Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ay aynen goguslerimin buyuceni bilsem hemen alirim bi 4 kilo olurum 52 ama yok sekerim 52 yide 54 de gordum gecen sene ama ihhh banamisin demedi gogusler 75 de takildi kaldi,,,,

canım sende baya zayıfmışın yaaaaa
insan kendini nasıl iyi hissediyosa öle olmalı bence tabi aşırısı değil
sağlık açısından

ayy ne yapim bu tiroid beni etine dolgun bi bayan etti :dilcikar:
bi gitsin göstercem ben ona
arkadaş olduk artık zati :1hug:

bugün eşime diyorum ki yaa şu mutfağın bi köşesine çiçek lazım veya başka bi süs boş kaldı diye öle bakıp düşünüyodum
eşimde diyoki
bi kadınlar kulübüne gir yine yapacak bişey bulursun:roflol:
ama gerçktende buraya bakarak baya bişey yaptım eve süs olarak

yok canim yaa ben kendiligimden kaldim.bizim i$yeri öyle degil izin konusu kesinlikle problem olmuyo.sefin haberi bile yok fazla calistigimdankaydirigubbakcemile2
evet yaa yurtdisinda bide boyle bi sorun var demi eger izin almak istiyosan bazi isyerleri mesai yaptiriyo ki ellerindeki is bitsin diye,,,

yaaa oyle ama ben mutluyum bu halimden bisey almaya ciktigimda heryerde koolaylikla ustume gore biseyler bulup alabiliyorum,,,gecen sene gorumcemin kiziyla alisverise gitmistik o benden bi yas kucuk ve 80 e yakin kilosu boyuda benden kisa hormon bozuklugu adet duzenszligi var oyuzden kilo aliyo oda (tabi yemeside cabasi)benim her giydigim sip diye ustume oturdu aldim ciktim ama o bulana kadar aksam oldu sonrada dedi yaaa sen neguzel hemen buluyosun hersey oluyo ustune benimde ayaklarima karasular indi aramakdan dedi,,,yazik uzuldum oyle deyince,,,ama ben dedigim gibi mutluyum boyle bide benim bacaklar fln dolgun yani oyle siska degil 48 kilounun yarisi bacaklara biriktimis heralde :roflol: :roflol: :roflol:

$u troid belasi hamileliklerimde banada geliyo.ama benimkisi hipotroid hamilelik bende hormonun dü$mesine neden oluyo.böylece hamilelik boyunca ilac icmek zorunda kaliyorum (.normalde böyle bir hastaligim yok Allaha $ükür.

eslerde yakinda futboldan bashetmek icin gelirler buraya :roflol:
yada esleri cekistirmek icin :roflol: onlarda alisti kklubune.....

olsun ne guzel tam formundasin ozaman cunku bana zayif diyolar aysen kkilosunu fazla buluyo sen ortadsin bak bu konudada sanslisin,,,, yerimseniben

kızlar ben kalkim yavaş yavaş
ölece uyudu kaldı eşim koltukta adam nöbetten geldi çarşı pazar gezdirdim sonra bi de saatlerce raflara uğraştı

yarında doktora gidicez
bende yatim artık

size iyi sohbetler kızlar
yarın görüşmek üzere inşlhhh
allaha emanet olun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar ben kalkim yavaş yavaş
ölece uyudu kaldı eşim koltukta adam nöbetten geldi çarşı pazar gezdirdim sonra bi de saatlerce raflara uğraştı

yarında doktora gidicez
bende yatim artık

tamam tatlim al kucagina kociisi dooggrruu sicacik uyuyun beraber :jeyyar: anladin sen onu :jeyyar: yarin hayirli haberlerini bekliyoruz tatlim,,,iyi geceler tatli ruyalar,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…