Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar hastaneden geldim
tsh düşmüş

bi dahaki kontrolüm 3 ay sonra tabi bu süre zarfında ilaca devam
dktrum artık kolyca verebilirsin kilo dedi

hamile kalmak için tedaviyide 3 ay sonra başlim diye düşünüyorum
belkide o zamana kadar gelir allah büyüktür:Saruboceq:

sağolun kızlar inşlhh
bende umutlandım artık
kırmızıları görim ondan sonra daha bi sıkı çalışim kürlerimide yapim bakalım

allah büyük yüzümüzü güldürür inşlhh hepimizin

Kızlar hangı kÜrlerı bılıyosunuz ben tarÇın bal ÇÖrekotu karıŞımını bılıyorum bıde ıncır ama ben ıncırı yıyorum kaynatınca yıyemıyorum baŞka varmı ben 2.gÜnÜnden ıtıbaren ÇÖrekotu karŞımına baŞladım

valla cnm çörekotlu karışıma iyi diyorlar cnm umarım faydasını görürsün bende niyetlenmiştim ama yapmadım.

GeÇen ay yaptım ama yemedım hıÇ bu ay baŞladım bıde aÇ karnına olucakmıŞ bı aÇ bı tok yıyorum ıŞte ınŞ.faydası olur

GeÇen ay 2 hafta ıĞne yıyınce alternatıflerı deĞerlendırıyorum bakalım ınŞ.bu ay olur

Bende dÜzensızdı geÇen ay aklıma geldıkÇe ıÇtım o yÜzden mı 1 gÜn Öncesınden oldum acaba

birazda yumurta tembelliği varmış bende ilk ay gittiğimde acayip büyüdü çatlatma iğnesi falan vurulmadım hiç çok stres yapıyosun diyor ay geçtikçe kuruyorum artık

yumurta tembelligi nasil oluyor yaaa??? iki üc yumurtan olusuyormus???

kokar kız o işte :)) kurudan da nefret ederim asla ve asla yemem,evde de yapmam :)

sende bisi begenmiyon kardesim yaawww… aaaahh aah Türkiyenin o güzelim yemekleri olacakti da, yemeyecektim :-D Bide burda almanya da olsan ne yapardin kiz??? Hep Makarna… hep Patates...

dilaracım o ilaçlara iğnelere daha hızlı yumurtlamam lazım ben neredeyse diğer adetim geliyo anca büyüyolar

ya songünlerde dikkat ettinizmi hamiş duyuyoruz heh tmm sevinelim diyoruz arkasından üzücü birşey geliyooo neden oluyo acaba yaa valla annelerimiz nasıl başarmış tebrik etmek lazım..doktora gtimek yok evde doğur yumurtlama bilmezler etmezler..

Aynen yaa niye böyleyiz biz mafoldumben

sende bisi begenmiyon kardesim yaawww… aaaahh aah Türkiyenin o güzelim yemekleri olacakti da, yemeyecektim :-D Bide burda almanya da olsan ne yapardin kiz??? Hep Makarna… hep Patates...

Yemek seçmiyorum ama kuru ve bulgur dan nefret ediyorum.Diğerlerini de hergün yemekten ve yemek düşünmekten dolayı istemiyorum.Köfte söyledim,salata,pilav,ayran,tatlı :))

Türkiyedeyiz de ne oluyor,çok mu sağlıklı besleniyoruz sanki canım,herşey hormonlu..Almanlar sağlığına daha düşkündür en azından patatesleri bile doğaldır

Gecmis olsun canim. senin tsh degerin önce nasildi… ve simdi ne kadara düstü??? Hangi ilaci kullaniyorsun? Sende Hipotiroid vardi dimi??? Ne kadara düsmesi gerekiyorki kilo verebilmek icin???

dilaracım o ilaçlara iğnelere daha hızlı yumurtlamam lazım ben neredeyse diğer adetim geliyo anca büyüyolar

He simdi anladiiiiimm. Ok canim. Hayirlisi insallah canim yaaa. Insallah bu ay tutturursun...

canim benim sizin annelerinizi bilmem ama… benim annem bana dediki oda cok düsük yapmis. Ama eskiler iste doktora giderek kürtaj yaparak degil. Kendi kendilerine hep düsmüs…adet falan olmuslar. yani anliyacagin sessiz sedasiz. Annem dediki biz sizin gibi öyle hemen en ufak seyde doktora gitmezdik. Hamis kalinca bile zirt pirt gitmezdik dedi… Bilemem artik

Bızım canımız tez bıde bız zaten hormonluyuz kı annelerımıze yedıklerı bıle yarıyodu benım annem 2 dÜŞÜk yapmıŞ bır tanesınıde doĞumda kordon dolanmıŞ o yÜzden kaybetmıŞ ama bız onlar gıbı saĞlıklı deĞılızkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…