Günü gününe gelmiş ve yumurtalama gününü bilmekte gerçekten güzelbende bugun adet gördüm.düzenim degismedi Allaha sükür kürtajdan.en azindan yumurtlama günümü azcok bile bilmis olucagim :)
selam kızlar hastaneden geldim
tsh düşmüş
valla cnm çörekotlu karışıma iyi diyorlar cnm umarım faydasını görürsün bende niyetlenmiştim ama yapmadım.
birazda yumurta tembelliği varmış bende ilk ay gittiğimde acayip büyüdü çatlatma iğnesi falan vurulmadım hiç çok stres yapıyosun diyor ay geçtikçe kuruyorum artık
kokar kız o işte :)) kurudan da nefret ederim asla ve asla yemem,evde de yapmam :)
ya songünlerde dikkat ettinizmi hamiş duyuyoruz heh tmm sevinelim diyoruz arkasından üzücü birşey geliyooo neden oluyo acaba yaa valla annelerimiz nasıl başarmış tebrik etmek lazım..doktora gtimek yok evde doğur yumurtlama bilmezler etmezler..
sende bisi begenmiyon kardesim yaawww aaaahh aah Türkiyenin o güzelim yemekleri olacakti da, yemeyecektim :-D Bide burda almanya da olsan ne yapardin kiz??? Hep Makarna hep Patates...
selam kızlar hastaneden geldim
tsh düşmüş
bi dahaki kontrolüm 3 ay sonra tabi bu süre zarfında ilaca devam
dktrum artık kolyca verebilirsin kilo dedi
hamile kalmak için tedaviyide 3 ay sonra başlim diye düşünüyorum
belkide o zamana kadar gelir allah büyüktür:Saruboceq:
dilaracım o ilaçlara iğnelere daha hızlı yumurtlamam lazım ben neredeyse diğer adetim geliyo anca büyüyolar
ya songünlerde dikkat ettinizmi hamiş duyuyoruz heh tmm sevinelim diyoruz arkasından üzücü birşey geliyooo neden oluyo acaba yaa valla annelerimiz nasıl başarmış tebrik etmek lazım..doktora gtimek yok evde doğur yumurtlama bilmezler etmezler..
Aynen yaa niye böyleyiz biz mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?