Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ay bizde 2,5 sene bekledik ama tabi resmi olarak 7 ay kaydirigubbakcemile3

:hulya: :hulya: :hulya: :hulya:
ayy öre öre biteremedim yahuuuu

ayyy daha yeni evlisin tatlim ne guzel keyfini cikartsana bebisi zamana birak cok stres yapma umarim troidin dusmustur de en kisa zamanda melegin sana gelir sende ozamana kadar esinle hayatin tadini cikart tatlim,,guzel bi bolum bitirmissin ne guzel,,,bende polislik istiyorum ama bakalim olmassa kres ogretmenligi,,,

cok saol tatlim yaaa icimi rahatlattin allah razi olsun hayatim,,,umarim sorunsuz bi sekilde hallolur o da,,,kurtulurum,,,

canım öle ama yani 1 senedir korunmadığımız halde olmadığı için daha çok stres yapıyorum bi de bebişleri çok seviyorum
bi de tahin olayımız var doğuya gitmeden tedavi işini halletmemiz lazım o da önmüzdeki haziran
malum doğuda hastane şartları kötü

aaa canım bende polis eşiyim :lepi:
zor meslek canım boşver girişme derim :1no2:

oo canım baya zahmetli kavuşmuşsunuz yaaaa
bi de erken yaşta oluyomuş abak herşeyin hayırlısı işte

temmuzun kaçı evlilik yıldönümünüz?

evet tatlim yaa hic sorma baya bi zahmetli oldu ama sonunda kavustuk,,,evet herseyin hayirlisi sabrettik oldu kurtulduk,,,temmuzun 20 si yildonumumuz tatlim,,,

canim gördüm o yazan arkadasi yanlis yere gelmis o arkada$ ilk merhabalardada ayni yazisi vardi yada benzeri nereye konu acacagini pek bilmiyo sanirim.

canim bütün sanssizliklarda seni bulmus.ama yinede sen $aanslisin:)))

evet aslinda ben baska bi siteye bu dille ilgili bi siteye sanssiz diye uye olmustum sonra herkes tepki verdi iyi dusun sansli oldugunu dusun ve bzce nickini de sansli yap dediler bende kirmadim onlari degistirdim ve sanki kaderimde degisti o nickle beraber ondan sonra hersey okadar hizli gelistiki turkiyede kendim evde calistim bu dile sinava girdim kazandim 1 ay gibi kisa bi surede vizem cikti geldim 1 ay icinde oturum kartini aldim 3 ay sonra hemen okulum cikti ve okulda ki ilk derse gittigim ayni gun ehliyet derslerine basladim 2 -3 ay icinde ehliyetimi aldim iyi kotu bi arabam oldu simdi dil okulunuda kazandim derken buraaya uye olmaya karar verdigimde oyuzden yine bu ismi secmeyi uygun gordum galiba sansliyim rabbim yuuzume bakiyo artik ,,,sukurler olsun rabbime ,,,

ayy ben bi yazısını daha okumuştum ama hatırlamıyorummm

allah kimseleri bekletmesin ama o da hemen hamiş kalmasaydı bakayım böle rahat rahat konuşabilirmiydiklava:

ama burda yani hollandada pek zor gibi gorunmuyo ve bilmyiroum ben cok istiyorum onumde kucuk bi engel var zaten olmicak gibi ama bakalim ben yinede o meslegi butun kalbimle cagiriyorum hayatim yaa ne bilim iste seviyorum ben insanlarin problemlerini cozmeyi insanlara yardim etmeyi,,,tabi polis arabasi polis motoru yada yazin bisikletle sokaklarda dolasmak da cabasi istememdeki rollerden bazilari,,,araba surme delisi oldugum icin,,,

allah istemedikten sonra rabim ol demedikten sonra

amudada kalksak olmuyo işteee
ne öle stres yapmayın felan filan yalan mı yani yaaaaa:umursamaz:

burda polislik gercektende trdekinden cok farkli birsey oldugunda polisler herseye hemen atilmiyolar.

canım ordaki şartları bilmiyorum ama burda zor yaaa
diyar diyar dolaşıyosun
tabiri caizse kelle koltukta geziyo eşim yanii
allahıma emanet
kutsal güzel bi meslek ama çok zorr
her gün eşimi işe yollarken ayy acaba görevdemi ayy olayda bişey gelirmi başına diye düşünmekten alamıyo insan kendini

eeee bi deee böleee sabaha kadar onu beklemekde cabası tabi

allah istemedikten sonra rabim ol demedikten sonra

amudada kalksak olmuyo işteee
ne öle stres yapmayın felan filan yalan mı yani yaaaaa:umursamaz:

ayy tatlim ozur dilerim walla az once bende sana dedim stres yapma fazla evliligin yeni hayatin tadini cikart esinle bebisinde sana gelicektir diye,,,kizdirdik sanirim seni ozur dilerim hayatim,,,merak ettim bu arada hangi yazi bende bi bakim adiini soylermisin tatlim,,,

aysen seninde e$inin meslegi gercekten zor.Allah kolaylik versin valla.gecen su nefes filmine gittimde.gerci o askerlikle ilgiliydi ama.cok üzüldüm.

canım ben annemlere çok yakınım eşimin tarafından kimsecikler yok burda sırnaşık şey hihoyyyt
o yüzden ben pek bi ağlamadım yani
kaynanam ben verdim kızı diyo kaydirigubbakcemile3
ama benim saltanatımda hazirana kadar iştee
ondan sonra bende hasretlik çekicem bakalım nasıl alışıcam bi de kara kara onu düşünüyorum

yokk canımmm ne özürü yahuuu
ben neden kızıyim ben onun bilmiş tavırlarına kızdım

sadece bu yazısı değil bi yere daha yazmıştı ondan ötürü kızdım
yanlış anlama yaniii

şurda iki muhabbet ediyoruz yaaa detleşiyoruz öle bişey düşünsem zaten konuşmam yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…