Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar. 2.testi de yaptım bu sabah ezanla birlikte ama o da negatif. 2 gün kaldı elimde de 1 tane test var yarın yapmayacağım(tabi dayanabilirsem)

Tatlım hayırlısı olsun senin için, inşallah Allah gönlüne göre verir de çifte bayram yaparsın :Saruboceq: bak ben de hamiş miyimdir diye beklerken dün kahverengi lekelenmem oldu, adet oldum sandım, daha tık yok, ara ara sadece lekelenmelerim oluyo hala, doktora gidicem öğlende, benim için de dua et olur mu
kaydirigubbakcemile5

Hepimiz için hayırlı olan neyse o olsun canım.
Kahverengi lekelenmeden hiç hoşlanmıyorum aklıma Kimyasal gebelik geliyor hemen,inşallah seninki öyle bir durum değildir,Mutlaka haberini bekliyorum doktorla görüştükten sonra.Belki bize güzel bi haber verirsin,moral olursun

Bu lekelenme kimyasal gebelikte mi oluyomuş sadece mafoldumben bak ben de korktum şimdi :sinifsinif:
valla kimyasal gebelik ya da düşük demesin de hamile değilsin desin razıyım yaa, öyle bişey olursa daha çok üzülürüm gibi geliyo :gitme:

yok tatlım sana özel değil sitede sorun var :1hug:
dilara canım dualarımız seninle inşallah iyi haberi alırsın :Saruboceq:

hadi bakalım cnm inş. güzel haberler alırız senden

insallah canim bebis seninledir insallah :Saruboceq:

Günaydın bayanlar nasılsınız??
Dilara naptın canım seni merak ettim??

dilara ne yaptın,seni merak ediyoruz yazsana

selam kizlar… dün yaptim test i ama evde net bozuktu diye giremedim. maalesef. Koca bir NEGATIF!!! Tek cizgiydi. Bakalim ne zaman gelecek kirmizilar. Pek ümidim kalmadi.
Beni merak ettiyiniz icin tesekkürler kizlar… cok duygulandim valla… :-D iyiki varsiniz

canim benim sen bucada mi kaliyorsun… ? bende Izmir de evlendim ve 4 sene yasadim orda. Hemde Buca da. Evim de var orda. yazlari izine geldigimizde oraya geliyoruz. Kayinvalidemler de ordalar. Cevik Bir meydaninda oturuyorum. Izine geldigimiz zaman tabii
Evka da Kayinvalidemler eskiden oturuyorlardi. Simdi benim evimde oturuyorlar.

kızlar günaydın portakalcım sabret artık umarım geçer adetin ozaman yaparsın artık geç döllenme olabilir.
bayakarasu arkadaşım belkide üstüne görme gibi birşeydir ki umarım öyledir hbr ver bize.

dilaracım izmirli çok birgün toplanırız belki zemuszemus bebişlerimizle ama atarız pusetlere onları ohhh

Dılara ben 5-6 ay Önce dÜŞÜk yaptım allah ınŞ.sana nasıp eder ınŞ.hamılesındır

dilaracım izmirli çok birgün toplanırız belki zemuszemus bebişlerimizle ama atarız pusetlere onları ohhh

evet valla ne güzel olur… :-DDD

Slm arkadaŞlar klomen yada menagon kullaanan varmı aranızda

canim ben bu gecen ay Klomen kullandim. Yumurtayi büyüttü istedigimiz kadar igneye gerek kalmadan ama… tutmadi iste. Yalniz hic yada sende de tutmiyacak diye birsey yok. Tam 10 sene önce tutmustu bende :-D o zamanda ben Klomen i ilk defa kullandim ve hemen o ay hamis kaldim. yani Mayis 1999 daydi bu. Ocak 2000 dede kizim oldu :-D
aaahhh ah 10 yasina giriyor daha hala kardes yok… Rabbim insallah kismet eder….
Sana doktor mu verdi Klomen i??? Insallah sende fayda eder canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…