Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

saka yaptim canim benim… ama benim canim simdi böyle güzel Türk yemekleri cektide ondan söyledim. Tabi her insanin sevdigi yada sevmedigi seyler var. (Ben mesela kuru ya bayilirimmmmm…mmmhhhhh)
Ya almanlar cok yagli, yani soslu ve soslar hep kremali oluyor, yeyiyorlar. Hormonlu yiceklere gelince canim burda da dogal yani organic var. Normali de (yani hormonlu ) var. Tabii Organic daha pahalli, sanirim Tr deki gibi.
Ama burdaki insanlarin geneline bakinca burda daha cok kilolular var.

Neyse canim… afiyet olsuuun sana canim benim… ooohh bide datli ni da söylemissin..

selam mirage1983, bu karışımdan bahsetmişsin canım, ben de bu ay senin gibi ilk denedim bu kürü, okuduğum kadarıyla herkes çok memnun kalmış hemen bebişleri gelmiş, ama ben bununla ilgili hatta konu da açtım topicte bugün, çok moralim bozuldu.

Benim hep düzenli olan adetim, hatta ne kadar üzüntü stres olursam olsun her daim 1 hafta 4-5 gün önceden olan adetim bu ay 7. gün bugün hala olmadı, tek sebep bu karışımı düşünüyorum, çünkü kendimi bildim bileli ilk seferinden bu yana hep 4-5 gün öne atardı, ama bu ay 35. gün ve hala gelen giden yok, işin tuhafı bebek de yok, kan testi yaptım negatif idrar testleri desen x kere x negatif, yaşım daha 34
Ne düşüneyim bilmiyorum, umarım sana faydalı olur...

Canım ya ÜzÜldÜm ınŞ.faydası olur ben kendımı bıldım bılelı dÜzensız ama 3-4 aydır dÜzene gırdı Çok ŞÜkÜr bu yumurtlamıyada baŞarsam ama kasıklarda hafıf aĞrı var ınŞ.bÜyÜtÜyordur

Bende ÜzÜlsem eĞer adetsem o gÜn bıter benımkısı bence bu Çok dÜŞÜnmekle alakalı tabı saĞlıkta var ama

umarım sana iyi gelir güzelim, bilmiyorum ben çok kötüyüm, keşke yapmasaydım, doğanın dengesine müdahale etmeseydim diye kahroluyorum şimdii.....
Zaten şimdi düşününce bu Allah'ın gücüne gitti galiba diye düşünüyorum....

sağolun ben de iyiyim.:) bugün hepinizi çok hatırşinaz gördüm.bu arada domuz gribi aşısı tartışmalarına kendi açımdan son noktayı koydum. aşımı oldum bugün.

Neyse canim… afiyet olsuuun sana canim benim… ooohh bide datli ni da söylemissin..

Sağol canım tatlı menüye dahil Kaç gündür canım sütlaç istiyordu,evde olmadığım için vakit bulup yapamadım.İzin günümüz de benden önce uyandığı için eşim süpriz yapmak istemiş ve internetten tariflere bakıp,sütlaç yapmış.Uyanınca mutfakta senin için ne var bi bak bakalım dedi..Bi baktım koca koca kaselerde sütlaç nasıl sevindim anlatamam.Tam tadına bakacaktım,dediki yalnız evde pirinç unu bulamadım,normal un koydum içine demez mi:1shok: delikafadulden Yıkıldım resmen akannehir Tadı kötü değildi ama un biraz bulamaç havası vermiş sütlaca ve bebek mamasını andırmış tadı..Canım kocacım benim yha :1hug:

samsak nasılsın peki cnm valla bende arada kaldım napsam die?

canım az önce yaptırdım hiçbi sıkıntım yok şimdilik ama en ufak bi problem olursa sizi haberdar ederim 3 gün içersinde benden haber alamazsanız o zaman aşıyı bi kere daha düşünün

A gribi diyelim öle diyolar ya o aşıdan kız ama insan cesaret edemiyo valla aşı için dedim cnm arada kaldım die

canım biz sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittik eşim a aşı gelmiş hadi yaptır dedi. bi anda çok korktum ama sonra ani bi kararla 10 saniye içerisinde aşı yaptırdım.

bizde yaptirmiycaz.kronik bir hastaligimiz yok bu yüzden normal grip asisi olucaz cumaya.herkes a$idan tedirgin burda cünkü.cok fazla ara$tirilmadan piyasaya sürdüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…