Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Ya bi dur,pek iyi şeyler görmediğimiz için son zamanlarda benim aklıma o geldi,yerleşme,üstüne görme falan da diyorlar.Sen zaten gideceksin doktora sakin ol canım

selam arkadaşlar nasılsınız opuyorumnanaktan
Selam hoşgeldin
kızlar günaydın portakalcım sabret artık umarım geçer adetin ozaman yaparsın artık geç döllenme olabilir.
Hoşgeldin canım,seni gördüğüme sevindim,çok uyumamamışsın :)) İnşallah dediğin gibidir.

Slm arkadaŞlar klomen yada menagon kullaanan varmı aranızda
Ben kullanmadığım için cevap vermemiştim ilk yazdığında da.Sormak istediğin neyse direk sor burda kullanan kullanmayan herkes az çok sana yardımcı olabilecek kadar bi fikre sahiptir

Dİlara ben 5-6 ay Önce dÜŞÜk yaptım allah İnŞ.sana nasİp eder İnŞ.hamİlesİndİr

bende iste 2006 dan beri 4 düsük yasadim… Evet Allah kimseye yasatmasin cok kötü yaaa. Seviniyorsun… belki kalp atisini bile duyuyorsun. ondan sonra böyle……..

GeÇen aydan ıtıbaren menagona baŞladım canım ben yumurta gelıŞıyo Çatlıyo ama yumurta ıÇıne kan bırıkıyo tutmuyo ((

Ben aralık 2008 den berı Çocuk ıÇın uĞraŞıyorum bu ay sınırlerım hepten gıttı hep aĞlıyorum nerdeyse olmuyor dıye bende pko da var ama 3 aydır adetım dÜznlendı bu doktora 4 aydır gıdıyorum ınŞ.bu ay tutar yumurta her ay 2-3 tane oluyo bunlarda en kÜÇÜĞÜ 18mm en bÜyÜĞÜ 24mm oluyo bunlar kÖtÜ deĞıl herhalde ama nıye kanam yapıyo ben anlamıyorum

evt portakal akşam fazla uyuma demişti dedim uyumadımkaydirigubbakcemile3

Ben de sabah ezanında kalmıştım test yapmaya,yatınca bir daha uyuyamadım zaten bir kaç saat sonra kalkacaktım iş için,aptal gibiyim gözlerim yanıyor.
Seni çok rahat gördüm :)) test mest anmıyorsun :)) Bombayı patlatacaksın sanki bayram da
:Saruboceq:

ay cnm keşke ya adet ağrım başladı hayatım benimde ggelicek ondan saldım bende birde rahim filmi çekilicem ben buay kendimi rahatlatmaya çalışıyorum cnm ya o kadar korkuyorumki.hep dua ettim buay Allahım nolur hamile kalayım çekilmeyeyyim die ama nasip işte.

İnşallah olur da gerek kalmaz.Rahim filmini neden çekileceksin,doktor mu dedi?

GeÇen aydan İtİbaren menagona baŞladım canım ben yumurta gelİŞİyo Çatlıyo ama yumurta İÇİne kan bİrİkİyo tutmuyo ((

canim bunu sen bir ara yine söyledin burda. ama bu yumurtanin ici kann la dolmasi klomen le ilgisi ne???? Klomen yumurtayi büyütüyor. Catlatana kadar büyüyorsa Klomen ile o zaman igne vurmuyorlar… ama yeteri kadar büyümüyorsa o zaman igneyi de vuruyor doktor ki catlasin.
Nete baksaydin keske o yumurtanin ici neden kanla dolar diye. Doktor buna yönelik ne dediki??????

Kiz varya o bende de oldu. 1999 da. Olmuyordu bende de. Bir ütrlü hamis kalamiyordum. Sonra Klomen verdi bana kullandim ve dediki bu ay da kalmassan film cekecez. Bende cektirmeye korkuyordum. ay nasil yapacam nasil olacak diye. Acirmi diye düsünürken… Rabbim hamis kalmayi nasip etti o ay. Gerek kalmadi filme. Insallah sende de öyle olur :-DDDDD

evt cnm ameliyat olmuştum ben ya tıkanıklık olabilir dedi doktor o olmadan hiçbirşey yapamayız dedi aşılama yada herhangi birşey onun için çekilicem mecbur.film çekildikten sonrada 3 ay bekliycez yine gebelik olmazsa ki kanallarım açık çıkarsa aşılama olucak cnm.

ay dilaracım inşallah ya ama sanırım gelicek başladı ağrılar kaçış yok sanırım napalım çekilcez artık..

ınşallah hamilesindir de gerek kalmaz cnm.
Dün akşam karnımda şişlik ve ağrı vardı,bugün ikisi de yok,testler negatif,sivilce yok.Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.

slm kızlar. uzun bir aradan sonra gireyim dedim. portakal suyu senin günün ne zaman? geçen ay aynı gündeydik. bu ay farklı mı? benim 1 aralık. ama bu ay kistten dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum o yüzden umudum yok. insallah aralıkta hamile kalırım.

ya portakalcım kız olabilirmi acaba neden olmasın geç döllenmedir belki fazla umuda kapılmayalım ama üzülmeyelimde olurmu olur kız inşallah.ecegün hoşgeldin cnmmm

birazda yumurta tembelliği varmış bende ilk ay gittiğimde acayip büyüdü çatlatma iğnesi falan vurulmadım hiç çok stres yapıyosun diyor ay geçtikçe kuruyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…