Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

portakalllllllllll nerdesin cnmmmmmmmmmm

portakalcım belkide vardır cnm dur bakalım daha adetin geçmedi

portakal bana küstünmü niye cvp vermiyosunnmafoldumben

Canım benim ya hiç küser miyim sana,kusura bakma işteydim ya,yazdım cevabınızı bile göremeden telefon gelince kkdan çıktım.Sonrada mesai bitti şimdi evdeyim ama sen yoksun(

canim o regilden degilde psikolojik olarak oluyo

Haklı olabilirsin canım bakalım yarın belli olur ak koyun kara koyun :))

portakalim herkesde ayni sebepten dolayi olacak diye bisey yok ama bazen bana olur regl oncesi mide bulantisi eskiden,,,eskiden benim herseyden midem bulanirdi ve midem bulandigi zaman arkasi mutlaka istifara giderdi,,,arabadan,gemiden,kotu bisey gordugumde,cok yedigimde,regl olcagim zaman,ucakda,otobusde herseyde ve heryerde bulanirdi simdi 1 senedir araba sure sure alistim artik ucakda otobusde arabada fln bulanmiyo eskiden adet gunu istifar eder ruh gibi bembeyaz surratla gezerdim ilk gunu,,,simdi de mide bulantisi oluyo dedigin gibi sanki cikartsam cok rahatlicakmisim gibi hissediyodum,,,ama umarim seninki bebistendir tatlim,,,

kızlar sinirden ölüyorum kocam erkenden uyudu ve bugün benim 14. günüm.birde 12-13 de yapmadık. bu ayda bende umut yok

uyandır kız heemenn valla bu erkekleri anlamıyorum benimkide yapıyo onu hem bebiş isterler hemde uyurlar..

uyandır kız heemenn valla bu erkekleri anlamıyorum benimkide yapıyo onu hem bebiş isterler hemde uyurlar..

ben tavır yptım küstü yayttı.sonra çocuk isterler.a rtık kızlar benden bebek duymucaksınız. sizi ziyarete gelcem okadar.bitti benim içib bebek

olurmu cnm yapma öyle onlar ne yaptıklarını bilmiyorlar cnm onlar çocuk resmen sen devam et tatlım takma .bende yaşadım ciddi bak yinemi çalışma nasıl bakçaz zamanımı falan takma sen cnm

olurmu cnm yapma öyle onlar ne yaptıklarını bilmiyorlar cnm onlar çocuk resmen sen devam et tatlım takma .bende yaşadım ciddi bak yinemi çalışma nasıl bakçaz zamanımı falan takma sen cnm

yok cnm ben kararıyım ya valla bıktım artık her ay beklemekten .can sıkıntısı ya en güzeli çocuk istememek. ne bu ya hayatım mahvoldu

evt cnm kötü oluyoruz takıyoruz birde kocalarla uğraşıyoruz ya sen zaman kaybetmedin ciddi bak ben yumurtlama takibi yaptırdım 14.gündü doktor bugün yarın çalış dedi ee senin zamanın var 20.gününe kadar oldumu olur üzülme sen

benim kızdığım geldi 1saat bilgisayar basındaydı. odaya girdi uykum var dedi. yattı uyudu naparsın . birde bebekmi düşüneyim böyle

ama haklısın ozaman buay ertele madem nasılsa yanına gelicek elbet sende uykum var deyip yatarsınkaydirigubbakcemile5

evet cnm ya.ben hiç iyi değilim. iyiki sana denk geldim. yoksa çıldırcaktım.bana eşim dediki ben biyonik değilim dedi.eğer çok bebek isteseydi biyonik olurdu. napar ne eder

yok evet bu ay erteledim artık 3 ay daha bebek istemiyorum.emin değilim çünkü. iş bilgisayara gelince uyku yok bana gelincemi uyku var. hiç hoş değil.bunu ödeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…