portakalım testin ne oldu
Portakal suyu test yaptın mı sen, ne var ne yok?
selam kızlar. 2.testi de yaptım bu sabah ezanla birlikte ama o da negatif. 2 gün kaldı elimde de 1 tane test var yarın yapmayacağım(tabi dayanabilirsem)
Tatlım hayırlısı olsun senin için, inşallah Allah gönlüne göre verir de çifte bayram yaparsın :Saruboceq: bak ben de hamiş miyimdir diye beklerken dün kahverengi lekelenmem oldu, adet oldum sandım, daha tık yok, ara ara sadece lekelenmelerim oluyo hala, doktora gidicem öğlende, benim için de dua et olur mu
kaydirigubbakcemile5
Hepimiz için hayırlı olan neyse o olsun canım.
Kahverengi lekelenmeden hiç hoşlanmıyorum aklıma Kimyasal gebelik geliyor hemen,inşallah seninki öyle bir durum değildir,Mutlaka haberini bekliyorum doktorla görüştükten sonra.Belki bize güzel bi haber verirsin,moral olursun
selam arkadaşlar nasılsınız opuyorumnanaktan
selam tatlım, iyiyiz sen nasılsın?
Bende gebelik testi yaptım negatif çıktı(
yok tatlım sana özel değil sitede sorun var :1hug:
dilara canım dualarımız seninle inşallah iyi haberi alırsın :Saruboceq:
hadi bakalım cnm inş. güzel haberler alırız senden
insallah canim bebis seninledir insallah:Saruboceq:
Günaydın bayanlar nasılsınız??
Dilara naptın canım seni merak ettim??
dilara ne yaptın,seni merak ediyoruz yazsana
ay cnmm çok güzel çıkmışsınız hayatım inşallah o resme en yakın zamanda bebiş eklenir.ogün buca dedimde ben evlendikten sonra bucaya geldim cnm evkada oturuyorum tatlım daha önce bornovada oturuyorduk ailemle cnm.
Hayırlısı olsun Dilaracım ...Bizde bekleris napalım :)
dilaracım izmirli çok birgün toplanırız belki zemuszemus bebişlerimizle ama atarız pusetlere onları ohhh
Slm arkadaŞlar klomen yada menagon kullaanan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?