Valla bende düşünmedim değil haa,akşam gecenin köründe nöbetçi eczane aradık eşimle aklıma düştümü birşey illa olsun istiyorum.Hastane önlerinde nöbetçi eczane aradık eşime dedim gekmişken acilde bir test mi yaptırsam acaba diye delikafadulden baktım zaten rahatsızdı kıyamadım neyse testleri alalım dedim bir de artık acile girmeye utanıyorum.Mimleneceğim :)) bahanem kalmadı :))
ah teyzesi nasıl nazlı nasıl nazlı..Gelsin sırf biraz daha seveyim diye uyutmayacağım onu,çocuklar uyumamak için ağlar benimki de uyumak için ağlayacak delikafadulden
ya ben nasıl özel msj yolluycam yapamadım nedense?
kız olyursa nazlı koy ikinci ismini olsun nazlı olsun yeterki gelsinlerde
iyi akşamlar kızlar ben geldim. ya portakal suyu sayende hepimizi heyecan sardı be güzelim. senin yerine ben test yapıcam bu testi arkadaşım portakal suyuna itaf ediyorum diyerek...
kız sen çok yaşa emi koptum sırnaşık şey
Hoşgeldin bu arada canım valla sizin yanımda olduğunuzu heyecanımı paylaştığınızı bilmek beni çok mutlu ediyor.Test yaparken bile aklımda hep siz varsınız :1hug:
testi yaptın mı canım?anlayamadım da.inş.çift çizgiyi görürsün.
aynen ben de her sabah yapıyorum
yarın haber edersin girince canım opuyorumnanaktan
unutmazsan opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım dün sana derken bende bugün kolumu incittim alışveriş merkezinde bayram çikolatası alırken delikafadulden
eşim diyoki kendinden geçtin ne yaptığını bilmiyodun işte diyo delikafadulden
neyse bende sıcak tuttum bi de ağrı kesici içtim keçti çok şükürr
aaa iyi oldu canım teşkkrlr bakayım bi ben tabi becerebilirsem :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?