodum 2 hafta once sinavlari kazandim ve dil okulum bitti simdi meslek okuluna baslicam diploma gelmesini bekliyorum oda torenle verilicekmis onun icinde 80-100 kisi olmasi gerekliymis toplu diploma toreni icin bende ozamana kadar eski dil okuluma devam ediyorum seviyemi yukseltmek ve surekli hollandaca konusabilmek icin,,,,aayyy amma uzattim kislar kusura bakmayin insan dertli olunca konustukca konusassi geliyo walla,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?