Ya bi dur,pek iyi şeyler görmediğimiz için son zamanlarda benim aklıma o geldi,yerleşme,üstüne görme falan da diyorlar.Sen zaten gideceksin doktora sakin ol canımBu lekelenme kimyasal gebelikte mi oluyomuş sadece mafoldumben bak ben de korktum şimdi :sinifsinif:
valla kimyasal gebelik ya da düşük demesin de hamile değilsin desin razıyım yaa, öyle bişey olursa daha çok üzülürüm gibi geliyo :gitme:
Selam hoşgeldinselam arkadaşlar nasılsınız opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım,seni gördüğüme sevindim,çok uyumamamışsın :)) İnşallah dediğin gibidir.kızlar günaydın portakalcım sabret artık umarım geçer adetin ozaman yaparsın artık geç döllenme olabilir.
Ben kullanmadığım için cevap vermemiştim ilk yazdığında da.Sormak istediğin neyse direk sor burda kullanan kullanmayan herkes az çok sana yardımcı olabilecek kadar bi fikre sahiptirSlm arkadaŞlar klomen yada menagon kullaanan varmı aranızda
Dİlara ben 5-6 ay Önce dÜŞÜk yaptım allah İnŞ.sana nasİp eder İnŞ.hamİlesİndİr
evt portakal akşam fazla uyuma demişti dedim uyumadımkaydirigubbakcemile3
Ben de sabah ezanında kalmıştım test yapmaya,yatınca bir daha uyuyamadım zaten bir kaç saat sonra kalkacaktım iş için,aptal gibiyim gözlerim yanıyor.
Seni çok rahat gördüm :)) test mest anmıyorsun :)) Bombayı patlatacaksın sanki bayram da :Saruboceq:
ay cnm keşke ya adet ağrım başladı hayatım benimde ggelicek ondan saldım bende birde rahim filmi çekilicem ben buay kendimi rahatlatmaya çalışıyorum cnm ya o kadar korkuyorumki.hep dua ettim buay Allahım nolur hamile kalayım çekilmeyeyyim die ama nasip işte.
GeÇen aydan İtİbaren menagona baŞladım canım ben yumurta gelİŞİyo Çatlıyo ama yumurta İÇİne kan bİrİkİyo tutmuyo((
Ben aralık 2008 den berİ Çocuk İÇİn uĞraŞıyorum bu ay sİnİrlerİm hepten gİttİ hep aĞlıyorum nerdeyse olmuyor dİye bende pko da var ama 3 aydır adetİm dÜznlendİ bu doktora 4 aydır gİdİyorum İnŞ.bu ay tutar yumurta her ay 2-3 tane oluyo bunlarda en kÜÇÜĞÜ 18mm en bÜyÜĞÜ 24mm oluyo bunlar kÖtÜ deĞİl herhalde ama nİye kanam yapıyo ben anlamıyorum
ay cnm keşke ya adet ağrım başladı hayatım benimde ggelicek ondan saldım bende birde rahim filmi çekilicem ben buay kendimi rahatlatmaya çalışıyorum cnm ya o kadar korkuyorumki.hep dua ettim buay Allahım nolur hamile kalayım çekilmeyeyyim die ama nasip işte.
ya portakalcım kız olabilirmi acaba neden olmasın geç döllenmedir belki fazla umuda kapılmayalım ama üzülmeyelimde olurmu olur kız inşallah.ecegün hoşgeldin cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?