sen nerdesin asıl ?kızlarrrrrrr nerdesinizzzzzzz?keremgül sanada iyi bayramlar unutmayız cnm seni merak etme:)
aaaaaa cok gecmis olsun tatlim yaaaa uzuldum ama gecmis olmasina da sevindim,,,dikkat et kendine bayram oncesi seni engellicek bisey olmasin,,,tamam tatlim yaa ksuura bakma gecmisi okurken seni kacirdim cikmissin,,,,
off valla benimde bel ve kasık ağrısı var cnm adet belirtisi sanırım ya olmadımı ne?buayda offffff offfffffff ama olsun hayırlısını versin Allah yeni öğrendim bir tanıdığın çocuğu 4 aylık felan sara çıkmış ya çok üzüldüm hayırlısı demek lazım hep cnm.
ya cnm tabi bir öle diyorum ama içimden neler geçiyor nasıl üzülüyorum olmadı?niye?ne zaman? hep sorular keşke olsada çifte bayram yapsak cnm yaaaahihoyyyt ve gönülden hepimize diliyorum bu mutluluğu yaşamayı...
saansli geçmiş olsun cnm elinimi incittin?
sen nerdesin asıl ?
Sana da geçmiş olsun cnm,haberim yoktu( görüşemiyoruz epeydir (
Yarın sabah 1 test daha yapacağım,hiç umutlu değilim ama 2 gün kaldı,en azından gün içinde kafamdan acabaları atmış oluyorum.Bayramım çok kötü geçecek zaten,tek umudum bu bebek olacak sevinmek için(
saol tatlim,,,zaten pazar gunu oldu sonrada araba surerken direksiyonda biraz zorladim parmagimi ondan da gecmedi sanirim,,, dun gece bahsetmistim ozamanda sen yoktun oyuzdn haberin olmamistir ama gorupde gecmis olsun demissin allah razi olsun hayatim,,,nasil gidiyo hayat ,,,nasilsin iyimisin?
aaaaaaaaaaaaaaa bak bu olmadi aksamklava: klava: klava: bebis gelicek ondan sonra kahveye dusmus gbi dumanalti olucak,,,kotu ornek olucaksin bebisine....
neden kötü geçsin cnm? üzülüyoruz ama heraya yeni umut başlıyoruz işte napalımm.
Nasıl gitsin hayat monoton devam ediyor cnm.Duygularım çok değişken...Bir anım bir anımı tutmuyor.Gün sayıyoruz 2gün kaldı,Sanırım zaman daraldıkça insan umudunu kaybediyor.Hiç iyi değilim.Dokunsan ağlayacak gibiyim(
:1ninca: evt bende kötü birşey yaptığımı biliyorum cnm keşke bıraksam hamile kalınca hemen tabide ama ay ne desem :1ninca: o beni bırakmıyoookaydirigubbakcemile3
gun sayma tatlim dicem ama elde degil biliyorum ama dusunmemeye calis cunku dusundukce gecmiyo zaman,,,ben akisina biraktim herseyi nasil olsa ameliyat yolu gozktu saldim cayira mevlam kayira hesabi dusunmuyorum artik,,,bebisle alakali yaptigim tek iki sey sabah kalkip ates olcmek ve gunde 1 adet folik asit icmek okadar,,,,ayyy yapma ama tatlim yaaa niye dokunsan aglicak gibisin bak bayram geliyo ne guzel gezin tozun keyfini cikarin bebisde o arada siz dusunmezken gelir annnee ben geldim suprizzz der,,,belki cocuk supriz yapmak istiyo sen dusunursen byole nasil supriz yapsin cocuk demi ama,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?