Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kız olyursa nazlı koy ikinci ismini olsun nazlı olsun yeterki gelsinlerde

ya ben nasıl özel msj yolluycam yapamadım nedense?

canım kime göndermek istiyorsan kullanıcı isminin üstünü tıkla zaten özel mesaj gönder çıkıyor ordan gönder işte bu kadar

kızlar misafirim gelicek gidiyorum ama gece gelirim umarım bir hamiş çıkar geceye kadar iyi akşamlar hepinize...

iyi akşamlar kızlar ben geldim. ya portakal suyu sayende hepimizi heyecan sardı be güzelim. senin yerine ben test yapıcam bu testi arkadaşım portakal suyuna itaf ediyorum diyerek...

iyi akşamlar kızlar ben geldim. ya portakal suyu sayende hepimizi heyecan sardı be güzelim. senin yerine ben test yapıcam bu testi arkadaşım portakal suyuna itaf ediyorum diyerek...

kız sen çok yaşa emi koptum sırnaşık şey
Hoşgeldin bu arada canım valla sizin yanımda olduğunuzu heyecanımı paylaştığınızı bilmek beni çok mutlu ediyor.Test yaparken bile aklımda hep siz varsınız :1hug:

ben de geçen ay bütün testleri buradan gaz alıp yapmıştım yapıyım da sonucu kızlara söyleyeyim diye. buradaki yaşananlar çok farklı eşim dalga geçiyor karımın hayali arkadaşları var diyor misafirlere falanda söylüyo bi de ukala ukala oturduğunuz yere dikkat edin karımın hayali arkadaşlarından birini ezebilirsiniz diyo ama ben kaale almıyorum onu kocam da olsa bi erkek ne anlar buradaki duygusal paylaşımdan

Erkekler anlamayabilirler canım buradaki paylaşımlarımızı,arkadaşlıklarımızı...
ama eşinde espriliymiş yaa oturduğunuz yere dikkat edin karımın hayali arkadaşlarından birini ezebilirsiniz demesine güldüm
kaydirigubbakcemile3

iyigeceler kızlar size kötü bi haberim var. leptop arıza yaptı yarın garantiye vericez 10 günden önce gelmezmiş ben sizlerle dertleşmeden nasıl 10 günü geçirecem sizleri çok özliycem .leptop gelir gelmez ilk buraya kk ya gelicem sizlere çok alıştım .inşallah geldiğimdede birsürü hamiş haberi alırım.sizleri çok özliycem .burdaki tüm arkadaşlarımı çok seviyorum kardeşlerim sizlere gerçekten çok alıştım .sizlerde beni unutmayın emi arkadaşlarım canlarım benim sizleri çok öpüyorum kendinize iyi bakın ve çok çalışın emi birsürü yiğen istiyorum ona göre inşallah hamiş haberlerinizi en kısa zamanda almak dileğiyle .ben şimdiden BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN canlarım VE KUCAĞINIZ BEBıŞLERLE DOLSUN en kısa zamanda görüşürüz inşallah:Saruboceq: opuyorumnanaktan:a015:

testi yaptın mı canım?anlayamadım da.inş.çift çizgiyi görürsün.

yarın haber edersin girince canım opuyorumnanaktan
unutmazsan opuyorumnanaktan

ay olurmu unuturmuyum sekerim girince hemen gecmise dondum benden sonra bana bisey yazmismisin diye,,,,bugun gittim doktora aa cok kotu olmus morarmis cok agrin varmi oynatabiliyomusun dedi oynatabiliyorum dun cok agri sislik ve morluk vardi bugun biraz iyi ama yine sislik ve morluk var agri da az var dedim,krem yazdi gittim aldim surdum sargida simdi elim,,,bikac gune gecer heralde tatlim,,,buarada ablama kazagin fotolarini cektirdim yollattim albume koyum ordan bakarsin buyuk buyuk ok tatlim,,, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım dün sana derken bende bugün kolumu incittim alışveriş merkezinde bayram çikolatası alırken delikafadulden
eşim diyoki kendinden geçtin ne yaptığını bilmiyodun işte diyo delikafadulden

neyse bende sıcak tuttum bi de ağrı kesici içtim keçti çok şükürr

aaa iyi oldu canım teşkkrlr bakayım bi ben tabi becerebilirsem :icecream:

kızlarrrrrrr nerdesinizzzzzzz?keremgül sanada iyi bayramlar unutmayız cnm seni merak etme:)

aaaaaa cok gecmis olsun tatlim yaaaa uzuldum ama gecmis olmasina da sevindim,,,dikkat et kendine bayram oncesi seni engellicek bisey olmasin,,,tamam tatlim yaa ksuura bakma gecmisi okurken seni kacirdim cikmissin,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…