Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

alismistir tatlim ..acik havada calismaya evet yaa aslinda cok tehlikeli,,,benim esim gecen sene arkdsnin sakarligi yuzunden asansor bosluguna dusmustu su da varmis asansor boslugunda,,,ve yine bi ara kafasina ust kattan su tavana takilan santraforlar varya tavan gibi duruyo byeaz kopuk gibi ama sert o dusmustu kafasina zorla acile goturdum hic sevmez hastaneyi,,,allahdan bisey cikmamisti simdi korktuda kask takiyo kaydirigubbakcemile3

ayy hic sorma aslinda bugun cok kosturdum,,,,sabah kalktim doktora gittim,ordan eczaneye ,,ordan kutuphaneye ordan markete ordan pazara ordan eve evden geri okula aksam okuldan gorumcemgile ordan aksam eve derken baya bi dolandim ama simdi ciksam yine ayni seyleri yapabilirim gibi geliyo o derece uykusuzum yani,,,bende yemekteyizi izliyorum tatlim,,,yarin yine sabahdan okul var sonra yine doktorda randevum var bu seferki kulak doktorunda,,,,

benimkide biz daha evlenmeden catidan dü$mü$ bacagi kirilmis platin vardi. 4 sene önce cikardilar.cubukla civileri.

pazartesi gece yemekteyiz
sali kucuk kadinlar aile reisi
crsmba yaprak dokumu
persembe aski memnu ve bir bulut olsam
cuma adanali ve kolllama
cumartesi kavak yelleri
pazar kis masali ve kul ve ates
:roflol: :roflol: :roflol: haftalik ders programi gibi oldu ,,,

ins ins ins tatlim ....'
bende yavas yavas kaciyim hayatim aslinda uykumda yok hafif hafif geliyo gibi ama sonra geciyo en iyisi uykuyu yakaladigim anda atim kendimi yataga yoksa sabah okula gidemicem ,,,,sana iyi geeceler tatlim iyi seyirler uykundada tatli ruyalar,,,,allaha emanet ol...

sende emanet ol canim.tatli rüyalaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…