ayyy daha yeni evlisin tatlim ne guzel keyfini cikartsana bebisi zamana birak cok stres yapma umarim troidin dusmustur de en kisa zamanda melegin sana gelir sende ozamana kadar esinle hayatin tadini cikart tatlim,,guzel bi bolum bitirmissin ne guzel,,,bende polislik istiyorum ama bakalim olmassa kres ogretmenligi,,,canım bende 15 aylık evliyim
bi senedir beklemedeyiz bende tiroid çıktı ve yeni anlaşıldı bu bebişi engelliyomuş ilaç tedavisi oluyorum
salı günü kontrolüm var bakalım inşlhh düşmüştür
işte düşerse 2 ay daha deneyelim olmazsa tedaviye başlayayım diyorum ama bi yandanda erken mi ki diyorum
canım ben okulu bitirdim istbl üni.kimya bölümü mezunuyum okul bitti bi sene çalşıtım sonra ayrıldım
eşim istemediği için bi de zaten eşimin tahin olayı var yani benim için zor bi durum çıkmak zorunda kalacaktım zaten
böle işte
ayyyyy baya uzun yazdım yahuuuu kaydirigubbakcemile3
sansli canim narkozdan önce emme hapi veriyolar ve heyacanin gidiyo birazda uyku moduna giriyosun.bana etki etmedi o ayri mesele.narkozu serumun icine kattilar benim vermeye ba$ladiklarinda bogazima ilac kokusu geldi ve hemen uyuyo insan ve hic birsey hatirlamiyo cok cabuk gidiyosun yani.benimde ilk kez narkozluk i$im oldu ama korkulcak hic birsey yok inan ki
oo canım baya zahmetli kavuşmuşsunuz yaaaa
bi de erken yaşta oluyomuş abak herşeyin hayırlısı işte
temmuzun kaçı evlilik yıldönümünüz?
canim bütün sanssizliklarda seni bulmus.ama yinede sen $aanslisin:)))
ayy ben bi yazısını daha okumuştum ama hatırlamıyorummm
allah kimseleri bekletmesin ama o da hemen hamiş kalmasaydı bakayım böle rahat rahat konuşabilirmiydiklava:
canım öle ama yani 1 senedir korunmadığımız halde olmadığı için daha çok stres yapıyorum bi de bebişleri çok seviyorum
bi de tahin olayımız var doğuya gitmeden tedavi işini halletmemiz lazım o da önmüzdeki haziran
malum doğuda hastane şartları kötü
aaa canım bende polis eşiyim :lepi:
zor meslek canım boşver girişme derim :1no2:
bizimde 19 canım ben cmrtsi sen pazar evlenmişsin bi gün büyüğüz kaydirigubbakcemile3
ama burda yani hollandada pek zor gibi gorunmuyo ve bilmyiroum ben cok istiyorum onumde kucuk bi engel var zaten olmicak gibi ama bakalim ben yinede o meslegi butun kalbimle cagiriyorum hayatim yaa ne bilim iste seviyorum ben insanlarin problemlerini cozmeyi insanlara yardim etmeyi,,,tabi polis arabasi polis motoru yada yazin bisikletle sokaklarda dolasmak da cabasi istememdeki rollerden bazilari,,,araba surme delisi oldugum icin,,,
allah istemedikten sonra rabim ol demedikten sonra
amudada kalksak olmuyo işteee
ne öle stres yapmayın felan filan yalan mı yani yaaaaa:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?