Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tatlim ben 6 yildir evliyim 15 ay once esimin yanina gelebildim,15 aydir istiyoruz bebis,,,onceleri pek duzenli calistigimiz soylenemez sadece korunmuyoduk ,,,son 3 aydir fln gunlerimi takip etmeye calisiyorum 2 aydir da ates olcuyorum 1 senedir fln folik asit ve parlodel kullaniyorum cunku prolaktin hormonum aziicik yuksek cikmisti gerci temmuzda normale donmustu ama doktor hamis kalana kadar devam et dedi,,,,bu ameliyat rahimden bakiliyomus yada gobek deliginin altindan ve ustunden 2 kucuk delik acilip aletlerle karin icindeki ve rahimdeki organlara bakiyolarmis,tuplerde tikaniklik,rahimde bi problem,herangi bi kist kotu bisye varmi neden olmuyo cocuk die bakiyolarmis tatlim,,,

6 yıl ve 15 ay mı
ayyy baya beklemişinz canım yaaaaa

akannehir akannehir

canım inşlhh kolay geçer yaaa ve bi sorun çıkmaz

evet bende cok korkuyorum hayatim da hic narkoz yemedim hic ameliyathaneye grmedim,bide kimsem yok yanimda yardimci olucak belki 1 gun hastanede yatmam gerekebilirmis,,,keske annem yanimda olsaydi diyorum,,,,sende ins ins ins yuumurtlama takibine gerek kalmadan hamis kalirsin hayatim,,,,benimki dil okulu aslinda bitti kazandim dil diplomasini simdi meslek okuluna baslicam ama oraya baslayana kadar bu okuluma devam ediyorum gonullu olarak dil seviyemi yukseltmek icin hayatim,,,

ayy bu arada rahimden bakılması daha iyi değilmi yani delik felan zor olur gibi geldi bana tabi bi bilgim olmadığı için
böle düşünüyorum ama daha önce hiç duymamşıtım

ben temmuz 2oo3 de evlendim gecen sene mayista geldim esimin yanina ...yani 6 sene 4 aylik evliyiz hayatim,,,gecen sene hazirandan beri deniyoruz bebis olaylarini,,,sizinki ne kadar oldu tatlim,,,bide sende okul is varmi biseyler?

canim neden o kadar uzun sürdü oraya gitmen?hollandadaydin sen dimi?ben hemen gelebildim dügünden sonra.birde sen meslek okulunami gidiyon yoksa dil kursuna mi?

hımm canım yurtdışına gelin gittin zor ama olsun eşin yanında olduktan sonra hiç korkma

allah yardımcın olur inşlhhh ben ameliyathaneye girdim 10 ay önce parmağımdan ameliyat olmuştum zaten anlamıyosun canım ben sadece dikiş atılırken anlamıştım
girmeden önce 11 ayetel kürsi oku canım allahın izniyle hiç bişey olmaz

bende kasimin 17 si oncesine kadar duymamistim ogun doktorum soyleyince arastirdim ve ogrendim ne oldugunu,,,,ne sekil olcagina (rahimden yada gobekden)doktorlar karar veriyo sanirim tatlim,ama ogrendigime gore cok kucucuk bi delikmis igneyle giriyolarmis sanirim tam emin degilim ama gozukmeyecek kadar kucuk bidelikle bakiyolarmis eger bi problem cikarsa sezeryan yapilirken acilan gobek alti hizasinda kesik acip ordan iceri girip tedvi ediyolarmis bilmiyorum cok korkuyorum bayiltip yapicaklar sanirim uuuuufff duusunccesi bile korkunc....

canım bende 15 aylık evliyim
bi senedir beklemedeyiz bende tiroid çıktı ve yeni anlaşıldı bu bebişi engelliyomuş ilaç tedavisi oluyorum
salı günü kontrolüm var bakalım inşlhh düşmüştür
işte düşerse 2 ay daha deneyelim olmazsa tedaviye başlayayım diyorum ama bi yandanda erken mi ki diyorum
canım ben okulu bitirdim istbl üni.kimya bölümü mezunuyum okul bitti bi sene çalşıtım sonra ayrıldım
eşim istemediği için bi de zaten eşimin tahin olayı var yani benim için zor bi durum çıkmak zorunda kalacaktım zaten
böle işte
ayyyyy baya uzun yazdım yahuuuu kaydirigubbakcemile3

sansli canim narkozdan önce emme hapi veriyolar ve heyacanin gidiyo birazda uyku moduna giriyosun.bana etki etmedi o ayri mesele.narkozu serumun icine kattilar benim vermeye ba$ladiklarinda bogazima ilac kokusu geldi ve hemen uyuyo insan ve hic birsey hatirlamiyo cok cabuk gidiyosun yani.benimde ilk kez narkozluk i$im oldu ama korkulcak hic birsey yok inan ki

canim bebim bebek olamama gibi bir sorunum yok.ilk demememizde tutuyo benim.5 yil cocuk istemedik.karar verdik ilk ayda hamile kaldim.2.dede 1 denemede hamile kaldim.2.bebegim 13 haftalikken öldü.22 eylülde kürtajla aldilar.simdi ise subat ayina biraktim bebek isini ara verdik biraz.yoksa bebek oluyo.
skorpion canım sende bütün tedavileri oldun herhalde yaa
sorun ne acaba senin??

canim neden o kadar uzun sürdü oraya gitmen?hollandadaydin sen dimi?ben hemen gelebildim dügünden sonra.birde sen meslek okulunami gidiyon yoksa dil kursuna mi?

neden uzun surdu tatlim butun sanssizliklar beni bulduda ondan,,,ben 16 yasinda evlendim 1 sene sonra 17 yasina girdigimde hollanda yas siniri 18 di ben 18 ime girmeme 4 ay kala ,,,yinede denedik sansimizi ve red yedik yastan dolayi,,,sonra ben 18 oldum bu sefer maas kanunu cikarttilar 3 aylik maas bordrosu fln istediler ozaman esim okadar maas almiyodu asgrari ucretin % 120 siydi gaaliba boyle bi rakam istiyoalrdi,,tam onu hallettik bu sefer yas kanunu 21 e cekildi hollandada yasayan es de getirdigi es de 21 yasinda olmak zorunda dediler tam 21 e yaklastim kendi ulkende bizim dilimizi ogrenip sinava katilip hollandayi tanidihini kanitlicaksin dediler onuda yaptik fln fln derken ancak 15 ay once hallettik herseyi,,,bu yuzden anca gelebildim tatlim,,,ben simdi dil okuluna gidiyodum 2 hafta once sinavlari kazandim ve dil okulum bitti simdi meslek okuluna baslicam diploma gelmesini bekliyorum oda torenle verilicekmis onun icinde 80-100 kisi olmasi gerekliymis toplu diploma toreni icin bende ozamana kadar eski dil okuluma devam ediyorum seviyemi yukseltmek ve surekli hollandaca konusabilmek icin,,,,aayyy amma uzattim kislar kusura bakmayin insan dertli olunca konustukca konusassi geliyo walla,,,

hımmm iyi canım yaaa ne güzel işte
alllah herşeyin hayırlısını versin

biraz dinlen fiziken ve moralmen iyi gelir inşlhhhh

evet tatlim buraya gelin geldim,gorumcem var yakinimda ama ha var ha yok oyle bisey iste,,,yani saolsun esim yanimda ama boyle bi ilki yasarken annemi yanimda isterdim nekadar da olsa erkek yani annem olsa daha iyi olurdu ama kismet bakalim hayatim,,,ins ins ins tatlim bakalim gerek kalmaz umarim ameliyata,,,

oo canım baya zahmetli kavuşmuşsunuz yaaaa
bi de erken yaşta oluyomuş abak herşeyin hayırlısı işte

temmuzun kaçı evlilik yıldönümünüz?

canim bütün sanssizliklarda seni bulmus.ama yinede sen $aanslisin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…