benimkide biz daha evlenmeden catidan dü$mü$ bacagi kirilmis platin vardi. 4 sene önce cikardilar.cubukla civileri.alismistir tatlim ..acik havada calismaya evet yaa aslinda cok tehlikeli,,,benim esim gecen sene arkdsnin sakarligi yuzunden asansor bosluguna dusmustu su da varmis asansor boslugunda,,,ve yine bi ara kafasina ust kattan su tavana takilan santraforlar varya tavan gibi duruyo byeaz kopuk gibi ama sert o dusmustu kafasina zorla acile goturdum hic sevmez hastaneyi,,,allahdan bisey cikmamisti simdi korktuda kask takiyo kaydirigubbakcemile3
benimkide biz daha evlenmeden catidan dü$mü$ bacagi kirilmis platin vardi. 4 sene önce cikardilar.cubukla civileri.
gecmis olsun canim
sagol canim.Allaha emanet calisiyo.seninkide Allaha emanet olsun.aaaa allah korumus walla,,,cok gecmis olsun tatlim,,,
sagol canim.Allaha emanet calisiyo.seninkide Allaha emanet olsun.
tam bi dizi koligim diyebilirim,,,,
ben hep o saatlerde iste oldugum icin netten takip ediyorum :))
dogru tatlim,,,benimde isim olsun internetten takip etmek zorunda kalsamda olur calismayi cok istiyorum cunku...
ins ins ins tatlim ....'
bende yavas yavas kaciyim hayatim aslinda uykumda yok hafif hafif geliyo gibi ama sonra geciyo en iyisi uykuyu yakaladigim anda atim kendimi yataga yoksa sabah okula gidemicem ,,,,sana iyi geeceler tatlim iyi seyirler uykundada tatli ruyalar,,,,allaha emanet ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?