Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

calisiyorum canim ama ben aksamlari 18.00 da i$ aliyorum.malum cocuk var bütün gün evdeyim.koci$ eve geliyo beni ise götürüyo sonrada o cocuga bakiyo

hmm anladim tatlim ne isi yapiyosun ozel olmassa ?
ne guzel esin yardimci oluyomus sana cocuk bakiminda is konusunda fln,,,,genelde esler hep der cocuk kucuk otur evde buyusun biraz der sonra cocuk buyur buyur bidaha calisamaz kadin oylelikle caktirmadan calistirmazlar eslerini,,,

Allahtan benim ki öyle degil canim.ben tr de trakya ünv.muhasebe mezunuyum.andolu ünv.i$letme 3.sinifta birakip evlendim.burda önce dil yetersizliginden meslegimi yapamadim.elektronik bir firmada kontrol ve hatali mallarin tamirini yapiyorum.cok rahat bir i$im var.6 senedir calisiyorum.8 senedirde burdayim.

oohh ohh masallah ne guzel 6 sene baya olmus ama isin iyimis gercekten kiymetini bil yani biliyosun zaten mesaiye bile kendi isteginle kadligina gore,,,hmm umarim hersey gonlunce olsun tatlim,,,yani genelde esler oyle olurya ama bak sen bu yondende sansliymissin,,,

benim esim bura dogumlu. kayinvalidemler 35 yildir burdalar.benim e$imde zimmermann benimkininde i$i agir insaatlarda tahtayla ilgili herseyi yapiyolar.burda o i$in meslegini yapmis benimkide.

esler meslekdas sayilir yani kaydirigubbakcemile3
sizinkilerde baya olmus oraaya gideli,,,35 sene dilekolay artik memleketleri gibi olmustur,,,

evet tatlim yaaa cok istiyorum meslek yapmayi soyle kiyafetleirm temiz kalsin isden geldigimde,,,cunku esimden biliyorum insaatlardan donduklerinde ustu basi mahvoluyo hergun dus hergun kiyafet zor oluyo,,,,ben istiyorum soyle ustum basim batmasin isden dondugumde,,,,saol tatlim yaa rabbim seninde herkesinde gonlune gore versin ins ins ins,,,

aynen öyle.kayinpeder dönmek istiyo ama kayinvalidem istemiyo :)) ömrümün cogu burda gecti diyo.türkiye daha yabanci geliyo ona

tahmin edebiliyorum benim gorumcemin kizi var burda kaynanasigil de ayni oyle 30 belki daha fazla senedir burdalarmis ,,adam donmek istiyo kadin hayatta donmem napcam benim evim yurdum colugum cougum torunum trbam esim dostum burda tr de kimsem yok dio gitmiyo,,,

bnimkide ayni canim.aynisiii.benim e$im ortaokula kadar türkiyede okumu$.sonrada buraya gelmis.1 yil okula gitmis almancayi ögrenmis.meslek okulu yapmis.20 yildirda calisiyo.biraz zor bir meslek ama keske baska bir meslek yapsaymis ama o cok memnun isinden cok severek yapiyo oda ayri mesele

ayrica benim aklimda hep onda tehlikeli i$ bence catilarda dola$iyor.risk cok fazla.ki$in sogukta,yagmurda islak,yazin sicak ee öyle iste.o kapali yerde calisamazmis öyle diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…