Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kesinlikle katılıyorum canım.Kararsız insanlardan hiç haz etmem.(zorxx cnm üstüne alınma da ben reel de yaşadıklarımı baz alarak söylüyorum)Net olmalı herşey ya evet,ya hayır.

Arkadaşlar daha önce yazmıştım bir tek dilara yanıtlamıstı sağolsun..Sanırım sizler okuyamadınız..Bu tükürükle yapılan ovulasyon testini hiç kullandınız mı?Ya da kullananlardan hiç yorum aldınız mı?

hmmm hemen geldim bak kızlar işler yogun bakamıyorum okuyup kacıom:) ben yaptım negatifti şimdihafif gölge var ya kızlar kafayı yicem ya ya hemen hastalanayım ya hemen cıksın test net olarak sıkıldım valla bu ay başımda catlıyo agrıdan

ya kızlar sabah gelmezse adetim tmmdır dua edin bana ya hiç şaşmıyo çünkü 26sı dedim ama yarın gelcek benim hesapladım tekrar yarın offf offff

portakal ilk okudum noluyoruz dedim :) sonra baktımki beni ayırmışsın cnm ölede bu çok hassas bir durum neyse bakalım yarın bende test yapıcam buarada karar verdimm.

ceren test hakkında bilgim yok ama kullanan arkadaşlar oldu cnm görünce yazarlar sana
hoşgeldin bafo...

hoşgeldin cnm geçen sayfalarda yazmıştım ama öğretmenler günün kutlu olsun öğretmenimopuyorumnanaktan

Ben ovÜlasyon testı hıÇ kullanmadım doktora gıdıyorum zaten ama yararı olurmu alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…