Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlarrrrrrr nerdesinizzzzzzz?keremgül sanada iyi bayramlar unutmayız cnm seni merak etme:)
sen nerdesin asıl ?
aaaaaa cok gecmis olsun tatlim yaaaa uzuldum ama gecmis olmasina da sevindim,,,dikkat et kendine bayram oncesi seni engellicek bisey olmasin,,,tamam tatlim yaa ksuura bakma gecmisi okurken seni kacirdim cikmissin,,,,

Sana da geçmiş olsun cnm,haberim yoktu ( görüşemiyoruz epeydir (

off valla benimde bel ve kasık ağrısı var cnm adet belirtisi sanırım ya olmadımı ne?buayda offffff offfffffff ama olsun hayırlısını versin Allah yeni öğrendim bir tanıdığın çocuğu 4 aylık felan sara çıkmış ya çok üzüldüm hayırlısı demek lazım hep cnm.

Hayırlısı tabiki canım,hepimiz önce hayırlısıyla istemiyor muyuz zaten?Üzülüyorum artık bekleyişler hüsranla sonuçlanınca...Hiç bir şeyi bu kadar çok istememiştim.inşallah bir mucize yaratır Rabbimiz de bu ağrılar bebeğe çıkar hayırlısıyla

ya cnm tabi bir öle diyorum ama içimden neler geçiyor nasıl üzülüyorum olmadı?niye?ne zaman? hep sorular keşke olsada çifte bayram yapsak cnm yaaaahihoyyyt ve gönülden hepimize diliyorum bu mutluluğu yaşamayı...

Yarın sabah 1 test daha yapacağım,hiç umutlu değilim ama 2 gün kaldı,en azından gün içinde kafamdan acabaları atmış oluyorum.Bayramım çok kötü geçecek zaten,tek umudum bu bebek olacak sevinmek için (

saansli geçmiş olsun cnm elinimi incittin?

bilmiyorumki tatlim yaa normal kapinin kolundan tuttum acmak icin ugrastim kapi sismis biraz zor acildi sonra alyans parmagimda bi agri hissettim bi baktim sisti sisti morardi agridi,,oyle iste doktora gittim krem verdi sislik ve morluk icin simdi sargida bikac gune gecer heralde saol tatlim gecmis olsun dileklerin icin,,,albume yeni bebis resimleri ekliyodumda gormedim yazini oyuzden biraz gec cvp vermis oldum hayatim kusura bakma,,, opuyorumnanaktan

sen nerdesin asıl ?

Sana da geçmiş olsun cnm,haberim yoktu ( görüşemiyoruz epeydir (

saol tatlim,,,zaten pazar gunu oldu sonrada araba surerken direksiyonda biraz zorladim parmagimi ondan da gecmedi sanirim,,, dun gece bahsetmistim ozamanda sen yoktun oyuzdn haberin olmamistir ama gorupde gecmis olsun demissin allah razi olsun hayatim,,,nasil gidiyo hayat ,,,nasilsin iyimisin?

off bide şu sigaradan kurtulsam şimdi bide daha ço içiyorum adet yaklaştıkça:sinifsinif:

neden kötü geçsin cnm? üzülüyoruz ama heraya yeni umut başlıyoruz işte napalımm.

aaaaaaaaaaaaaaa bak bu olmadi aksam klava: klava: klava: bebis gelicek ondan sonra kahveye dusmus gbi dumanalti olucak,,,kotu ornek olucaksin bebisine....

Nasıl gitsin hayat monoton devam ediyor cnm.Duygularım çok değişken...Bir anım bir anımı tutmuyor.Gün sayıyoruz 2gün kaldı,Sanırım zaman daraldıkça insan umudunu kaybediyor.Hiç iyi değilim.Dokunsan ağlayacak gibiyim (

aaaaaaaaaaaaaaa bak bu olmadi aksam klava: klava: klava: bebis gelicek ondan sonra kahveye dusmus gbi dumanalti olucak,,,kotu ornek olucaksin bebisine....

:1ninca: evt bende kötü birşey yaptığımı biliyorum cnm keşke bıraksam hamile kalınca hemen tabide ama ay ne desem :1ninca: o beni bırakmıyoookaydirigubbakcemile3

neden kötü geçsin cnm? üzülüyoruz ama heraya yeni umut başlıyoruz işte napalımm.

Kötü geçmesinin nedenleri başka canım.Tabi kırmızıları görürsem 2 ye katlanacak o ayrı ama her ay diğer aya umutlana umutlana yıl olacak neredeyse...Ne bileyim yha duygularım çok karışık hakkımızda hayırlısı olsun,dua etmekten başka elimden gelen hiç bir şey yok.

gun sayma tatlim dicem ama elde degil biliyorum ama dusunmemeye calis cunku dusundukce gecmiyo zaman,,,ben akisina biraktim herseyi nasil olsa ameliyat yolu gozktu saldim cayira mevlam kayira hesabi dusunmuyorum artik,,,bebisle alakali yaptigim tek iki sey sabah kalkip ates olcmek ve gunde 1 adet folik asit icmek okadar,,,,ayyy yapma ama tatlim yaaa niye dokunsan aglicak gibisin bak bayram geliyo ne guzel gezin tozun keyfini cikarin bebisde o arada siz dusunmezken gelir annnee ben geldim suprizzz der,,,belki cocuk supriz yapmak istiyo sen dusunursen byole nasil supriz yapsin cocuk demi ama,,,,

anladım portakalcım başka sorunlar var herhalde umarım halledersin buarada portakalcım diyorum kısaltıyorum kızmıyosundur umarımm.benimde 1 seneye yakın cnm buarada ve hertarafım hamile dolu kime baksam hamile yada doğurdu...

:1ninca: evt bende kötü birşey yaptığımı biliyorum cnm keşke bıraksam hamile kalınca hemen tabide ama ay ne desem :1ninca: o beni bırakmıyoookaydirigubbakcemile3

iyide tatlim sen hamis oldugunu ogrendiginde belki 4 haftalik belki 5 haftalik olucak yani tam gelisme asamasinda ve nikotin nekadar buyuk zararlar vericek sende gayet iyi biliyosundur,,,ilk 3 ay cook coook coook onemli biliyosunuz beyin,sinir,omurilik, sindirim,kalp sistemi butun hersey bu 3 ay icinde temeli aticak bebisin vucuduna kaldiki nikotinin vucuttan cikmasi icin belli bi zaman gecmesi gerekiyo,,,
(ben nefret ederim sigaradan)sana tavsiyem arkdsca kardesce hemen birak sen onu birakirsan oda seni birakir emin ol...bebegini dusun,,,uzun omurlu ve SAGLIKLI bi bebek sahibi olmak istersin heralde demi,,,,

Ahh ahh keşke dediğin gibi olsa canım.Neyse sohbet için teşekkür ederim yarın iş var yatmam lazım.Öpüyorum,size iyi sohbetler.
iyi geceler zorxx. Yarın çok uyuma beni yalnız bırakma işteyken öpüyorum. :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…