Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

saol cnm bilmezmiyim zararlarını ve çok güzel bir msjdı evt bunu ona yapmaya hakkım yok haklısın..

aysencim hosgeldin tatlim bak kazagin resimlerini koydum snein icin albume,,,gerci 6 sene onceki kazak takdir edersinki biraz eskidi ama model olarak bi fikir olabilir belki opuyorumnanaktan

kızmıyorum canım aksine hoşuma gidiyor :)) Bir gün bizde doğuracağız :)) ama ne zaman?

ayy kızlar ben geldim işler anca bitti yaaaa

mutfağa raf yaptık sonra orayı süpürüm derken bi bakmışım her yeri süpürmüşüm kaydirigubbakcemile3
sil yemek hazırla felan derken anca geldim dah bulaşıklar bile duruyo

şanslı bidenem gördüm kazağı güzel olmuş canım bi ters bi düz ortayada saç örgüsü
dur bakim bi dahaki modeli böle yapim nasıl olcek

evet tatlim normal duz ters,,,,ortasinda ve kollarin yanlarinda sacorgusu boyun full sac orgusu,,,,dene bakalim yeni yapildiginda dha guzel duruyo tabiki,,,

hoşgeldin aysencim güle güle kullan raflarını ben kazağı göremedim neden kızlar?

:dance:teşekkürler kızlar valla çok iyi oldu şu raf işi
bizim dolaplar pek bişi almıyo zaten
ıvır zıvır herşeyi topladı
mikrodalga tost makinesi çay şker tuz seti
baharatlıklar
ayyy ordadan kalktı bi de süsledim püsledim

ay aysen bende senden şimdi böle anlatınca gaza geldim benimde dolaplarım almıyo iyi fikir yaa dur kocama söliyim hemenkaydirigubbakcemile5

evt cnm bırakıyorum demek eşimde istemiyor zatenn

ayyy ayy ayyy cok sevindim inanki hayatim,,,hadi bakalim hayirli ugurlu olsun,,,,bak bunu soz olarak kabul ediyorum icmek yok tamammi tatlim icmek aklina gldiginde bebisini dusun sigara icersen ona nekadar buyuk zararlar vericegini dusun ve icmessin boylece,,,

ayy hele şu elimdeki bi bitsin bakalım biiii

gerçi bitmesinide istemiyorum benim stres topum oo

tamam tatlim bakarsin elindeki bitince ,,,,
bitsinki yenilere basla hayatim hep ayni skllmayasin sonra,,,degisik degisik yaparsin,,,gercekten insanin kendi emegi olan biseyi ustunde gormesi cok guzel bisey,,,

yap canım yap valla ben kiracı olduğum için her zaman lazım nereye gidersem gideyim lazım olur

bizde bugün aldık praktikerden tahtaları kestirdik ucuzada geldi
iki kat yaptım ben alttaki mikrodalga için büyük
üstteki ondan biraz daha küçük baharatlıklar felan için
aslında ben blenderi felan koyacaktım ama benimki zaten askılı modeli duvara monte etmiştik

ooohhh ne guzel elinin alti bosalmistir tatlim,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…