canim evinde karbonat varsa ..bi cay kasigi karbonati koy bi bardaga bi test yap bakalim nolcek.hamileysen köpürür idrar ..kabartma tozu deyil ama...o yanlis sonuc veriyormus...
sende hamileydin dimi?ilk cocugun mu olacak.hayirlisi olsun tekrar önceden yazmistim ama.
ayyy keşke yollayabilsem bir sürü var 2 kişi zaten ne yiycek
evet canım üşütmüş olabilirim bi de geceyede ovlsyn testi yapayım bakayım
belkide hiç denk gelmeyen yumrtlma günümü yakalrım
sagol canim.dün aksam ögrendim hamile oldugumu...benim 3.bebeyim olacak insallah su anki evliligimden..ve son bebeyimiz olacak hayirlisiylan...gamyoncuiremsu
iyi akşamlar kızlar ben geldim malesef kötü haberlerle geldim bugün adet oldum kısmetse gelecek ay müjde verebilirim.aralık 27 yazarmısınız.kısmetse yeni yıla müjdeyle gireriz hepimiz.....
iyi akşamlar kızlar ben geldim malesef kötü haberlerle geldim bugün adet oldum kısmetse gelecek ay müjde verebilirim.aralık 27 yazarmısınız.kısmetse yeni yıla müjdeyle gireriz hepimiz.....
kızlar benimde bugündü şuana kadar gelen giden yok ve inşallah gelmezde bebiş gelmiştir yaa:sinifsinif: dua edin bana benim şaşmaz sabah gelmesi lazımdı off test ne zaman yapayım sizce gelmezse?
kızlar benimde bugündü şuana kadar gelen giden yok ve inşallah gelmezde bebiş gelmiştir yaa:sinifsinif: dua edin bana benim şaşmaz sabah gelmesi lazımdı off test ne zaman yapayım sizce gelmezse?
üzülme canim..inaniyorumki aralik ayinda güzel haberler alacagiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?