Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar bende yatıyorum temizlik yapıcam yarın yorucu birgün yani aysencim umarım tahlillerin iyi çıkar saanslı seninde elin iyileşir bide yarın hamiş çıkar umarımm iyi geceler kızlar..

dumansız hava sahasım başladı kızlar
haydi sigarasız bi yaşam sağlıklı bebişler :sm_cool:

bende içmiyorum artık
zaten ben fırlamalığına içiyorum içime çekmesini felan bilmem :dilcikar:

iyi geceler canım
inşllhhh bakalım bende merak ediyorum ne durumda diye
artık öğleden sonra felan haber derim canlarım opuyorumnanaktan

dumansız hava sahasım başladı kızlar
haydi sigarasız bi yaşam sağlıklı bebişler :sm_cool:

bende içmiyorum artık
zaten ben fırlamalığına içiyorum içime çekmesini felan bilmem :dilcikar:

ama biliyosunki dumaninda durmak bile kendisini icmekten 2 kat daha fazla zararli hayatim,,ben nefret ediyomya herkese biraktircam sigaraayi :roflol: :roflol: :roflol:

ben her gün temizlik yapıcam diye yatıoyrujm dip köşe
ama camlar kapılar hala duruyo
bu tiroid beni çok yordu yaaaa halsizlik yorgunluk sinir hepsi var şakkıdı

kilodami yapiyo bu troid,,,kac kilosun sormasi ayip tatlim,,,'
(ay ben ne zaman boyle soylesem sormasi ayipsa neyen soruyon cvbini aliyodum) aklima o geldi guluyorum simdi kendi kendime,,,kim icat ettiyse bu cumleyi,,,

evlnirken 60 61 62 arası değişiyodu boyum 171 canım

evlendikten sonra bi ay içinde 58 57 düştüm

sonra aldım başımı gittim meğer tiroidmiş doğru düzgün bişey yemememe rağmen aldım

şu an moral bozukluğu olduğundan dolayı tartılara küskünüm kaydirigubbakcemile3
ama en son 74 idim
doktorum sıkı bi rejime girmene gerek yok tiroid düşmeden veremzsin dedi
hele gitsin zaten eski kilona dönersin dedi ama sanmıyorum
eşimde istemiyo böle çok daha güzel diyo ama
sağlık için geri dönüş yapmam lazım :hulya:

anladim tatlim ,,,tam tutturmusum yani kiyisindan kosesinden 56-60 arasi derken..umarim en kisa zamanda istedigin kiloya donersin tatlim,,,,ama boyunda iyiymis kilon oyuzden belli olmuyo sanirim,,,

evet canım o yüzden sıyırıyorum birazcık kaydirigubbakcemile3

doktor bile inanmadı kilomu söleyince zemuszemus
bide ben belli bi yerden almıyorum göğüslerim hariç her yerden alıyorum değişik bi tipim demi ama delikafadulden

kilo konusunda esleri dinleme taraftari degilim ben ,,,niye dersen ben 170 im asagi yukari kilomda 48,,,esim surekli ye ye ye kilo al diyo halbuki o beni bu halimle begendi sanirim baskalari begensiin istemiyo :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ..... kaydirigubbakcemile3 ama ben memnunum halimden bebis gelince nasil olsa kilolari yukleyip gelicek,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…