Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

zorxx bayrama müjdeyle gir merakla değil yarın sabah erkenden testi al ve yap müjdeyide ver bu habere olsun sevinelim bugünkü hüsrandan sonra iyi gelecek....

ay cnm inşallah ya çok umutlu değilim ama sabah yapıp hbr veririm inşallah gelmezse..

Aralıkta sankı Çok hamıŞ haberı alıcaz arkadaŞlar Öyle bı hıs var kendım ıÇın hıssedemıyorum ama galıba Çok hamıŞ olucak ınŞallahhh

Gelın gelın zorxx canım ınŞallah ılk haberı sen bılırsın dua edelım bu ay bol bol

Henüz adet olmadım 2-3 gün içinde olmayı bekliyorum geçtiğimiz pazarda kan testi yaptırdım kocaman bir sıfırı gördüm raporda.Umutlarım yıkıldı ama yinede henüz adet olmadığım için karanlığın içindeki bir mum ışığı kadar umudum kaldı.Yoktur olsaydı çıkardı ama işte bir an önce adet kanamam olsada şu saçma umudumda kaybolsa daha güzel olur.

ay inşallah cnm ufacık bir umut ama o bile salak salak gülümsetiyo insanıopuyorumnanaktan

Kızlar aç değilim ama çok midem bulanıyor,öhürmek geliyor hep,umutlanmak da istemiyorum ama testlerde negatif görünce zaten umut kalmıyor da.. Regl olacağı zaman mide bulantısı yaşayan var mı aranızda.
Bazan karnım ağrıyacakmış gibi oluyor gün içinde bazen de tık yok akıntım da var.ıyice kendimi dinlemeye başladım bugün

canim o regilden degilde psikolojik olarak oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…