Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ecegün hoşgeldin canım nerelerdesin.Bu ay beni yalnız bıraktın ama ben gene yoldaş buldum :)) üzülme zaten biz çalıştık da noldu..Ne olduğu belli değil daha :))

ya portakalcım kız olabilirmi acaba neden olmasın geç döllenmedir belki fazla umuda kapılmayalım ama üzülmeyelimde olurmu olur kız inşallah.ecegün hoşgeldin cnmmm

Valla millet delirmiş durumda.az daha diyecekelr dün çalıştık bugün hamile miyim? :)) Onların merakını görünce kendime hak verdim 2 gün kalmış meraklanmam,heyecanlanmam gayet normal diye.

evt cnm biz yine sakiniz gerçekten ben adet olduğumdada çok üzülmüyorum ciddi bak napim diyorum geçiyorum.sakin olmak lazım birazz.

izmirhayal test yaptınmı cnm sen bidaha sanırım geçen yapmıştın dimi varmı bir gelişme?

test yaptimi ki yine??? Izmirhayal sen yapmistin dimi dün test. Negatif ti… bence bekle az daha

hoşgeldin özgeecim hala hamiş yok topicte yaa görüyomusun sizden sonra kal geldi bize:) dua et tatlım bize

Arkadaşlar tekrar selam
Şimdi internette gezinirken tükrükle yapılan bir ovulasyon testi gördüm .Sınırsız kullanım ve aldıgımız ovulasyon testlerinden daha uygun fiyatta 57 TL gibi bir rakam..ıçinizde bu şekilde ovulasyon testi kullanan var mı?Ya da kullananlardan duyduklarınız???

evet dilara ben şimdi araştırıyorum eşimede söyliyim alcam fiyatı sanırım 57 değilmiş..Kendi sayfalarında 78 tl demişler..ama olsun en son 30 luk ovulasyon testi aldım 37 tl verdim zaten..bunu sınırsız kullanabiliyorsun bu çok önemliydi benim için..Hala araştırıyorum..

ozaman lehmecunnnkaydirigubbakcemile3 yada kuru pilav kamyoncu usulü portakala az kuru az pilav çekkkkaydirigubbakcemile3

aslında ovulasyon testleri mantıklı kızlar ben yumurtlama takibi yaptırdım 150 istedi buda evde takip hemde daha az para..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…